ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βοσνιάδης: Καλύτερα τελειώματα και μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα

βοσνιάδης-καλύτερα-τελειώματα-και-με-413005

Η εμφάνιση απέναντι στον Λεβαδειακό, σίγουρα δεν απογοήτευσε τον Αλέκο Βοσνιάδη, όσο η επιθετική δυστοκία, αλλά και τα λάθη στην άμυνα, που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των Βοιωτών, που κέρδισαν εν τέλει με 2-0, έστω κι αν δεν είχαν καλύτερη εικόνα. Ο Μακεδόνας τεχνικός επεσήμανε σε δηλώσεις του μετά το πέρας της αναμέτρησης:

«Είχαμε την πίεση, κλέψαμε μπάλες αλλά για ακόμη μία φορά δεν τελειώσαμε τις φάσεις. Σε μία από τις λίγες επισκέψεις του αντιπάλου δεχθήκαμε ένα γκολ από κόρνερ. Αυτά πρέπει να τα διορθώσουμε. Πρέπει να τελειώνουμε καλύτερα τις φάσεις, όταν μας δίνεται η δυνατότητα κι από κει και μετά να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στην άμυνα, γιατί δεχθήκαμε δύο γκολ από στατικές φάσεις (σ.σ. από κόρνερ).

Είμαστε μια ομάδα, η οποία αποτελείται από έμπειρους παίκτες και απαγορεύεται να παρουσιάζουμε τέτοια θέματα. Γενικά από τη διάθεση και από τα τρεξίματα των ποδοσφαιριστών είμαι ευχαριστημένος. Αν βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες, πιστεύω πως θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε αρκετά καλά πράγματα. Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές, αν δεν τις εκμεταλλευθείς, βρίσκει τον τρόπο ο αντίπαλος. Ο Λεβαδειακός πιστεύω πως θα διεκδικήσει για να πάει στην παραπάνω κατηγορία.

Εμείς από τη μεριά μας, αν διορθώσουμε όλα αυτά που σας είπα, θα έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία μετά την επιστροφή της μετά πολλά χρόνια σε αυτό το επίπεδο, θα κοιτάξει να σταθεροποιηθεί σε αυτή την κατηγορία και να είναι μια από τις ομάδες οι οποίες θα είναι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας».

Από την πλευρά της ομάδας του Λεβαδειακού, ο τεχνικός της Γιάννης Ταουσιάνης σχολίασε: «Ήταν άλλο ένα παιχνίδι, που μας δίνει κατευθύνσεις για περαιτέρω δουλειά, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Νίκη Βόλου. Με εξαίρεση το πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου, που η Νίκη μας δυσκόλεψε, όπως επίσης και ο ισχυρός αέρας, από κει και πέρα γενικά ανταποκριθήκαμε και στο βαθμό και στις συνθήκες του παιχνιδιού.

Μπορεί να μην πιάσαμε τα στάνταρ, που έχουμε ως ομάδα ή που έχουμε δείξει στα προηγούμενα φιλικά και θέλουμε να σταθεροποιήσουμε, αλλά είμαι ευχαριστημένος από το πώς ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες ενός πολύ καλού παιχνιδιού. Η δουλειά συνεχίζεται, η εξέλιξη δεν σταματάει ποτέ, είμαστε σε καλό δρόμο και σε καλό επίπεδο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου