ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δίπλα στους εργαζομένους και τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου η Νίκη

δίπλα-στους-εργαζομένους-και-τα-παιδι-387431

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Νίκη για την επίσκεψη ποδοσφαιριστών και διοικητικών της παραγόντων στην Κιβωτό του Κόσμου χθες και προχθές, με τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ να αναφέρει το γεγονός στο σημερινό του φύλλο. Αναλυτικά η ενημέρωση της κυανόλευκης ΠΑΕ: «Τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, στα δύο σπίτια της στον Νομό Μαγνησίας, σε Διμήνι και Ανω Βόλο, επισκέφθηκε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, τα απογεύματα της περασμένης Πέμπτης και της Παρασκευής.

Μέλη της διοίκησης, του τεχνικού τιμ, των στελεχών και του ρόστερ της ομάδας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις δομές από τους παιδαγωγούς του οργανισμού, να γνωρίσουν τα παιδιά και να διασκεδάσουν μαζί τους, πραγματοποιώντας, από κοινού, διάφορες αθλητικές δραστηριότητες.

Στο τέλος της επίσκεψής μας, γνωστοποιήσαμε την πρόθεσή μας για την έναρξη μίας πολυεπίπεδης συνεργασίας, ανάμεσα στην ομάδα μας και τον οργανισμό, της οποίας οι λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν στο άμεσο μέλλον.

Ευχαριστούμε θερμά τη διευθύντρια της Κιβωτού του Κόσμου στον Βόλο Εύα Καραβοσιάνη, όλους τους εκπαιδευτικούς που εργάζονται στις δομές, καθώς και κάθε παιδί ξεχωριστά για τη θερμή τους φιλοξενία. Η Νίκη Βόλου, πιστή στις αξίες και τα ιδανικά της, δεσμεύεται πως θα βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων του οργανισμού, βάζοντας κι εκείνη ένα «λιθαράκι» στη μεγάλη και δύσκολη προσπάθειά τους, για το καλό των παιδιών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου