ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρώτη αποστολή με Κύπελλο για τη Νίκη Βόλου

πρώτη-αποστολή-με-κύπελλο-για-τη-νίκη-β-401328

Πρεμιέρα στις επίσημες υποχρεώσεις κάνει σήμερα η Νίκη Βόλου, φιλοξενούμενη στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων από τον ΠΟ Φήκης στις 16:00 για τη γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, με στόχο να μην πέσει θύμα έκπληξης.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 θα δώσει σήμερα η Νίκη Βόλου, που κινείται σε ρυθμούς Κυπέλλου από την περασμένη Τρίτη, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει το πρόγραμμα της γ’ φάσης του θεσμού, στο οποίο συμπεριλήφθηκαν και οι ομάδες της Super League 2.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης και οι συνεργάτες του βλέπουν το σημερινό παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γνωρίζοντας πως η ομάδα τους είναι το φαβορί, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξουν και εντός του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού Σταδίου των Τρικάλων, όπου θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση με ώρα έναρξης τις 16:00.

Η Νίκη Βόλου είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, ωστόσο θα πρέπει να το αποδείξει απέναντι σε μια ομάδα, όπως είναι αυτή της Φήκης, που διψά για διάκριση, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της ιστορίας της. Στον α’ γύρο η ομάδα των Τρικάλων απέκλεισε την Αναγέννηση Άρτας, κερδίζοντας με 1-0 στις 29/8 και προχώρησε στον β’ γύρο που κέρδισε με το ίδιο σκορ τον Αμβρυσσέα Διστόμου στις 12/9.

Με έναν απόντα

Η προετοιμασία των κυανόλευκων ολοκληρώθηκε χθες με μία τελευταία προπόνηση – χαλάρωμα το πρωί στο «Παντελής Μαγουλάς». Εκτός πλάνων είναι μόνο ο νεαρός Θάνος Κυρίτσης, που δεν έχει αποθεραπευθεί ακόμη, ενώ κανονικά υπολογίζεται ο Γιώργος Μπάλλας, που θα βρίσκεται στην αποστολή. Σημειώνεται πως στους αγώνες Κυπέλλου είναι επιβεβλημένη η συμμετοχή δύο 19χρονων στην αποστολή και εκτός του Μπάλλα, στην κατηγορία αυτή βρίσκεται και ο Αλτιντζής.

Στην αποστολή βρίσκονται όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, που είναι οι: Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Κώστας Περιστερίδης, Μανώλης Αποστολίδης, Βαγγέλης Ανδρέου, Γιάννης Κυρίτσης, Θωμάς Τσιμπούκας, Μανώλης Αλιατίδης, Ξενοφών Πάνος, Παναγιώτης Παναγιωτίδης, Παύλος Κυριακίδης, Χρήστος Γρομητσάρης, Γιώργος Μπάλλας, Λούκας Γκαρσία, Λούκας Μπόσιο, Νέτι Μέτσε, Πασχάλης Κάσσος, Σταύρος Τσουκαλάς, Αντόνιο Ροχάνο, Γιώργος Τζοβάρας, Θωμάς Βασιλείου, Χοσέτε Μιράντα, Χρήστος Τζιώρας, Ανδρέας Βλαχομήτρος, Βασίλης Αλτιντζής.

Βοσνιάδης: «Με σεβασμό στον αντίπαλο»

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της σημερινής αναμέτρησης, με αντίπαλο τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Φήκης, στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, πραγματοποίησε ο προπονητής της Νίκη Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι η πρώτη επίσημη υποχρέωση για την ομάδα μας, ένα παιχνίδι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με μεγάλη σοβαρότητα, προκειμένου να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο με σεβασμό, δε θα τον υποτιμήσουμε, σε καμία κατάσταση, εντός της αναμέτρησης. Είναι μία καλή ευκαιρία να δούμε ακόμα περισσότερα, αγωνιστικά, να συνηθίσουμε πράγματα.

Είναι ιδιαίτερα χαρμόσυνο το γεγονός ότι στο γήπεδο θα υπάρχει κόσμος. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, χάσαμε την επαφή με την πραγματικότητα, σχετικά με αυτό. Μακάρι να ξεπεραστούν όλα γρήγορα, να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και τα γήπεδα να γεμίσουν με κόσμο».

Σκόνδρας: «Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση»

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟ Φήκης, Νίκος Σκόνδρας, με πολυετή θητεία στα ελληνικά γήπεδα έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές ιστορικές ομάδες αλλά για πολλούς συμπαίκτες του θα είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία αυτή κόντρα στη Νίκη Βόλου, με τον ίδιο να τονίζει: «Είναι πρόκληση για τα πολλά νέα παιδιά που έχουμε στην ομάδα. Να φανταστείτε ότι κάποια παίζουν για πρώτη φορά στο Δημοτικό στάδιο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τις πιθανότητες που έχει η Φήκη απέναντι στη Νίκη Βόλου είπε: «Η αλήθεια είναι ότι η Νίκη Βόλου είναι το φαβορί. Έχει μία εξαιρετική ομάδα με πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, Θα τα δώσουμε όλα και θα διεκδικήσουμε την πρόκριση…».

Σημαντική θεωρεί και την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: «Η αλήθεια είναι ότι με την καραντίνα είχαμε χάσει την επαφή με τους φιλάθλους. Είναι ωραίο που τους βλέπουμε ξανά στην εξέδρα να ενισχύουν τις προσπάθειες μας».

Τέλος ο Νίκος Σκόνδρας τόνισε πως ο μεγάλος στόχος της Φήκης είναι το πρωτάθλημα: «Γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε και μοχθούμε. Πιστεύω ότι η ομάδα δουλεύει πολύ καλά, έχουμε καλά στοιχεία και θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

Σφυρίζει ο Μαλούτας

Διαιτητής στη συνάντηση που θα γίνει στο Εθνικό Στάδιο των Τρικάλων θα είναι ο Δημήτρης Μαλούτας από την ΕΠΣ Ημαθίας με βοηθούς τον συντοπίτη του Γιώργο Χριστοδούλου και τον Δημήτρη Παπαφέστα από την ΕΠΣ Λάρισας. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Θωμάς Μπουρουζίκας (ΕΠΣ Λάρισας) και παρατηρητής ο Γρηγόρης Λέφας (ΕΠΣ Πιερίας).

Από τη θύρα 9 οι Νικιώτες

Ανακοίνωση για την είσοδο των φιλάθλων της στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων εξέδωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, τονίζοντας ενόψει του σημερινού αγώνα: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της πρώτης επίσημης αναμέτρησης της ομάδας μας, σήμερα το απόγευμα της Κυριακής (26/9, 16:00), με αντίπαλο τον Π.Ο. Φήκης, στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, για την Γ’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, κοινοποιεί ορισμένες πληροφορίες, προς εξυπηρέτηση των Βολιωτών φιλάθλων, που θα ταξιδέψουν στη γειτονική πόλη, με σκοπό την παρακολούθηση του αγώνα.
Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τη Θύρα 9 του Σταδίου. Για τους φίλους της Νίκης, θα εκδοθούν 400 εισιτήρια, τα οποία θα μπορέσουν να προμηθευτούν από το εκδοτήριο εισιτηρίων της Θύρας 9 που θα λειτουργεί, σήμερα, από τη 1 το μεσημέρι, τρεις ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο του εκάστοτε θεατή στο γήπεδο είναι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησής του, σύμφωνα, πάντα, με τις κυβερνητικές επιταγές».

Μετάδοση μέσω youtube
Για όσους δεν βρεθούν στα Τρίκαλα σήμερα, η αναμέτρηση θα μεταδοθεί και μέσω youtube από τη σελίδα του Blue Heart Tv, που θα έχει και ραδιοφωνική κάλυψη. Συγκεκριμένα η μετάδοση θα γίνει μέσα από τον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/c/BlueHearttv.

Φιλικό μνήμης με τον Πανιώνιο

Ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι θα δώσει την ερχόμενη Τετάρτη η Νίκη Βόλου, αντιμετωπίζοντας τον Πανιώνιο, έναν χρόνο πριν τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Καταστροφή της Σμύρνης. Σε ανακοίνωση της η κυανόλευκη ΠΑΕ αναφέρει: «Εναν χρόνο πριν τη συμπλήρωση 100 ετών από την Καταστροφή της Σμύρνης, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου διοργανώνει φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο τη φίλη μας κι επίσης προσφυγική ομάδα του Πανιωνίου, στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς, το απόγευμα της προσεχούς Τετάρτης (29/9, 16:45). Η ιστορία μας ενώνει! Επιστρέφουμε στο σπίτι μας για μία μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή! Αντί εισιτηρίου, θα υπάρχει, εκτός του γηπέδου, σημείο πωλήσεων μετοχών της ΠΑΕ. Πάρε τη Νίκη στα χέρια σου! Συμμετέχουμε όλοι στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, δείχνουμε τη δύναμή μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου