ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κουφογεώργος: Με όλες μας τις δυνάμεις στα Τρίκαλα

κουφογεώργος-με-όλες-μας-τις-δυνάμεις-360976

Ο ΑΟ Τρίκαλα εκτός έδρας σε νοκ-άουτ αγώνα είναι ο αντίπαλος της Νίκης Βόλου στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως προέκυψε από την κλήρωση, η οποία έγινε χθες στα γραφεία της ΕΠΟ.

Η Νίκη θα ταξιδέψει για δεύτερη φορά στα Τρίκαλα και θα παίξει στο ίδιο γήπεδο, αφού στο Εθνικό Στάδιο της γειτονικής πόλης αγωνίστηκε και κόντρα στη Φήκη για τον ίδιο θεσμό, επικρατώντας με 0-1 στις 26 Σεπτεμβρίου.

Το δικό του σχόλιο για την κλήρωση έκανε, μιλώντας στον Blue Heart 105.1 και ο Αποστόλης Κουφογεώργος, γενικός αρχηγός της ομάδας: «Το ‘χω ξαναπεί ότι δεν υπάρχει εύκολη ή δύσκολη κλήρωση. Ο αντίπαλός μας είναι μία ιστορική ομάδα, που είναι στην κατηγορία τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο και το άσχημο είναι ότι θα είμαστε εκτός έδρας.

Πάμε συσπειρωμένοι, με όλες μας τις δυνάμεις, για να περάσουμε στην επόμενη φάση και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Περιμένουμε να δούμε ποια μέρα θα είναι ο αγώνας, για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Άλλα παιδιά είναι ευχαριστημένα με την κλήρωση, άλλα ήθελαν ένα ματς στην έδρα μας με τον κόσμο μας, γιατί περίμεναν και ακόμα περισσότερο μετά το ματς με τον Εργοτέλη. Δεν πειράζει όμως, πάμε στο ματς με καλή ψυχολογία και πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα είναι μαζί μας και στα έκτος έδρας παιχνίδια».

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου