ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πέντε ευρώ για τους Τρικαλινούς, δέκα ευρώ για τους Νικιώτες η είσοδος!

πέντε-ευρώ-για-τους-τρικαλινούς-δέκα-ε-341539

Ο ΑΟ Τρίκαλα έκανε γνωστές τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου, με την τρικαλινή ΠΑΕ να ορίζει τη γενική είσοδο στα 5 ευρώ από τη Θύρα 4, ενώ στη θύρα 9 των φιλοξενούμενων οπαδών το εισιτήριο ορίστηκε στα 10 ευρώ.

Η είσοδος στο στάδιο θα γίνεται έπειτα από ψηφιακό έλεγχο του πιστοποιητικού ή εμβολιασμού ή νόσησης 6 μηνών. Παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται με αρνητικό Self Test και παιδιά 13 έως 17 ετών με αρνητικό με Rapid Test 48 ωρών ή αρνητικό PCR 72 ωρών.

Με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους φιλάθλους της που θα ταξιδέψουν στα Τρίκαλα και η ΠΑΕ Νίκη: “Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Πέμπτης (28/10, 17:15), με αντίπαλο τον Α.Ο.Τ., στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ανακοινώνει πως οι Βολιώτες εκδρομείς – φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τη Θύρα 9 του γηπέδου.

Η είσοδος για τους φιλάθλους μας ορίστηκε στα 10 ευρώ. Το εκδοτήριο εισιτηρίων της Θύρας 9 θα λειτουργεί από τις 16:00, μία ώρα κι ένα τέταρτο, πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο του εκάστοτε θεατή στο γήπεδο είναι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησής του, σύμφωνα, πάντα, με τις κυβερνητικές επιταγές”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου