ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νέο τεστ… Οκτωβρίου για τη Νίκη Βόλου

νέο-τεστ-οκτωβρίου-για-τη-νίκη-βόλου-358537

Μπορεί να διανύουμε το τρίτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, ωστόσο τα φιλικά τεστ προετοιμασίας συνεχίζονται για τη Νίκη Βόλου, που υπό άλλες συνθήκες θα αντιμετώπιζε αύριο την ομάδα της Ξάνθης στο Πανθεσσαλικό.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με το πρωτάθλημα της Super League 2 να έχει πάρει ακόμη μία παράταση, και σέντρα να μην βλέπουμε ούτε σήμερα αλλά ούτε και αύριο, η Νίκη Βόλου είναι υποχρεωμένη να παραμείνει σε φόρμα και εκτός από τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου, που έχει δώσει ως τώρα, θα δώσει ακόμη ένα φιλικό αγώνα προετοιμασίας.

Για τρίτη φορά στο ΕΑΚ Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος» και μετά τις αναμετρήσει απέναντι σε ΑΕΚ Β’ και Ρόδο, οι κυανόλευκοι θα υποδεχθούν τον Ηρακλή Λάρισας, με την ΑΕΠ Κοζάνης να μην θέλει να ταξιδέψει μέχρι τον Βόλο, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί κι έτσι κλείστηκε φιλικό με την ομάδα του γειτονικού νομού για σήμερα στις 15:00.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των κυανόλευκων: «Το μεσημέρι του Σαββάτου (σ.σ. σήμερα, 15:00), η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Λάρισας, σε φιλική αναμέτρηση, στο ΕΑΚ Βόλου. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν θα εισέλθουν στις κερκίδες του γηπέδου δωρεάν. Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα».

Ευχές… για σέντρα στις 31

Στη Νίκη Βόλου που περιμένουν τη σέντρα με αγωνία στο πρωτάθλημα της Super League 2, εύχονται την ίδια στιγμή η πρεμιέρα να γίνει στις 31 Οκτώβρη, και όχι στις 24, αφού την ίδια μέρα (Κυριακή), έχει προγραμματιστεί το εντός έδρας παιχνίδι του Βόλου με την ΑΕΚ, για το πρωτάθλημα της Super League 1. Σε μία τέτοια περίπτωση θα πρέπει η Νίκη να… ξεχάσει το Πανθεσσαλικό και να πάει στη Νεάπολη, εάν και εφόσον η σέντρα του πρωταθλήματος οριστεί για το Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτώβρη. Ετσι, οι κυανόλευκοι προτίθενται να κάνουν ακόμη μία εβδομάδα υπομονή, να φιλοξενήσουν την Ξάνθη στις 31 Οκτώβρη, έχοντας εξάλλου νωρίτερα και το τριήμερο 25/26/27 Οκτώβρη, παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια Τάκη

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εξέφρασε συλλυπητήρια ανακοίνωση, μετά τη δυσάρεστη είδηση του χαμού του πατέρα του εφόρου του τμήματος στίβου, Γιώργου Τάκη. Η ανακοίνωση της κυανόλευκης ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον έφορο του τμήματος στίβου του συλλόγου μας, Γιώργο Τάκη, καθώς και σε όλη την οικογένειά του και στους οικείους του, για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα, Κωνσταντίνου. Γιώργο, η σκέψη μας είναι κοντά σου. Να θυμάσαι τον πατέρα σου με τις ομορφότερες αναμνήσεις».

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν επίσης η ερασιτεχνική Νίκη: «Σύσσωμο το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» προπονητές, αθλητές και διοικητικό προσωπικό, εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους, στον έφορο του τμήματος Γιώργο Τάκη για τον θάνατο του πατέρα του, Κωνσταντίνου.

Αυτές τις δύσκολες ώρες ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στον ίδιο και στην οικογένειά του», αλλά και ο ΑΟΒ Δάφνη: «Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟΒ ΔΑΦΝΗ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του πατέρα του πρώην αντιπροέδρου και υπευθύνου της ακαδημίας μας Γεωργίου Τάκη. Ευχόμαστε στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντα δύναμη, κουράγιο και θάρρος».

Συνεχίζεται ο διαγωνισμός

Συνεχίζεται ο διαγωνισμός με δώρο δύο εισιτήρια για τα επίσημα παιχνίδια της Νίκης, με τη βολιώτικη ΠΑΕ να αναφέρει: «Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου store.nikifc.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του την 25η Μαρτίου του 2021, ανήμερα της εθνικής μας επετείου. Με αργά και σταθερά βήματα καθιερώνεται στη συνείδηση των φίλων της Νίκης, σαν το σημείο στο οποίο μπορούν να βρουν και ψωνίσουν άνετα και με ασφάλεια όλα τα επίσημα προϊόντα της ομάδας μας.

Με αφορμή μια επίσης συμβολική ημερομηνία, αυτή της 28ης Οκτωβρίου, όλοι οι πελάτες του e-shop από την αρχή της λειτουργίας του, μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα θα συμμετάσχουν σε κλήρωση για δύο εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2021-2022! Τα εισιτήρια είναι μια ευγενική προσφορά του καταστήματος της Macron στη Θεσσαλονίκη. Αγόρασες ή θα αγοράσεις από το e-shop μας; Μια θέση στο Πανθεσσαλικό μπορεί να γίνει δική σου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου