ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βραδιά αποκαλυπτηρίων για τη Νίκη Βόλου

βραδιά-αποκαλυπτηρίων-για-τη-νίκη-βόλ-444702

Βραδιά αποκαλυπτηρίων θα είναι η αποψινή για την ομάδα της Νίκης Βόλου, με την κυανόλευκη ΠΑΕ να προχωρά στα αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων, αλλά και των φετινών μεταγραφικών αποκτημάτων.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Για πρώτη φορά στα χρονικά και βάσει… μέτρων η κυανόλευκη ΠΑΕ επέλεξε το Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας να πραγματοποιήσει τα αποκαλυπτήρια, καλώντας τους φιλάθλους και οπαδούς της στις 21:00. Ήδη η κυανόλευκη ΠΑΕ έδωσε μια μικρή γεύση από το τι θα ακολουθήσει σήμερα, βγάζοντας στη δημοσιότητα την 3η εμφάνιση, χρώματος γκρι.

Όπως αναφέρεται σχετικά σε ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, σε συνεργασία με την εταιρία Macron, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, παρουσιάζει στο φίλαθλο κοινό της την τρίτη εμφάνιση της προσεχούς αγωνιστικής 2021-2022! Στη φωτογράφηση της παρουσίασης συμμετέχει ο Λούκας Γκαρσία, με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Σίμο Νάνο και Γιάννη Ρίζο».

Αναφορικά με το αποψινό event τονίζεται πως: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου προσκαλεί τους φίλους της, σήμερα Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας, στο πρώτο «κυανόλευκο» event της προσεχούς αγωνιστικής σεζόν!

Ολοι μαζί, ύστερα από αρκετό καιρό, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να καλωσορίσουμε, για πρώτη φορά, το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας, ενώ παράλληλα, θα παρουσιαστεί και η πρώτη αγωνιστική εμφάνιση. Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι Techitserious! Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους. Εκτός της εγκατάστασης, θα υπάρχει σημείο αγοράς εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2021-2022 και μετοχών για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Κατά την παρακολούθηση της εκδήλωσης, εντός του θεάτρου, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων. Το βράδυ της 1ης Σεπτεμβρίου, «ντύνουμε στα μπλε» την πόλη! Μην το χάσεις».

Συνεχίζεται η αναζήτηση

Στην αναζήτηση ακόμη δύο ποδοσφαιριστών προκειμένου να «κλείσει» το φετινό ρόστερ παραμένει η Νίκη Βόλου, η οποία μετά την αποχώρηση Σιατραβάνη, θέλει έναν ποδοσφαιριστή ανάλογου επιπέδου για τα άκρα της επίθεσης. Η αναζήτηση συνεχίζεται και οι κυανόλευκοι ψάχνονται για ακόμη μία θέση, που είναι αυτή στο αριστερό άκρο της άμυνας, με έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, που θα μπορεί ωστόσο να αγωνιστεί και σε ακόμη μία θέση. Περιθώριο μεταγραφών υπάρχει μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, οπότε και η «αγορά» για τις ομάδες της Super League 2, παραμένει ανοιχτή.

Ακυρο με ΠΑΟΚ Β’,

φιλικό με ΝΠΣ Βόλος

Αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ στη Θεσσαλονίκη για αύριο Πέμπτη, στη συνέχεια αυτό ακυρώθηκε και όπως έγινε γνωστό οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν όπως και πέρυσι τον ΝΠΣ Βόλος. Η αναμέτρηση δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα από κάποια από τις δύο ομάδες και ερωτηματικό παραμένει το γήπεδο, αλλά και η ώρα διεξαγωγής. Πέρυσι πάντως οι δύο ομάδες είχαν αγωνιστεί στο ΕΑΚ Βόλου, δίχως να αποκλείεται για το Σάββατο.

Εγγραφές για το

τμήμα κολύμβησης

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου για τη νέα κολυμβητική χρονιά τόσο για την κλασική κολύμβηση, όσο και για την τεχνική κολύμβηση και σε ανακοίνωση τονίζεται: «Φέτος, θα λειτουργήσουν τα παρακάτω τμήματα:

Baby swimming, Εκμάθησης μικρής πισίνας, Ακαδημιών, Προαγωνιστικής, Αγωνιστικής και Ενηλίκων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, πέρα από την τηλεφωνική επικοινωνία με την γραμματεία και τους εφόρους κολύμβησης του τμήματος να επισκέπτονται για πληροφορίες κι εγγραφές καθημερινά την τρέχουσα εβδομάδα (μέχρι 4/9) τα γραφεία στο γήπεδο του Συλλόγου «Π. Μαγουλάς» επί της Μαιάνδρου, όπου θα λειτουργεί η γραμματεία του τμήματος κατά τις ώρες:18:30- 20:00.

Για πληροφορίες:

Γραμματεία τμήματος: 6985789645, 6907970769 (Ειρήνη)

Εφορος κολύμβησης: Χατζηεφραιμίδης Ιορδάνης 6937250375

Εφορος τεχνικής κολύμβησης : Θεοδοσόπουλος Χριστόφορος 6984633250

Εφορος κολύμβησης: Πασσαλίδου Έφη 6973363462».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου