ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τεστάρει δυνάμεις η Νίκη Βόλου

τεστάρει-δυνάμεις-η-νίκη-βόλου-436162

Ακόμη ένα φιλικό τεστ με αντίπαλο ομάδα της κατηγορίας της θα δώσει σήμερα η Νίκη Βόλου, αντιμετωπίζοντας στις 18:00 την ομάδα της Ρόδου στο ΕΑΚ Βόλου, όπου οι κυανόλευκοι είχαν αντιμετωπίσει και την ΑΕΚ Β’.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη προετοιμάζεται να δώσει σήμερα το 5ο της φιλικό παιχνίδι, έχοντας κάνει την αρχή στην Ευξεινούπολη απέναντι στη Δήμητρα, όπου και νίκησε με 1-0, για να ακολουθήσει το «διπλό» στη Φιλιππούπολη, επί του Απόλλωνα Λάρισας με 2-3, η νίκη επί της ΑΕΚ Β’ με 2-0 και τελευταία το παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος, που οι κυανόλευκοι ηττήθηκαν με 2-0 από τους κυανέρυθρους.

Πλέον με αντίπαλο ακόμη μία ομάδα της Super League 2, οι κυανόλευκοι θέλουν να ζυγίσουν τις δυνάμεις τους, με τη σέντρα να δίνεται στις 18:00. Το σημερινό θα είναι το τελευταίο τεστ στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ομάδας της Ρόδου εκτός νησιού, επιστρέφοντας μετά τον αγώνα στη βάση της, ενώ για τη Νίκη Βόλου σίγουρα οι φιλικοί αγώνες θα έχουν και συνέχεια.

Βάσει δημοσιεύματος το πρωτάθλημα πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει στα τέλη Σεπτέμβρη και δεν αποκλείεται η σέντρα να δοθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη 2-3 του μήνα.

Η Ρόδος υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Αντωνίου πλέον, και μετά το διαζύγιο με τον Κώστα Βελιτζέλο, έδωσε το περασμένο Σάββατο φιλικό στη Λάρισα απέναντι στην ΑΕΛ με την οποία και αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως τέρματα.

Μόνο με 100 φιλάθλους

Οπως έγινε και στο φιλικό με την ΑΕΚ Β’, μόνο 100 φίλαθλοι θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο ΕΑΚ Βόλου σήμερα, με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου να αναφέρει: «Σήμερα Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει τη Ρόδο, σε φιλική αναμέτρηση, στο ΕΑΚ Βόλου.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ. Οι κάτοχοι των διαρκείας της προσεχούς αγωνιστικής σεζόν θα εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν, είτε με την επίδειξη της ηλεκτρονικής μορφής του εισιτηρίου, είτε με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Τονίζεται πως, βάσει της ισχύουσας Κοινής Υπουργικής Απόφασης, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο είναι η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 ή του πιστοποιητικού νόσησης covid-19. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως οι θεατές της αναμέτρησης δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τους 100, λόγω σοβαρών προβλημάτων στατικότητας των κερκίδων του ΕΑΚ».

Επιτέλους δράση στην ποδοσφαιρική ακαδημία

Επιτέλους δράση και στην ποδοσφαιρική ακαδημία της Νίκης Βόλου με τις εγγραφές να αρχίζουν από χθες Δευτέρα και να συνεχίζονται. Οπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου: «Η αγωνιστική σεζόν της ακαδημίας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου ξεκινά!

Ελα στη μεγάλη ποδοσφαιρική μας οικογένεια, παίξε, διασκέδασε και κοινωνικοποιήσου, προκειμένου να δημιουργήσουμε μαζί μία υγιή κοινωνική ομάδα νέων αθλητών που θα πρεσβεύει τις αξίες του αθλητισμού και της ζωής!

Οι εγγραφές άρχισαν και γίνονται από τις 4:30 μ.μ. από Δευτέρα έως Πέμπτη, στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς».

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2421085221, 6949547776.

Στο πλαίσιο της επανεκκίνησης των ακαδημιών της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, κοινοποιούνται σε όλους τους ενδιαφερόμενους τα υγειονομικά μέτρα, που πρέπει να τηρούνται:

  1. Επιβάλλεται παιδιατρική εκτίμηση, πριν την επανέναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας, για όσα παιδιά έχουν νοσήσει.
  2. Κάθε παιδί οφείλει να υποβάλλεται σε self test, σε εβδομαδιαία βάση και τα αποτελέσματα αυτών επιβάλλεται να προσκομίζονται στην ομάδα.
  3. Απαραίτητη η χρήση μάσκας απ’ όλους, εκτός των αθλουμένων, την ώρα της άσκησης.
  4. Απαγορεύονται χειραψίες, χαιρετισμοί κι εναγκαλισμοί.
  5. Ο ατομικός εξοπλισμός (στρώματα, πετσέτες, μπάλες, παγούρια κτλ) δεν μοιράζεται με άλλους συναθλητές.
  6. Οι γονείς δεν παραμένουν στον χώρο προπόνησης, ούτε συνωστίζονται πέριξ αυτού».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου