Αποχή στη Νίκη

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-14, 13:50:39
Αποχή στη Νίκη

Αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές ζητώντας λύση στα προβλήματα με ανακοίνωσή τους

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την αποχή από τις προπονήσεις μέχρι να δοθεί λύση στα προβλήματά τους, κυρίως οικονομικά, αποφάσισαν χθες οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση αναφέροντας ότι είναι μόνοι τους. Λύση περιμένει και ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης με δηλώσεις του στο «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ», ενώ για στοχευμένη ενέργεια κάνει λόγο ο Γιώργος Δαλούκας.

Μπορεί η Νίκη να σημείωσε δύο νίκες στα τελευταία δύο παιχνίδια και να πήρε τα πάνω της βαθμολογικά πλησιάζοντας και πάλι τη κορυφή, ωστόσο τα προβλήματα φαίνεται να επανέρχονται στο κυανόλευκο στρατόπεδο με τους ποδοσφαιριστές να αποφασίζουν χθες αποχή από τις προπονήσεις.

Οι κυανόλευκοι μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες επί Μέγα Αλέξανδρου στην Ηράκλεια Σερρών και Οικονόμο Τσαριτσάνης στο Παντελής Μαγουλάς μείωσαν την απόσταση από την κορυφή στους έξι βαθμούς δείχνοντας ότι ξεκινάει η αντεπίθεση.

Ωστόσο με ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες οι ποδοσφαιριστές κάνουν λόγο για σοβαρότατο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και τίθεται πλέον θέμα επιβίωσης μιας και δεν τους έχουν καταβληθεί μισθοί και δόσεις συμβολαίων, ενώ αναφέρουν ότι υπάρχουν και λειτουργικά προβλήματα κάνοντας έτσι ακόμη πιο δύσκολο το έργο τους.

Οι ποδοσφαιριστές τονίζουν ότι στην προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου είναι μόνοι τους και ότι η αποχή θα συνεχιστεί μέχρι νεωτέρας. Παράλληλα σημειώνουν πως υπάρχουν εξώδικα από τους ξενώνες του Πανθεσσαλικού αλλά και ανεξόφλητα ενοίκια δύο ποδοσφαιριστών. Επίσης επισημαίνουν πως υπάρχει αναληθής πληροφόρηση του φίλαθλου κόσμου όσον αφορά στις οικονομικές οφειλές προς το ποδοσφαιρικό τμήμα ρίχνοντας τα βέλη προς την ΠΑΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών αναφέρει τα εξής:

«1. Σοβαρότατο οικονομικό πρόβλημα πολλών μισθών - δόσεων.

2. Βασικά λειτουργικά προβλήματα (θέρμανση, γήπεδο).

3. Ονομαστικά εξώδικα στους ξενώνες των ποδοσφαιριστών με διορία 6-4-2012.

4. Ανεξόφλητα ενοίκια σπιτιών 2 ποδοσφαιριστών 4 μηνών.

5. Αναληθής πληροφόρηση του φίλαθλου κόσμου όσον αφορά τις οικονομικές οφειλές του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Υ.Γ.1: Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα ήθελε να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου ότι η υπομονή μας έχει εξαντληθεί και πλέον είναι θέμα επιβίωσης.

Υ.Γ.2: Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και στην προσπάθειά μας, μέσα και έξω από το γήπεδο να επιτευχθεί ο στόχος ΔΥΣΤΥΧΩΣ είμαστε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Υ.Γ.3: Η αποχή από τις υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος θα συνεχιστεί μέχρι νεωτέρας».

Χθες οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο Παντελής Μαγουλάς ωστόσο δεν θέλησαν να προπονηθούν προχωρώντας στη συνέχεια στην παραπάνω ανακοίνωση. Εκεί βρέθηκε και ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας Γιώργος Δαλούκας ο οποίος ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες από τους ποδοσφαιριστές να κάνουν υπομονή και ότι σύντομα θα τους καταβληθούν χρήματα. Εκεί ήταν και οι βοηθοί του Απόστολου Χαραλαμπίδη, Αντώνης Ανδρουλάκης και Κώστας Γρηγοριάδης οι οποίοι αποχαιρέτησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δαλούκας: «Στοχευμένη η ενέργεια»

Στοχευμένη χαρακτήρισε την ενέργεια των ποδοσφαιριστών να προχωρήσουν σε αποχή και στη συνέχεια σε ανακοίνωση ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Γιώργος Δαλούκας. Ο κ. Δαλούκας μιλώντας στο Blue Star τόνισε σχετικά: «Το σημερινό θέμα το δημιούργησε ποδοσφαιριστής» συμπληρώνοντας ότι το συγκεκριμένο γεγονός είναι απαράδεκτο και πως υποκινήθηκε από ποδοσφαιριστή ο οποίος και θα σβηστεί όχι μόνο από τη Νίκη αλλά και από το χάρτη. Παραδέχθηκε ωστόσο πως υπάρχουν προβλήματα αλλά η απόφαση αυτή δεν ήταν συνολική από τους ποδοσφαιριστές. Αναφορικά με τους ξενώνες είπε ότι υπάρχει το πρόβλημα όμως κανένας δεν κούνησε τους ποδοσφαιριστές ενώ ζήτησε και τη βοήθεια του κ. Μαβίδη σε αυτό το θέμα. Πάντως υπογράμμισε πως όλα θα πάνε καλά ζητώντας την συμπαράσταση και από άλλους συμπαίκτες, ενώ αποκάλυψε πως είχε συναντήσεις με επιφανείς Νικιώτες σε Αθήνα χθες και σήμερα σε Θεσσαλονίκη οι οποίοι θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα. Για ακόμη μία φορά τόνισε το γεγονός ότι έχει μείνει μόνος του και ότι όλοι πρέπει να σταθούνε δίπλα στην ομάδα ενώ στόχος του είναι η ομάδα να μην έχει ούτε μία προσφυγή στο τέλος της χρονιάς και σκοπός είναι η άνοδος. Όσον αφορά στο θέμα του προπονητή, σχολίασε πως θα βρίσκεται σήμερα στο Βόλο και θα υπάρχει μία κουβέντα για τη συνέχεια. Τέλος δήλωσε πως όποιος ποδοσφαιριστής επιθυμεί μπορεί να κάνει προσφυγή και μίλησε για φαντάσματα στην ομάδα τα οποία δεν φεύγουν ούτε με αγιασμό.

Χαραλαμπίδης: «Δεν παραιτήθηκα»

Τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί χθες από την ομάδα της Νίκης χθες διέψευσε ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης. Με δηλώσεις του στον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ» τόνισε ότι δεν έχει παραιτηθεί και ότι σε βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον κ. Δαλούκα ώστε να βρεθεί λύση. Μάλιστα επεσήμανε πως πιθανότατα θα βρίσκεται σήμερα στο Βόλο έτσι ώστε να συνεχίσει κανονικά τις προπονήσεις επιστρέφοντας από τη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά ο κ. Χαραλαμπίδης δήλωσε: «Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτό που ακούγεται ότι έχω παραιτηθεί από τη τεχνική ηγεσία της ομάδας. Βρίσκομαι σε συνεχή επαφή με τον κ. Δαλούκα προκειμένου να βρεθεί η λύση και να συνεχίσουμε κανονικά διεκδικώντας το στόχο που έχουμε βάλει. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να υπάρχουν οι λύσεις και να συνεχίσουμε κανονικά. Θέλουμε η ομάδα να λειτουργεί όπως πρέπει πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα. Η Νίκη είναι ομάδα με πολύ κόσμο και δεν της αξίζει να βρίσκεται εκεί. Το πιθανότερο είναι να βρίσκομαι και πάλι σήμερα στο Βόλο επιστρέφοντας στις προπονήσεις». Παράλληλα ο κ. Χαραλαμπίδης διέψευσε πως ο άμεσος συνεργάτης του κ. Ανδρουλάκης παραιτήθηκε λέγοντας ότι: «Μίλησε στους ποδοσφαιριστές λέγοντας πως «αν δεν βρεθεί λύση χάρηκα για τη συνεργασία» αλλά όχι ότι αποχώρησε».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
9
=