ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βενέτης: Να δείξουμε τη δυναμική μας

βενέτης-να-δείξουμε-τη-δυναμική-μας-441713

Δηλώσεις στον ρ/σ Βόλος 9,86 έκανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Βασίλης Βενέτης, με αναφορά στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, τους στόχους της ομάδας, αλλά και την κίνηση των διαρκείας και των μετοχών. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους στόχους της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα: «Αυτά είναι ερωτήματα που απευθύνονται κυρίως στον προπονητή. Εγώ ως φίλαθλος που έχω δει και τα τρία παιχνίδια, όντως βλέπω μία ομάδα που είναι αρκετά ανταγωνιστική, πολύ δυνατή σωματικά. Εχουμε προμηθευτεί κάποια συστήματα gps, ώστε να βλέπουμε τις ταχύτητες, τα τρεξίματα και τις αντοχές των ποδοσφαιριστών. Βλέπουμε ότι η ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης. Από κει και πέρα, όπως είχαμε πει από την αρχή, στόχος είναι να δημιουργηθεί μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, η οποία πολύ γρήγορα θα τελειώσει με το θέμα εξασφάλισης της κατηγορίας κι από κει και πέρα να μπορέσουμε να πλασαριστούμε σε μια θέση για τα playoffs, αν υπάρξουν. Ακόμη δεν ξέρουμε ούτε τον διαχωρισμό των ομίλων, ούτε πώς θα διεξαχθεί και με ποιους όρους το νέο πρωτάθλημα».

Για την αποχώρηση Σιατραβάνη: «Με τις ανακοινώσεις το λύσαμε το θέμα. Δέχθηκε ο ποδοσφαιριστής μία αρκετά μεγάλη πρόταση, την οποία θεώρησε ευκαιρία ζωής κι εμείς ως διοίκηση δεν μπορούσαμε να σταθούμε εμπόδιο. Ακόμη και να έμενε ο ποδοσφαιριστής, θα είχε το μυαλό του στην ευκαιρία αυτή και νομίζω πως ένας παίκτης που δεν έχει το μυαλό του στην ομάδα δεν είναι σωστό. Εξάλλου είχαμε και μια κακή εμπειρία πριν από δύο χρόνια με έναν άλλο ποδοσφαιριστή. Αλλωστε είναι μια περίοδος θεωρώ στην οποία μπορούμε να βρούμε άξιο αντικαταστάτη, αλλά υπάρχει ο χρόνος, μιας και δεν έχει οριστικοποιηθεί η έναρξη του πρωταθλήματος, για να βρούμε σε αυτό το διάστημα έναν πολύ καλό αντικαταστάτη».

Για το αν η Νίκη μπορούσε να διεκδικήσει χρήματα από τη μεταγραφή: «Είναι η περίοδος που δεν μπορούμε να απαιτήσουμε χρήματα, άλλωστε είναι νωρίς ακόμα. Μερικές φορές δεν είναι μόνο οικονομικά τα κίνητρα ή τα κριτήρια, για να παρθούν κάποιες αποφάσεις. Πάντα όμως είναι προς το καλό της ομάδας και του συλλόγου. Πρέπει να καταλάβετε πως συγκεκριμένα πράγματα είναι πέραν από το οικονομικό και έχουμε μια συγκεκριμένη πολιτική ως ομάδα, ως σύλλογος. Το DNA του συλλόγου είναι τέτοιο που το απαγορεύει. Εμείς θεωρούμε πως εκπροσωπούμε όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτικά αυτόν τον σύλλογο και λειτουργούμε αναλόγως».

Για τις μετοχές και την κίνηση των διαρκείας: «Η κίνηση λόγω εποχής είναι αναμενόμενη. Πιστεύω πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει αύξηση των πωλήσεων σε διαρκείας και μετοχές. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου εξάλλου είναι η καταληκτική ημερομηνία για την αγορά μετοχών και για τα διαρκείας δεν ξέρουμε ακόμη τους ομίλους και άλλα πολλά, αλλά έχουμε χρόνο και γι’ αυτό το κομμάτι. Εχουμε ξεκαθαρίσει πως η κίνηση για τις μετοχές δεν είναι οικονομική, αλλά θέλουμε την πολυμετοχικότητα. Να δείξουμε τη δεδομένη δυναμική μας. Απομακρύνθηκε αρκετός κόσμος, όταν έπεσε η ομάδα και θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Η Νίκη δεν είναι μόνο ένας σύλλογος, έχει δυναμική αντιπροσώπευση και πολύ κόσμο, που την ακολουθεί».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου