ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στην αναμονή για Μιράντα η Νίκη

στην-αναμονή-για-μιράντα-η-νίκη-439581

Από… βδομάδα και μετά τις 7 του μήνα αναμένεται στον Βόλο το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα των κυανόλευκων Χοσέ Αντόνιο Μιράντα, με τη Νίκη Βόλου όμως να μη σταματά εδώ τις μεταγραφές της.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι μετά την εκδήλωση παρουσίασης του φετινού τους ρόστερ, έχουν ακόμη ένα απόγευμα αποκαλυπτηρίων σήμερα, δίνοντας το πιο δυνατό φιλικό της προετοιμασίας τους μέχρι σήμερα.

Αντίπαλος θα είναι ο ΝΠΣ Βόλος στις 6μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το οποίο θα αποτελέσει την έδρα των κυανόλευκων φέτος, αφού παρά την περσινή εκκίνηση εκεί, η ομάδα επέστρεψε και πάλι στη Νεάπολη.

Πλέον το Πανθεσσαλικό Στάδιο θα αποτελεί την κοινή έδρα των δύο ομάδων και έτσι ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει την ευκαιρία μετά τα φιλικά σε Ευξεινούπολη με Δήμητρα, Φιλιππούπολη με Απόλλωνα Λάρισας και ΕΑΚ με ΑΕΚ Β’, να δει τους παίκτες του να πατάνε το χορτάρι του Πανθεσσαλικού.

Εκεί δεν θα βρίσκεται σήμερα ο Χοσέ Αντόνιο Μιράντα, με τον ποδοσφαιριστή από την Ισημερινή Γουινέα να αναμένεται στον Βόλο μετά τις 7 του μήνα, μιας και έχει υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα, ενώ θα πρέπει να μεταβεί και στην Ισπανία για να μαζέψει τα πράγματα του και στη συνέχεια να θέσει εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Όσον αφορά στο σημερινό φιλικό, το οποίο είναι κεκλεισμένων των θυρών, θα έχει τηλεοπτική κάλυψη τόσο από τα κανάλια της Cosmote Sports και συγκεκριμένα από το COSMOTE SPORT 4 HD, όσο και ελεύθερα από τη σελίδα του καναλιού στο youtube.

Εκτός συνεχίζουν να παραμένουν οι Γιώργος Μπάλλας και Θάνος Κυρίτσης, που δεν έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να αγωνιστούν σε κάποιο από τα παραπάνω φιλικά, στα οποία σημειωτέον η Νίκη Βόλου είναι αήττητη, έχοντας κερδίσει κατά σειρά με 1-0 τη Δήμητρα, 3-2 τον Απόλλωνα και 2-0 την ΑΕΚ Β’.

Πλέον το επίπεδο ανεβαίνει ενόψει του σημερινού αγώνα, απέναντι σε μία ομάδα επιπέδου Super League και η οποία την επόμενη Κυριακή 12 του μήνα ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις, όταν την ίδια ώρα κανείς δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Προπόνηση

και γεύμα

στα Κανάλια

Τις τελευταίες ημέρες η Νίκη Βόλου προπονείται στο γήπεδο των Καναλίων, μια και τα υπόλοιπα γήπεδα που θα χρησιμοποιούν οι κυανόλευκοι, δεν είναι ακόμη διαθέσιμα και στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού οι κυανόλευκοι μπορούν να προπονούνται μόλις μία φορά την εβδομάδα.

Στα Κανάλια προπονήθηκε η Νίκη τόσο την Πέμπτη το απόγευμα, όσο και χθες το πρωί, ενώ μετά το πέρας της προπόνησης της Πέμπτης, ο Αλέκος Βοσνιάδης έκανε το τραπέζι στους παίκτες του στην κεντρική πλατεία των Καναλίων, κερνώντας τους για την ονομαστική του εορτή.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την αποχώρηση του τερματοφύλακα Γρηγοριάδη για τον Ηρακλή, στις προπονήσεις της ομάδας επέστρεψε εκ νέου ο Κώστας Περιστερίδης, δίνοντας το παρών και στην παρουσίαση της περασμένης Τετάρτης.

Για την παρουσία της ομάδας στα Κανάλια και τις εργασίες που πραγματοποίησε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο γήπεδο, ο πρόεδρος του τοπικού Απόλλωνα, Αποστόλης Καραδήμος, ευχαρίστησε τους κυανόλευκους και τον Αλέκο Βοσνιάδη, αναφέροντας:

«Εδώ και μερικές μέρες φιλοξενούμε στο γήπεδο μας την ιστορική ομάδα της Μαγνησίας ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, που πραγματοποιεί ένα από τα στάδια της προετοιμασίας στα Κανάλια. Μετά την προπόνηση μας τίμησε με την παρουσία της και στην πλατεία μας στο γεύμα που παρέθεσε στους ποδοσφαιριστές και όλο το τεχνικό επιτελείο της ομάδος ο εξαίρετος προπονητής της κ. ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ για την ονομαστική του εορτή. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα. Επίσης ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ για όλες τις εργασίες που έχει πραγματοποιήσει στο γήπεδό μας».

Σύνδεσμος Βετεράνων:

«Ηταν μια λαμπρή νύχτα»

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων της Νίκης Βόλου Γιώργος Παναγιωτόπουλος, έδωσε το «παρών» στα αποκαλυπτήρια των κυανόλευκων, μεταφέροντας με τη σειρά του χαιρετισμό των παλαίμαχων, ενώ σε ανακοίνωση τόνισε: «Στο ανοιχτό θέατρο της Ν. Ιωνίας έγινε η παρουσίαση της νέας φανέλας της αγαπημένης μας ομάδας. Ήταν πράγματι μια λαμπρή νύχτα και παρευρέθηκε πλήθος κόσμου. Το κλίμα που διαμορφώθηκε στην κερκίδα ήταν εντυπωσιακό και άκρως αισιόδοξο. Η καινοτομία στην παρουσίαση της νέας φανέλας ήταν η φωτογράφιση σε διάφορα σημεία της πόλης μας ορισμένων βετεράνων ποδοσφαιριστών μαζί με τους νέους μας. Ευχόμαστε αυτή η πρωτοβουλία της διοίκησης της Νίκης να γίνει θεσμός για τις μελλοντικές χρονιές. Από καρδιάς όλα τα τμήματα της Νίκης και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου να έχουν την καλύτερη δυνατή πορεία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου