ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ακρως επιτυχημένη εκδήλωση

ακρως-επιτυχημένη-εκδήλωση-441727

Πρώτης τάξεως ευκαιρία να έρθει μετά από χρονικό διάστημα ενάμιση χρόνου σε επαφή με την ομάδα του είχε ο κόσμος της Νίκης στην εκδήλωση παρουσίασης των εμφανίσεων, που διοργανώθηκε προχθές στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Οι φίλαθλοι της Νίκης έδωσαν δυναμικό «παρών» και γέμισαν τις κερκίδες, τις οποίες μετέτρεψαν σε … πέταλο του Πανθεσσαλικού με τα συνθήματα και τα καπνογόνα.

Οσα έγιναν ήταν μία «προθέρμανση» ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, στις οποίες πλέον επιτρέπεται, βάσει βεβαίως αυστηρών υγειονομικών κανόνων, η παρουσία φιλάθλων.

Ο κόσμος γνώρισε τους ποδοσφαιριστές, καθώς πολλοί είναι νέοι και τους αποθέωσε κατά την παρουσίασή τους, μεταδίδοντάς τους τον ενθουσιασμό του. Σημαντικό είναι επίσης ότι έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για τα εισιτήρια διαρκείας και τις μετοχές επισκεπτόμενος τα σταντ που είχαν στηθεί και πραγματοποιώντας προεγγραφές, τη στιγμή που ειδικά για τις κάρτες διαρκείας υπήρχε ήδη ένας ικανοποιητικός ρυθμός διάθεσης. Γι’ αυτούς τους λόγους η προχθεσινή εκδήλωση θεωρείται από τους ανθρώπους της ομάδας άκρως επιτυχημένη, αλλά και γιατί κάποιες στιγμές είχαν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία.

Συγκεκριμένα, δύο από τους βραβευθέντες, ο Κωνσταντίνος Αθανασίου, που έχει κινητικά προβλήματα, και ο Εμμανουήλ Παρασκευάς, που είναι ο μεγαλύτερος εν ζωή παλαίμαχος παίκτης της Νίκης, διανύοντας αισίως τον 94ο χρόνο της ζωής του, συγκίνησαν τον κόσμο.

Ο πρώτος τόνισε χαρακτηριστικά «δεν γεννήθηκα Νίκη, αλλά επέλεξα να γίνω» και «οι πιο δεμένες οικογένειες είναι αυτές που διαλέγεις», ενώ ο δεύτερος, συνοδευόμενος από τον εγγονό του και αθλητή του πόλο, ανέφερε: «Ανοίγω τα χέρια μου και σας κάνω μια αγκαλιά», κάνοντας και μία ενδιαφέρουσα αναδρομή στα χρόνια που αγωνιζόταν ο ίδιος.

Ασφαλώς, άπαντες χαροποίησε και η παρουσία του Γιώργου Μαστρογιάννη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Μάλιστα τα αδέρφια Τσιντσίνη, που ήταν οι παρουσιαστές, αστειεύτηκαν μαζί του, λέγοντας «ήρθαμε τρία άτομα να αντικαταστήσουμε τον Μαστρογιάννη».

Δεν θα μπορούσε να μην καταχειροκροτηθεί και ο Αγγελος Κριτσιώτης, που, φορώντας τα χρώματα της Νίκης, προσφέρει αλληλεγγύη με την αθλητική του δράση σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Το … αφρικανικό ρητό

Από τη μεριά του ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου έδωσε το σύνθημα για συσπείρωση και για το πόσο σημαντική είναι, για να έρθουν επιτυχίες, παραθέτοντας ένα αφρικανικό ρητό: «Αν θες πας να πας γρήγορα, πήγαινε μόνος σου, αν θες να πας μακριά, πηγαίνετε όλοι μαζί».

Χειροκροτήθηκε … και ο Βεργέτης

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν, όταν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Στέργιος Φάτσης, στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε όχι μόνο τον Αλέκο Βοσνιάδη, λέγοντας ότι η περσινή σωτηρία ήταν μεγαλύτερη επιτυχία από την άνοδο στην Α’ Εθνική, γιατί η ομάδα κέρδισε δύο κατηγορίες, αλλά και τον Στάικο Βεργέτη, με τον κόσμο να χειροκροτεί στο άκουσμα του ονόματος του πρώην τεχνικού. Ακόμη ο κ. Φάτσης ανέφερε: «Χάρη σ’ αυτούς τους ανθρώπους, που ανέλαβαν την τελευταία διετία, είμαστε όλοι μαζί εδώ και ονειρευόμαστε ξανά», ενώ εξέφρασε τη σιγουριά του πως ο εορτασμός των 100 χρόνων της ομάδας το 2024 θα τη βρει στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο των Αλέξη και Νίκου Παπακωνσταντίνου. Για τον πρώτο και μεγαλομέτοχο ζήτησε ηθική στήριξη κυρίως και για τον δεύτερο υπογράμμισε πως όταν ανέλαβε ως πρόεδρος της τότε Δ.Ε. ποδοσφαίρου, της έδωσε την ταυτότητα που είχε αρχίσει να χάνει.

Σε ό,τι αφορά στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Βενέτη, ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρόνια και πρόσθεσε: «Σας θέλουμε όλους κοντά μας, έχουμε τον περισσότερο κόσμο και θέλουμε να το δείξουμε και στο γήπεδο».

Φυσικά, την … τιμητική του, αν και απών, είχε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης, ο Χοσέ Αντόνιο Μιράντα, που χθες έδινε αγώνα με την Εθνική της Ισημερινής Γουϊνέας, αλλά η ανακοίνωση της απόκτησής του στην εκδήλωση προκάλεσε τις έντονες επευφημίες του κόσμου. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα ανακοινωθεί επίσημα, μόλις έρθει στον Βόλο.

Μεταδίδεται ελεύθερα από

το youtube το ΝΠΣ Βόλος-Νίκη

Στα αγωνιστικά, η ομάδα θα συνεχίσει σήμερα την προετοιμασία της ενόψει του πιο δυνατού φιλικού μέχρι τώρα κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος αύριο Σάββατο στις 18.00 κεκλεισμένων των θυρών στο Πανθεσσαλικό. Ο ΝΠΣ Βόλος είναι ο γηπεδούχος, παρ’ ότι αρχικά είχε ανακοινωθεί το αντίθετο, αλλά αυτό επιβαλλόταν, για να μπορέσει η Cosmote Tv να δείξει το φιλικό. Μάλιστα το συνδρομητικό κανάλι αποφάσισε να προβάλει το ματς ζωντανά και ελεύθερα στο επίσημο κανάλι του στο youtube κι έτσι άπαντες θα μπορέσουν να το δουν.

Για τον θάνατο του Μίκη

Να σημειωθεί, τέλος, ότι η ΠΑΕ Νίκη δεν ξέχασε τον τεράστιο Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή, αναρτώντας μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του και συλλυπούμενη: «Αναπαύσου εν ειρήνη, Μίκη Θεοδωράκη!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου