ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βοσνιάδης: «Θα πάρουμε παίκτη του επιπέδου Σιατραβάνη»

βοσνιάδης-θα-πάρουμε-παίκτη-του-επιπ-445571

Ικανοποιημένος από τη σοβαρότητα, που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο τρίτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ Β’, είναι ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ευχήθηκε καλή πορεία στον ξενιτεμένο πλέον Σάββα Σιατραβάνη, τονίζοντας πως θα αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής, ανάλογου επιπέδου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως δεν αποκλείεται από κει και πέρα ακόμη μία μεταγραφή, ενώ σχολίασε και το ντεμπούτο του Σταύρου Τσουκαλά, έστω κι αν ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στον Βόλο. Πλέον οι κυανόλευκοι θα δώσουν νέο φιλικό, αυτή τη φορά απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’, την ερχόμενη Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα δηλώνει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Αλέκος Βοσνιάδης:

Για το τι κρατά και τι αφήνει από το παιχνίδι με την ΑΕΚ Β’, στο οποίο η ομάδα του επικράτησε με 2-0 την περασμένη Κυριακή: «Σίγουρα τη βελτίωση της εικόνας παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί στη Λάρισα, δεχθήκαμε κι αστεία γκολ. Δείξαμε πως δεν είχαμε συγκέντρωση. Αυτό το επισημάναμε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ η ομάδα παρουσιάστηκε όπως έπρεπε να παρουσιαστεί. Πέτυχε νωρίς δύο γκολ κι από εκεί και μετά ήλεγξε τον ρυθμό, παρά τις πολλές αλλαγές στο τέλος, που μας έκαναν να χάσουμε τον ρυθμό μας. Ωστόσο, αυτά είναι παιχνίδια προετοιμασίας, στα οποία πρέπει και χρόνος να δίνεται στα παιδιά και σιγά – σιγά να αποκτούμε και τη συνοχή μας. Είμαστε σε καλό δρόμο και παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και με πολλή δουλειά, γιατί ας μην ξεχνάμε, πως είμαστε μια καινούργια ομάδα».

Για τον Τσουκαλά που πέρασε ως αλλαγή και πραγματοποίησε έστω κι έτσι ανεπίσημο ντεμπούτο: «Εχει τρεις μέρες μαζί μας και δεν θέλουμε να τον πιέσουμε. Είναι πολύ καλός αθλητής και ξέρουμε πως σε πολύ μικρό διάστημα θα πάρει αυτά που πρέπει να πάρει. Είναι ένας παίχτης που παίζει στον μεσαίο χώρο και σκοράρει πολύ ερχόμενος από πίσω. Πατάει περιοχή και είναι έμπειρος. Γι’ αυτό άλλωστε ήρθε και για την παρουσία του και για τα γκολ του, αρκεί να έρθει στο επίπεδο που πρέπει να έρθει, γιατί είναι άλλο πράγμα κάποιος να γυμνάζεται μόνος του και άλλο να μπει με μια ομάδα και να περάσει τη διαδικασία. Ακόμη δεν έχει εγκατασταθεί και ταλαιπωριέται λίγο μέχρι να βρει τον τρόπο. Από κει και μετά μόλις ηρεμήσει θα δούμε τον παίχτη που πήραμε και ξέρουμε ποιος είναι».

Για το αν σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει ως μεσοεπιθετικό όπως στο φιλικό: «Θέλουμε να μας δώσει επιλογή, γιατί μπορούμε να δούμε και κάτι τελείως διαφορετικό από σχηματισμό. Θέλουμε να είναι μια επιλογή μες στο γήπεδο, που όταν έρθει στα καλά του θα την καταλάβει και ο κόσμος. Είναι ένας παίκτης με παραστάσεις και δεν έχουμε κανένα φόβο πως δεν θα δέσει γρήγορα μαζί μας και δεν θα μας βοηθήσει και σε αλλαγή σχηματισμού παίζοντας με τον άλλο εσωτερικό μέσο.

Πιστεύω θα μας δώσει πολλές λύσεις και μαζί με τον Λούκας (σ.σ. Γκαρσία) θα μπορέσει να μας δώσει πολλά πράγματα».

Για την αποχώρηση Σιατραβάνη κι αν προκύψει αντικαταστάτης: «Επειδή έχουν ακουστεί και πολλά, εννοείται πως η αποχώρηση του θα φέρει μεταγραφή, αλλά γι’ αυτό η Νίκη είναι διαφορετική ομάδα από τις άλλες.

Δεν μείναμε πάνω στην υπογραφή του παίχτη. Ο παίχτης το ζήτησε γιατί ήταν ευκαιρία ζωής. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν θα μπορούσαμε να του αρνηθούμε κάτι που θα έλυνε το πρόβλημα της οικογένειας του και του ίδιου. Ήρθε το ζήτησε και η Νίκη Βόλου επειδή είναι κάτι διαφορετικό από την πλευρά των παραγόντων του επέτρεψε να κάνει την επιλογή του και να μην του κόψει τον δρόμο σε μια επιλογή που του αλλάζει τη ζωή. Να του ευχηθούμε καλή πορεία και να είναι γερός. Σίγουρα θα πάρουμε παίκτη που θα είναι του επιπέδου του Σάββα, έχουμε μπροστά μας μέρες και θα κάνουμε την καλύτερη επιλογή».

Τέλος, για το αν υπάρξει κι άλλη κίνηση μεταγραφική: «Κάτι έχω στο μυαλό μου για ακόμη μία θέση. Θα είναι ένας παίκτης έμπειρος στην κατηγορία, με παραστάσεις, και θα μας δώσει ασφάλεια σε μια θέση που έχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας. Αυτές θα είναι 1-2 κινήσεις και τελειώσαμε. Νομίζω είμαστε καλά. Εχουμε βάθος και είμαστε όπως πρέπει. Θα κοιτάξουμε γρήγορα η ομάδα μας να αποκτήσει τη συνοχή και να είμαστε όπως πρέπει με την έναρξη».

Αύριο τα… αποκαλυπτήρια

Στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά εκδήλωση παρουσίασης των μεταγραφικών αποκτημάτων και των εμφανίσεων της Νίκης Βόλου. Τα αποκαλυπτήρια θα ξεκινήσουν αύριο στις 21:00. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου προσκαλεί τους φίλους της, την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, στις 9 μ.μ., στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας, στο πρώτο «κυανόλευκο» event της προσεχούς αγωνιστικής σεζόν! Ολοι μαζί, ύστερα από αρκετό καιρό, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να καλωσορίσουμε, για πρώτη φορά, το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας, ενώ παράλληλα, θα παρουσιαστεί και η πρώτη αγωνιστική εμφάνιση. Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι Techitserious! Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους. Εκτός της εγκατάστασης, θα υπάρχει σημείο αγοράς εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2021-2022 και μετοχών για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Κατά την παρακολούθηση της εκδήλωσης, εντός του θεάτρου, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων. Το βράδυ της 1ης Σεπτεμβρίου, «ντύνουμε στα μπλε» την πόλη! Μην το χάσεις».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου