ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Θέλουν Σιατραβάνη στην Αυστραλία, σήμερα με ΑΕΚ Β

θέλουν-σιατραβάνη-στην-αυστραλία-σήμ-449223

Παρελθόν πριν προλάβει να αγωνιστεί επίσημα στα κυανόλευκα είναι αρκετά πιθανόν να αποτελέσει ο Σάββας Σιατραβάνης, το όνομα του οποίου εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια στη μακρινή Αυστραλία.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στις 30 Ιουλίου ο Σιατραβάνης ανακοινώνονταν από τη Νίκη Βόλου, ωστόσο δεν αποκλείεται μετά από έναν μήνα να αποχωρήσει από τη Νίκη Βόλου, προκειμένου να μεταπηδήσει στη Νίκη Μελβούρνης (Melbourne Victory), που προπονητής είναι ο Αυστραλοκροάτης Τόνι Πόποβιτς, με τον οποίο συνεργάστηκε ο Λαρισαίος άσος στην κοινή τους θητεία στην ομάδα της Ξάνθης.

Αν και η αποχώρησή του θεωρήθηκε δεδομένη από αθλητική ιστοσελίδα της Καλαμάτας, στη Νίκη Βόλου δεν αποκλείουν το ενδιαφέρον των Αυστραλών και ούτε έχουν πρόθεση να πουν όχι στον ποδοσφαιριστή, εάν και ο ίδιος το επιθυμεί να μεταναστεύσει, αλλά σίγουρα η περίπτωσή του βρίσκεται υπό συζήτηση.

Ο Σιατραβάνης ήρθε στη Νίκη Βόλου με βαρύ βιογραφικό και οι απαιτήσεις από εκείνον είναι σίγουρα μεγάλες κι έτσι αν αποχωρήσει θα πρέπει να βρεθεί σίγουρα και ο αντικαταστάτης του, αντίστοιχου βεληνεκούς και ποδοσφαιρικού διαμετρήματος.

Σήμερα με ΑΕΚ Β’

Το τρίτο φιλικό της καλοκαιρινής της προετοιμασίας θα δώσει σήμερα Κυριακή στις 18:00 η Νίκη Βόλου, αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ Β’, που δημιουργήθηκε με σκοπό να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2. Οι κυανόλευκοι μετά τα παιχνίδια με Δήμητρα στην Ευξεινούπολη και Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη, μετρούν δύο νίκες με 1-0 και 3-2 αντίστοιχα, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο. Στα έως σήμερα φιλικά χρόνο συμμετοχής δεν έχουν πάρει οι Θάνος Κυρίτσης και Γιώργος Μπάλλας, λόγω τραυματισμών, ενώ στο σημερινό παιχνίδι δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα Σταύρος Τσουκαλάς.

Από την άλλη στην προετοιμασία των κυανόλευκων συνεχίζουν να μετέχουν, παίζοντας και στα φιλικά, οι Αλτιντζής και Χατζηκωνσταντίνου, με προηγούμενες ομάδες τους να είναι οι Νέοι του ΠΑΟΚ, και ο ΑΟ Τρίκαλα αντίστοιχα.

Ενόψει του σημερινού αγώνα με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου κάνει γνωστό πως θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε 100 φιλάθλους. Συγκεκριμένα: «Στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης, κόντρα στην ΑΕΚ Β’, ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό μας πως οι θεατές της αναμέτρησης δεν πρέπει να υπερβαίνουν τους 100, λόγω σοβαρών προβλημάτων στατικότητας των κερκίδων του ΕΑΚ Βόλου».

Επίσης έγινε γνωστό πως η είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ, ενώ βάσει της ισχύουσας Κοινής Υπουργικής Απόφασης, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο είναι η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 ή του πιστοποιητικού νόσησης covid-19.

Συγκεκριμένα οι διευκρινίσεις των κυανόλευκων: «Σήμερα, στις 18:00, η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Β’, σε φιλική αναμέτρηση, στο ΕΑΚ Βόλου.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ. Οι κάτοχοι των διαρκείας της προσεχούς αγωνιστικής σεζόν θα εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν, είτε με την επίδειξη της ηλεκτρονικής μορφής του εισιτηρίου, την οποία θα παραλάβουν στο mail τους, μέχρι το βράδυ του Σαββάτου (ισχύει για όσους κίνησαν τις σχετικές διαδικασίες, έως και την Πέμπτη 26/8), είτε με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Τονίζεται πως, βάσει της ισχύουσας Κοινής Υπουργικής Απόφασης, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο είναι η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 ή του πιστοποιητικού νόσησης covid-19.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου