ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βραδιά Νίκης για την επόμενη ημέρα

βραδιά-νίκης-για-την-επόμενη-ημέρα-443021

Εχοντας παρουσιάσει ήδη από προχθές και χθες μέσω των social media την τρίτη (γκρι) και τη δεύτερη (μπλε) εμφάνιση, η Νίκη Βόλου χθες το βράδυ έκανε και τα αποκαλυπτήρια της πρώτης φανέλας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, χρώματος μπλε και λευκό φυσικά, αλλά με οριζόντιες ρίγες.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στα χρονικά στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας, οι κυανόλευκοι ήρθαν και πάλι κοντά με τον κόσμο τους, παρουσιάζοντας το ρόστερ της φετινής σεζόν και όχι μόνο.

Στη βραδιά αποκαλυπτηρίων, που παρουσίασαν τα αδέλφια Τσιντσίνη, Μιχάλης, Αλέξης και Δημήτρης, ευρέως γνωστοί και ως Techitserious, η κυανόλευκη ΠΑΕ καλωσόρισε το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε και η πρώτη αγωνιστική εμφάνιση. Σε μία «προθέρμανση», ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, καθώς ύστερα από αρκετούς μήνες τα γήπεδα θα ανοίξουν για τον κόσμο, οι κυανόλευκοι φίλαθλοι είδαν από κοντά τους ποδοσφαιριστές που θα παρακολουθούν και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο οποίο επιστρέφει η Νίκη ενόψει του πρωταθλήματος της Super League 2.

«Μπλε βραδιά»

Με σύνθημα «ντύνουμε στα μπλε» την πόλη, αρχικά παρουσιάστηκε το βίντεο για τα εισιτήρια διαρκείας της προσεχούς σεζόν 2021-22, καθώς και οι μετοχές, με την αγορά των οποίων ο κόσμος μπορεί να συμμετέχει στην ΑΜΚ της ΠΑΕ (10 ευρώ η μία).

Ακολούθως το μικρόφωνο δόθηκε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Αλέξη Παπακωνσταντίνου, στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Βενέτη, στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Στέργιο Φάτση, όπως και στον πρόεδρο των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών, Γιώργο Παναγιωτόπουλο, οι οποίοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό.

Σειρά πήραν οι βραβεύσεις, με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου να τιμά:

Τον ποδηλάτη του συλλόγου Άγγελο Κριτσιώτη, ο οποίος εκτελεί σημαντικό κοινωνικό – ανθρωπιστικό έργο, μέσω του αθλητισμού και της νικιώτικης οικογένειας, με τον κ. Φάτση να προχωρά στη βράβευσή του.

Τους υπεύθυνους του καταστήματος της εταιρείας Macron που ντύνει τη Νίκη Βόλου τα τελευταία τρία χρόνια και συγκεκριμένα, τους κ.κ. Γιάννη Θεοφανίδη και Ζαφείρη Γιαννίδη, από το κατάστημα της Θεσσαλονίκης, με τη βράβευση να γίνεται από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ, Ανδρέα Κικίλια.

Τον Κωνσταντίνο Αθανασίου, έναν άνθρωπο ο οποίος συμβολίζει το πάθος του μέσου Νικιώτη για την ομάδα του, παρά τα κινητικά του προβλήματα, και ακολουθεί τακτικότατα την αγαπημένη του Νίκη Βόλου, λαμβάνοντας τη φετινή τρίτη αγωνιστική εμφάνιση

με το όνομά του και το νούμερο «12» στην πλάτη, δείχνοντας συμβολικά πως η κυανόλευκη ΠΑΕ επιθυμεί πάντα από τον κόσμο να είναι ο δωδέκατος παίκτης της. Το αναμνηστικό δώρο έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Αλέξης Παπακωνσταντίνου.

Ακολούθησε βίντεο με τον Αλέκο Βοσνιάδη στο… αγαπημένο του Πανθεσσαλικό και στην τέταρτη πράξη παρουσιάστηκαν το ρόστερ και το τεχνικό τιμ. Συγκεκριμένα το ρόστερ αποτελούν οι:

Τερματοφύλακες

  1. Βλάντιμιρ Μπάγιτς
  2. Μανώλης Αποστολίδης
  3. Κώστας Περιστερίδης

Αμυντικοί

  1. Ξενοφών Πάνος
  2. Γιάννης Κυρίτσης
  3. Γιώργος Τζοβάρας
  4. Παναγιώτης Παναγιωτίδης
  5. Θωμάς Τσιμπούκας
  6. Μάνος Αλιατίδης
  7. Χρήστος Γρομητσάρης
  8. Βαγγέλης Ανδρέου

Μέσοι

  1. Νέτι Μέτσε
  2. Λούκας Μπόσιο
  3. Παύλος Κυριακίδης
  4. Θάνος Κυρίτσης
  5. Λούκας Γκαρσία
  6. Γιώργος Μπάλλας
  7. Σταύρος Τσουκαλάς

Επιθετικοί

  1. Ανδρέας Βλαχομήτρος
  2. Θωμάς Βασιλείου
  3. Πασχάλης Κάσσος
  4. Αντόνιο Ροχάνο
  5. Χρήστος Τζιώρας

Στο τεχνικό τιμ βρίσκονται οι:

Προπονητής: Αλέκος Βοσνιάδης

Γενικός Αρχηγός: Αποστόλης Κουφογεώργος

Βοηθός προπονητή-αναλυτής: Ηλίας Παπαθανασίου

Προπονητής φυσικής κατάστασης: Γιάννης Κεσόγλου

Προπονητής τερματοφυλάκων: Παναγιώτης Νάσης

Γυμναστής/αναλυτής: Κωνσταντίνος Σταμέλος

Φυσιοθεραπευτής: Στέφανος Κούγκουλος, βοηθός: Σπύρος Σαλπαδήμος

Φροντιστές: Παπαπορφυρίου Δημήτριος, Παπαγιάννης Δημήτριος, Χρόνης Γεώργιος.

Οικολογική φανέλα

Μετά την παρουσίαση του ρόστερ, ακολούθησε η παρουσίαση της πρώτης εμφάνισης, η οποία αξίζει να σημειωθεί πως είναι φτιαγμένη εξ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμα υλικά, τα οποία μέσω ειδικής επεξεργασίας, γίνονται ύφασμα.

Συγκίνηση με τον Εμ. Παρασκευά

Τέλος, ακολούθησε η τελευταία βράβευση, στο πρόσωπο του κ. Εμμανουήλ Παρασκευά, ο οποίος σε ηλικία 94 ετών, είναι ο γηραιότερος εν ζωή παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας. Ο κ. Παρασκευάς παρέλαβε την πρώτη εμφάνιση της ομάδας με τυπωμένο το όνομά του, από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Βασίλη Βενέτη, και το μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνο Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης Γιάννη Καζεπίδη.

  • Εκτός της εγκατάστασης, υπήρχε σημείο αγοράς εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2021-2022 και μετοχών για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου