ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επετειακή πρόκληση… για Νίκη Βόλου

επετειακή-πρόκληση-για-νίκη-βόλου-347684

Αν και αρχικά αναμένονταν να ανακοινωθεί την ερχόμενη Τρίτη το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος, η ΕΠΟ έκανε την έκπληξη χθες και έκανε γνωστό το καλεντάρι της 5ης φάσης, στην οποία η Νίκη Βόλου θα φιλοξενηθεί από τον ΑΟ Τρίκαλα την Πέμπτη 28 Οκτώβρη, επιστρέφοντας στον Βόλο, έχοντας μόλις δύο 24ωρα για να προετοιμαστεί για το πρωτάθλημα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Δύο παιχνίδια σε τέσσερις μέρες για τους κυανόλευκους, που εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα υποδεχθούν τη Ξάνθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 15:00 για την πρεμιέρα της Super League 2, η διοργανώτρια της οποίας έχει ανακοινώσει ήδη από προχθές το νέο πρόγραμμα, που δεν αποκλείεται όμως και πάλι να αλλάξει, πλέον και λόγω Ζακύνθου.

Αν όλα βαδίσουν βάσει προγράμματος, αρχικά η Νίκη Βόλου θα αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα εκτός έδρας, ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτώβρη, θέλοντας να κάνει παρέλαση εκτός έδρας και να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού, μετά από ακόμη ένα παιχνίδι νοκ άουτ.

Μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, το οποίο θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε, παρότι επίσημο, θα ακολουθήσει η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με την ομάδα της Ξάνθης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας στο οποίο μετέχουν ομάδες από τη Super League και το οποίο θα γίνει σε τέσσερις δόσεις έγινε γνωστό χθες το μεσημέρι της Πέμπτης (21/10).

Το κυρίως μενού θα γίνει την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, όπου μεταξύ άλλων θα γίνει και η αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό, στο σπουδαιότερο παιχνίδι της Πέμπτης φάσης.

Από εκεί και πέρα ματς θα γίνουν στις 26 και 28 Οκτωβρίου αλλά και στις 3 Νοεμβρίου όπου θα γίνει το παιχνίδι Κηφισιά-Απόλλων Σμύρνης με τους γηπεδούχους να έχουν ζητήσει από την ΕΠΟ αναβολή καθώς ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο γήπεδο της Καισαριάνης.

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου:

26 Οκτωβρίου

15:00: Λεβαδειακός-Αστέρας

15:00: Αναγέννηση Καρδίτσας-Καλλιθέα

17:15: ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα

27 Οκτωβρίου

15:00: Ξάνθη-Ιωνικός

15:00: Ηλιούπολη-Λαμία

17:15: Πανσερραϊκός-Βόλος

19:00: Ατρόμητος-Παναθηναϊκός

21:30: Παναχαϊκή-Παναιτωλικός

28 Οκτωβρίου

15:00: Αχέρων Καναλακίου-ΟΦΗ

17:15: Τρίκαλα-Νίκη Βόλου

3 Νοεμβρίου

15:00: Κηφισιά-Απόλλων Σμύρνης

Πλέον, εκκρεμεί η συμφωνία της ΕΠΟ και με την Cosmote Tv, που πιθανότατα θα αναλάβει και φέτος την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων, συμφωνία που θα ανακοινωθεί το πρωί της ερχόμενης Τρίτης 26/10.

Παράταση στην

αγορά διαρκείας

Παρά την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν 2021-22 συνεχίζεται για την ΠΑΕ Νίκη Βόλου και όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της: Κλείσε τη δική σου θέση στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού. Πάρε τη Νίκη στα χέρια σου!

Η Νίκη είσαι εσύ!

Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, στα εξής σημεία:

09:30-14:30 στα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

18:30-20:30 στα παλιά γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, στο «Παντελής Μαγουλάς», επί της οδού Μαιάνδρου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2421062644 και στο e-mail: [email protected].

Οι κατηγορίες εισιτήριων και τα προνόμια που τις συνοδεύουν έχουν ως εξής:

BLUE: 100 ευρώ

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από την ανατολική κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Για τους ανέργους και τους φοιτητές υπάρχει έκπτωση 20% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για το εκπτωτικό πακέτο: Κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Η έκπτωση 20% θα ισχύει και για τα μέλη των συνδέσμων φίλων της ομάδας για τους οποίους θα λειτουργεί το νότιο πέταλο του Σταδίου.

BASIC: 150 ευρώ

Παρακολούθηση των αγώνων από την σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

GOLD: 200 ευρώ

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από τον χώρο των επισήμων, στη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

VIP: 500 ευρώ

Παρακολούθηση των αγώνων από τον χώρο των επισήμων του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν μια σειρά από προνόμια/υπηρεσίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

FAMILY: 120 ευρώ

Σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Αποκλειστικά για οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους, μέχρι 17 ετών.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στο σύνολο των εντός έδρας αγώνων της Νίκης Βόλου για τη φετινή αγωνιστική περίοδο (πρωτάθλημα SL2, Κύπελλο Ελλάδος και όλα τα φιλικά). Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κάρτα για τη χρήση 3 ή 6 δόσεων.

Συνεχίζεται ο διαγωνισμός

Συνεχίζεται ο διαγωνισμός με δώρο δύο εισιτήρια για τα επίσημα παιχνίδια της Νίκης, με τη βολιώτικη ΠΑΕ να αναφέρει: «Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου store.nikifc.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του την 25η Μαρτίου του 2021, ανήμερα της εθνικής μας επετείου. Με αργά και σταθερά βήματα καθιερώνεται στη συνείδηση των φίλων της Νίκης, ως το σημείο στο οποίο μπορούν να βρουν και να ψωνίσουν άνετα και με ασφάλεια όλα τα επίσημα προϊόντα της ομάδας μας.

Με αφορμή μια επίσης συμβολική ημερομηνία, αυτή της 28ης Οκτωβρίου, όλοι οι πελάτες του e-shop από την αρχή της λειτουργίας του μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα θα συμμετάσχουν σε κλήρωση για δύο εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2021-2022! Τα εισιτήρια είναι μια ευγενική προσφορά του καταστήματος της Macron στη Θεσσαλονίκη. Αγόρασες ή θα αγοράσεις από το e-shop μας; Μια θέση στο Πανθεσσαλικό μπορεί να γίνει δική σου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου