ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βλέπει και Μπουτζίκο η Νίκη

βλέπει-και-μπουτζίκο-η-νίκη-429992

Ο Αλέκος Βοσνιάδης στις τελευταίες του δηλώσεις αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη παίκτη πλην του Μιράντα και σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ στη λίστα του είναι ο Μπουτζίκος, που ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου την τελευταία τριετία. Τον 32χρονο ποδοσφαιριστή θέλει να εντάξει στην ομάδα της Νίκης ο 60χρονος τεχνικός και το θέμα να κάνει κίνηση η Νίκη για την απόκτησή του παραμένει ανοικτό.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Πάντως, στη Νίκη αναμένουν την άφιξη του Μιράντα και η διοίκηση έχει κλείσει αεροπορικό εισιτήριο στον παίκτη, προκειμένου να ταξιδέψει στην Αθήνα με ώρα άφιξης τις 17.00 μεθαύριο Κυριακή, κάτι που σημαίνει ότι τη Δευτέρα είναι πολύ πιθανό να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Στα αγωνιστικά νέα χθες το πρωί έγινε προπόνηση στο γήπεδο των Καναλίων, με τον Μπάλλα να κάνει ατομικό και τον Θάνο Κυρίτση να είναι … στα πιτς, επομένως οι δυο τους δε θα πάρουν μέρος στο αυριανό φιλικό στο γήπεδο της Σουρωτής Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ Β’. Πάντως, ο Μπάλλας είναι όλο και καλύτερα και δεν αργεί η επιστροφή του.

Όσον αφορά στους Γρομητσάρη, Ροχάνο, Μπάγιτς που είχαν κάποια μικροπροβλήματα και δεν πήραν χρόνο συμμετοχής με τη Ρόδο, προπονούνται κανονικά κι ο χρόνος συμμετοχής τους στο επόμενο παιχνίδι θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση της ομάδας σήμερα το πρωί.

Επίσης, να σημειωθεί ότι η δικαίωση της Νίκης στην υπόθεση Τσουκάνη, η προσφυγή του οποίου κρίθηκε ως καταχρηστική, δημιουργεί δυσμενέστερους όρους για όσους ποδοσφαιριστές έχουν περάσει από τη Νίκη και σκεφτούν να κάνουν το ίδιο.

Βοσνιάδης: Εχουμε διαλύσει τα πάντα

Στο Metropolis της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης. Μιλώντας στην εκπομπή «Στη σέντρα» του ζητήθηκε η άποψή του για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον κυανόλευκο τεχνικό να τονίζει (απόδοση taxydromos.gr): «Εχει ανάγκη από ευχές το ελληνικό ποδόσφαιρο, βλέπουμε τι περνάμε και με την Εθνική μας ομάδα. Θεωρώ ότι φταίει η δομή και πώς ξεκινά το ποδόσφαιρο από κάτω και πώς γίνονται οι επιλογές. Δεν μπορεί να έχουμε φτάσει το 2004 στην κορυφή της Ευρώπης και τώρα να έχουμε διαλύσει τα πάντα και να μην μπορούμε να τα βάλουμε με ομάδες που πραγματικά ήταν υποδεέστερες και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Χρόνο με τον χρόνο διαλύθηκε ο ιστός και ό,τι υπήρχε, έχει τελειώσει.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε μεγάλη κρίση. Βλέπετε ότι δεν ξεκίνησε στην ώρα του, δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν για την κεντρική διαχείριση και κάποια στιγμή αυτά πρέπει να τελειώνουν. Πρέπει αυτοί που σχεδιάζουν τις ομάδες να ξέρουν τα προγράμματα και δεν μπορεί κάθε χρόνο να έχουμε τα ίδια. Να ευχηθούμε να τελειώσουν όλα αυτά και οι ομάδες να ασχολούνται μόνο με τον αγωνιστικό χώρο, όπου ο καλύτερος και ο τυχερότερος θα παίρνει αυτά που μπορεί».

Επίσης του ζητήθηκε να εκφράσει τη γνώμη του για τον Αρη και τον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας: «Μπορεί να λέει πολύς κόσμος ότι ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν παραπάνω ενίσχυση. Εγώ νομίζω ότι έχει τη βάση του και τη σειρά του και παιχνίδι με παιχνίδι στην αρχή, αν κατορθώσει και μαζέψει τους βαθμούς, σε βάθος χρόνου θα μπορεί να κάνει πράγματα.

Ο Άρης, αν αποκτήσει τη συνοχή και αν τα πράγματα κριθούν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους μπορεί να πετύχει. Για να ξεπεράσει μία ομάδα, που έχει εδραιωθεί πιο ψηλά απ’ αυτόν (σ.σ. ΠΑΟΚ), νομίζω ότι θέλει μεγάλη προσπάθεια. Ο Αρης άρεσε πέρσι και αν τραβήξει μία γραμμή και τη διατηρεί, μπορεί να διεκδικήσει στόχους. Είναι μία μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο και δυναμική, αλλά είναι πολύ σημαντικό να έχει σχεδιάσει κάτι και να προχωρά βήμα-βήμα. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει μία μεγαλύτερη δυναμική στην κατηγορία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου