ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε ρυθμούς … Μιράντα κινείται η Νίκη

σε-ρυθμούς-μιράντα-κινείται-η-νίκη-423624

Σε ρυθμούς Μιράντα κινείται από χθες η Νίκη Βόλου, με την κυανόλευκη ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού με τη μορφή δανεισμού από τη Χετάφε για έναν χρόνο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Μιράντα έφτασε στον Βόλο το βράδυ προχθές Κυριακή από τη Μαδρίτη μέσω Αθήνας, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του και στη συνέχεια αφού τον υποδέχθηκαν ο γενικός αρχηγός Απόστολος Κουφογεώργος, ο γενικός διευθυντής Ανδρέας Κικίλιας, ο υπεύθυνος Τύπου Κώστας Καραγεωργόπουλος, είχε εκτενή συνομιλία με τον Γιάννη Κεσόγλου, υπεύθυνο φυσικής κατάστασης της ομάδας. Στη συνέχεια γευμάτισε με τους ανθρώπους της ομάδας και χθες το πρωί ο Μιράντα είχε την πρώτη του επαφή, υπό το φως του ηλίου πλέον, με την πόλη του Βόλου. Επισκέφθηκε το Πανθεσσαλικό Στάδιο, συνομίλησε με τον Αλέκο Βοσνιάδη και τους συνεργάτες του, οι οποίοι έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να τον βάλουν στο κλίμα της ομάδας.

Αναμφίβολα η μεταγραφή του στην Ελλάδα, έστω και υπό τη μορφή δανεισμού, αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την κυανόλευκη ΠΑΕ και πλέον γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου ο Μιράντα ή Χοσέτε, όπως προτιμά ο ίδιος να τον αποκαλούν, να μπει στο κλίμα του συλλόγου και από σήμερα να ξεκινήσει προπονήσεις, έστω και ατομικές.

Σημειώνεται πως ο Μιράντα είχε παιχνίδια στα πόδια του και μάλιστα επίσημα, παίζοντας με την Εθνική του, της Ισημερινής Γουινέας, βασικός με Τυνησία και Μαυριτανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ είναι το μόνο μέσο που κάλυψε την υποδοχή του Μιράντα, στο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, όπου διαμένει προσωρινά, και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κυανόλευκων, που δείχνει να γνωρίζει σε ποια ομάδα ήρθε, τις απαιτήσεις της, τον κόσμο της και σίγουρα ξέρει πως η Νίκη Βόλου μπορεί να αποτελέσει το βήμα επιστροφής τους στις επαγγελματικές κατηγορίες της Ισπανίας, που στο περσινό πρωτάθλημα ο Χοσέτε είχε 4 συμμετοχές με τη Χετάφε στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου σημειώνει τα όσα είχαν ήδη γίνει γνωστά τις περασμένες ημέρες, αναφέροντας: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χοσέτε Μιράντα, με τη μορφή μονοετούς δανεισμού από τη Χετάφε.

Ο Χοσέ Αντόνιο Μιράντα Μποάτσο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έχει γεννηθεί στη Χετάφε, έχοντας καταγωγή από την Ισημερινή Γουινέα, κι αγωνίζεται ως εξτρέμ.

Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Στα 16 του μετακόμισε στη Χετάφε, αγωνιζόμενος, κατά σειρά, στις Κ-17, Κ-19 και τη δεύτερη ομάδα των «Azulones», με την οποία έχει 56 συμμετοχές στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας. Στο δεύτερο μισό της περσινής αγωνιστικής σεζόν προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα της Χετάφε, με την οποία πραγματοποίησε, συνολικά, τέσσερις εμφανίσεις στην Primera Division, κόντρα σε Καντίθ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γρανάδα. Παράλληλα, είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας, έχοντας 19 εμφανίσεις με δύο τέρματα. Καλωσορίζουμε τον Χοσέτε στην κυανόλευκη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες».

Σάββατο με Λεβαδειακό

Το επόμενο φιλικό των κυανόλευκων, που χθες είχαν την ευκαιρία για ξεκούραση, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, απέναντι σε ακόμη μία δυνατή ομάδα της Super League 2, τον Λεβαδειακό, που πέρυσι βρέθηκε μια ανάσα από την επιστροφή στα σαλόνια της Super League 1. Οι κυανόλευκοι μετά τον ΠΑΟΚ Β’ θα αντιμετωπίσουν την πρώην ομάδα του Χρήστου Τζιώρα, το ερχόμενο Σάββατο, αν και αρχικά η αναμέτρηση είχε προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη. Μάλιστα δεν αποκλείεται σε αυτό το παιχνίδι να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Μιράντα.

Με τον συντάκτη του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ Γιάννη Ζάττα

Συνάντηση του παίκτη με το τεχνικό τιμ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου