ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αύριο στα Τρίκαλα η Νίκη Βόλου

αύριο-στα-τρίκαλα-η-νίκη-βόλου-402901

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 θα δώσει αύριο η Νίκη Βόλου, ωστόσο, με την προετοιμασία να συνεχίζεται, οι κυανόλευκοι θα δώσουν φιλικό αγώνα απέναντι στον Πανιώνιο την ερχόμενη Τετάρτη.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η Νίκη Βόλου, θέλοντας και μη, κινείται σε ρυθμούς Κυπέλλου από την περασμένη Τρίτη, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει το πρόγραμμα της γ’ φάσης του θεσμού, στο οποίο συμπεριλήφθηκαν και οι ομάδες της Super League 2.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης και οι συνεργάτες του βλέπουν το αυριανό παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γνωρίζοντας πως η ομάδα τους είναι το φαβορί, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξουν και εντός του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού Σταδίου των Τρικάλων, όπου θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση με ώρα εκκίνησης τις 16:00.

Η Νίκη Βόλου είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, ωστόσο θα πρέπει να το αποδείξει απέναντι σε μια ομάδα, όπως είναι αυτή της Φήκης Τρικάλων, που διψά για διάκριση, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της ιστορίας της.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων θα ολοκληρωθεί σήμερα με μία τελευταία προπόνηση – χαλάρωμα το πρωί στο «Παντελής Μαγουλάς». Εκτός πλάνων είναι ο νεαρός Θάνος Κυρίτσης, που δεν έχει αποθεραπευθεί ακόμη, ενώ κανονικά υπολογίζεται ο Γιώργος Μπάλλας, που θα βρίσκεται στην αποστολή. Σημειώνεται πως στους αγώνες είναι επιβεβλημένη η συμμετοχή δύο 19χρονων στην αποστολή και εκτός του Μπάλλα, στην κατηγορία αυτή βρίσκεται και ο Αλτιντζής.

Φιλικό μνήμης με τον Πανιώνιο

Ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι θα δώσει την ερχόμενη Τετάρτη η Νίκη Βόλου, αντιμετωπίζοντας τον Πανιώνιο, έναν χρόνο πριν τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Καταστροφή της Σμύρνης. Σε ανακοίνωση της η κυανόλευκη ΠΑΕ αναφέρει: «Εναν χρόνο πριν τη συμπλήρωση 100 ετών από την Καταστροφή της Σμύρνης, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου διοργανώνει φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο τη φίλη μας κι επίσης προσφυγική ομάδα του Πανιωνίου, στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς, το απόγευμα της προσεχούς Τετάρτης (29/9, 16:45).

Η ιστορία μας ενώνει! Επιστρέφουμε στο σπίτι μας για μία μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή!

Αντί εισιτηρίου, θα υπάρχει, εκτός του γηπέδου, σημείο πωλήσεων μετοχών της ΠΑΕ.

Πάρε τη Νίκη στα χέρια σου! Συμμετέχουμε όλοι στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, δείχνουμε τη δύναμή μας».

Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδ. της Νίκης Βόλου

Συλλυπητήρια μέσω ανακοίνωσης έστειλε ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου για τον θάνατο του Νίκου Τσατάλα. Αναλυτικά η συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Ενας δικός μας άνθρωπος, ένας αληθινός και αγαπητός Νικιώτης έφυγε για το μεγάλο του ταξίδι. Ο Νίκος Τσατάλας ήταν σε όλους μας γνωστός για την αγάπη και την ανιδιοτελή του προσφορά στην ομάδα της καρδιάς του. Απ’ όπου και αν την υπηρέτησε, έδωσε μαθήματα αγνής προσφοράς. Τόσο στην κερκίδα, όσο και στα αποδυτήρια είχε πάντα τον σωστό τόνο. Εμείς ως ποδοσφαιριστές θα τον θυμόμαστε για την έγνοιά του να μην μας λείπει τίποτα, και ταυτόχρονα στα εύκολα και στα δύσκολα να είναι «ΕΝΑ» με εμάς. Φίλε και πατέρα καλό ταξίδι και καλό παράδεισο».

Δύο μετάλλια στην Τιθορέα οι ποδηλάτες της Νίκης

Με πέντε αθλητές συμμετείχε το τμήμα ποδηλασίας της Νίκης Βόλου, στους αγώνες ποδηλασίας με τίτλο «Kάτω Τιθορέα ΜΤΒ & Road Race 2021» που διοργάνωσαν το Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα και το Bike Expert σε συνεργασία με τον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Αποτελέσματα:

Κεχαγιά Μαρία, Αργυρό Μετάλλιο στα 26χλμ ΜΤΒ XCP.

Αστράς Δημήτριος, Χάλκινο Μετάλλιο στην Κατηγορία Ανδρών ΜΤΒ XCC.

Λουλούδης Μιχάηλ 4ος στην Κατηγορία Ανδρών στα 43χλμ ΜΤΒ XCP.

Παναγιωτακόπουλος Σπυρίδων, 1η δεκάδα στα 26χλμ ΜΤΒ XCP.

Μορφόπουλος Σπυρίδων, 1η δεκάδα και 3η θέση στο σπριντ τερματισμού στα 26χλμ ΜΤΒ XCP.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου