ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βασικός ο Μιράντα με την Ισημερινή Γουϊνέα

βασικός-ο-μιράντα-με-την-ισημερινή-γου-437964

Μπορεί η Νίκη να συνεχίζει την προετοιμασία της επί χόρτου, ωστόσο ένας ποδοσφαιριστής, που έχει ανακοινωθεί από τους κυανόλευκους, δεν βρίσκεται ακόμη στον Βόλο, έχοντας υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο λόγος για τον 23χρονο Χοσέ Αντόνιο Μιράντα ή αλλιώς Χοσέτε, ο οποίος έχει ανακοινωθεί από τους κυανόλευκους και θα έρθει στον Βόλο ως δανεικός από την ισπανική Χετάφε. Ο Μιράντα αγωνίστηκε και μάλιστα ως βασικός στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής του για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το βράδυ προχθές Παρασκευή. Για την ιστορία η Ισημερινή Γουινέα ηττήθηκε με 3-0 από την Τυνησία εκτός έδρας, «κρατώντας» το μηδέν μέχρι και το 54ο λεπτό. Το παιχνίδι ήταν για την 1η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ και για τον δεύτερο όμιλο, με την Εθνική του Μιράντα, την Ισημερινή Γουϊνέα να έχει παιχνίδι και την ερχόμενη Τρίτη 7/9 κόντρα στη Μαυριτανία, ενώ στον ίδιο όμιλο βρίσκεται και η Ζάμπια, με την οποία ο Μιράντα θα τεθεί αντιμέτωπος στις 9 Οκτωβρίου, οπότε πιθανότατα θα χρειαστεί να λείψει εκ νέου από τις οδηγίες του Αλέκου Βοσνιάδη.

Αναμφίβολα η συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή με την εθνική του ομάδα μόνο τιμή μπορεί να αποτελεί για τον ίδιο, αλλά και την ομάδα του, με τη Νίκη πλέον να… ξενυχτά παρακολουθώντας το νέο μεταγραφικό απόκτημα, που έρχεται στον Βόλο όχι μόνο για να καλύψει το κενό από την αποχώρηση Σιατραβάνη για την Αυστραλία, αλλά και για να δώσει το κάτι παραπάνω.

Πριν από το παιχνίδι με την Εθνική του ο Μιράντα είχε να αγωνιστεί από τον Αύγουστο και σε φιλικό παιχνίδι της Χετάφε απέναντι στην Μπράιτον, όταν έπαιξε για 45 λεπτά, ενώ με την έναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος ήταν εκτός αποστολής για τις αναμετρήσεις κόντρα σε Βαλένθια, Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα, με τη Χετάφε να μετρά ισάριθμες ήττες.

Οσον αφορά στις παρουσίες με την Εθνική του, ο Μιράντα έφτασε πλέον τις 15, έχοντας και δύο τέρματα, συμμετέχοντας σε αυτή από το 2017.

Μετά και το παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης ο Μιράντα θα επιστρέψει στην Ισπανία κι από εκεί θα βρεθεί στον Βόλο, έχοντας την πρώτη γνωριμία με τη νέα του ομάδα, τη Νίκη Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου