ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ατομικό ο Μιράντα, προτάθηκε ο Κατίδης

ατομικό-ο-μιράντα-προτάθηκε-ο-κατίδης-422921

Πρώτη προπόνηση χθες για τον Χοσέτε Μιράντα στο γήπεδο των Καναλίων, με τον άσο από την Ισημερινή Γουϊνέα να κάνει ατομικό πρόγραμμα, όχι γιατί δεν είναι έτοιμος αγωνιστικά (εξάλλου έπαιξε με την Εθνική της χώρας του πριν λίγες μέρες), αλλά γιατί οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν διά παν ενδεχόμενο να τηρήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα στον απόλυτο βαθμό.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Σε δυο-τρεις μέρες ο 23χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής, που ήρθε δανεικός από τη Χετάφε, η οποία καλύπτει περίπου τα 2/3 του συμβολαίου του, που ξεπερνά τα 200.000 ευρώ, θα μπει στο πρόγραμμα της ομάδας.

Από κει και πέρα ο Θάνος Κυρίτσης εξακολουθεί να είναι τραυματίας και να μην προπονείται, ενώ ο Μπάλλας παίρνει μέρος προς το παρόν σε κάποια κομμάτια της προπόνησης, αλλά σημασία έχει ότι επέστρεψε.

Στα μεταγραφικά, κυρίαρχη άποψη στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης είναι ότι η ομάδα δε χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση και πως είναι γεμάτη σε όλες τις θέσεις, αν και ο Αλέκος Βοσνιάδης δε θα έλεγε «όχι» στην απόκτηση ενός αριστερού μπακ. Χθες, πάντως, προτάθηκε στη Νίκη ο Γιώργος Κατίδης, αλλά το πιθανότερο είναι ότι οι κυανόλευκοι δε θα ασχοληθούν με την περίπτωσή του. Ο 28χρονος διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες μέσος ήταν πριν δύο χρόνια σε ομάδα της Τσεχίας (Πρίμπραμ), ενώ έχει περάσει από Αρη, ΑΕΚ, Νοβάρα (Ιταλία), Βέροια, Λεβαδειακό, Παναιγιάλειο, Γιάρο (Φινλανδία) και Ολύμπια Πράγας.

Με το ρόστερ να θεωρείται ολοκληρωμένο, η τεχνική ηγεσία στρέφεται στα φιλικά παιχνίδια και το μοντάρισμα, με τη Νίκη να δίνει το προσεχές Σάββατο στη Λιβαδειά δυνατό φιλικό με τον Λεβαδειακό, ο οποίος εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι το Σάββατο 18/9/2021 στις 17:15 θα διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου. Δικαίωμα εισόδου θα μπορούν να έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι θα φέρουν και ένα από τα παρακάτω έγγραφα:

Πιστοποιητικό εμβολιασμού Covid-19.
Πιστοποιητικό νόσησης Covid-19.
Όσοι φίλαθλοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης Covid-19, μετά τη λήξη του θα τους επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες αποφάσεις των οργάνων της Πολιτείας και τις οριζόμενες προϋποθέσεις. Οι ανήλικοι προσέρχονται με δήλωση self test των γονέων.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται από το γραφείο της ΠΑΕ στην πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) καθημερινά έως την Πέμπτη 16/9/2021 από τις 10:00 έως τις 20:00, την Παρασκευή 17/09/021 και το Σάββατο 18/09/2021 από τις 10:00 έως τις 14:00».

Δεν ξέχασε τη χθεσινή μέρα η ΠΑΕ

Ως ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος έχει καθιερωθεί με ομόφωνη απόφαση της Βουλής των Ελλήνων εδώ και 23 χρόνια η 14η Σεπτεμβρίου και τιμάται κάθε χρόνο. Η ΠΑΕ Νίκη δεν ξέχασε την ξεχωριστή αυτή μέρα και σε ανάρτηση στη σελίδα της στο facebook αναφέρει: «14 Σεπτεμβρίου: Ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. Ποτέ δεν ξεχνάμε την ιστορία μας, πάντα τιμούμε τις ρίζες μας!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου