ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη Βόλου: Αύριο το νέο τεστ με ΑΕΚ Β’

νίκη-βόλου-αύριο-το-νέο-τεστ-με-αεκ-β-450253

Δύο στα δύο μετρά στα έως τώρα φιλικά η Νίκη Βόλου, δείχνοντας δύο πρόσωπα την περασμένη Τετάρτη κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, από τον οποίο έχανε με 2-0 για να το «γυρίσει» σε 2-3 στο δεύτερο μέρος.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Πλέον οι κυανόλευκοι έχουν αύριο το τρίτο φιλικό της προετοιμασίας τους, παίζοντας στο ΕΑΚ Βόλου στις 18:00 με την ΑΕΚ Β’, η οποία έχασε την περασμένη Πέμπτη από τη Ρόδο με 1-0, στο πρώτο φιλικό της σύντομης ιστορίας της.

Οι κυανόλευκοι μέχρι στιγμής έχουν κερδίσει τη Δήμητρα Ευξεινούπολης με 1-0 χάρη σε τέρμα του Χρήστου Τζιώρα και την περασμένη Τετάρτη τον Απόλλωνα στη Φιλιππούπολη, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής, και να χρησιμοποιεί διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο, αλλά και τους τρεις τερματοφύλακες από 30 λεπτά σε κάθε παιχνίδι.

Μέχρι σήμερα από τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές δεν έχουν αγωνιστεί οι Θάνος Κυρίτσης και Γιώργος Μπάλλας, λόγω ενοχλήσεων που «κουβαλούν» από την προετοιμασία στην Πορταριά, ενώ ενοχλήσεις έχει ακόμη και ο Σάββας Σιατραβάνης από το πρώτο φιλικό, αγωνιζόμενος ωστόσο απέναντι στον Απόλλωνα, κατά του οποίου σκόραρε για το τελικό 2-3.

Στους «νέους» ο πολύπειρος Σταύρος Τσουκαλάς βρέθηκε στη Λάρισα την περασμένη Τετάρτη, αλλά δεν αγωνίστηκε, μια και θέλει ακόμη χρόνο προετοιμασίας.

Αναμφίβολα η αυριανή αναμέτρηση αποτελεί ακόμη ένα τεστ για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, κόντρα σε μία ομάδα που προετοιμάζεται με τη σειρά της να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2, η οποία την τελευταία εβδομάδα βρίσκεται στην Πορταριά, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, όπου βρέθηκε και η Νίκη για δύο εβδομάδες.

Οπως έγινε γνωστό για το αυριανό φιλικό: Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ. Οι κάτοχοι των διαρκείας της προσεχούς αγωνιστικής σεζόν θα εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν, είτε με την επίδειξη της ηλεκτρονικής μορφής του εισιτηρίου, την οποία θα παραλάβουν στο mail τους, μέχρι απόψε το βράδυ, είτε με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Τονίζεται πως, βάσει της ισχύουσας Κοινής Υπουργικής Απόφασης, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο είναι η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 ή του πιστοποιητικού νόσησης covid-19.

Ενόψει του αγώνα με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου κάνει γνωστό πως θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε 100 φιλάθλους. Συγκεκριμένα: «Στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης, κόντρα στην ΑΕΚ Β’, ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό μας πως οι θεατές της αναμέτρησης δεν πρέπει να υπερβαίνουν τους 100, λόγω σοβαρών προβλημάτων στατικότητας των κερκίδων του ΕΑΚ Βόλου».

Κυανόλευκος παραμένει

ο Μπουσκολίτης

Σε ακόμη μία ανανέωση προχώρησε η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, κρατώντας στις τάξεις της και τον Βασίλη Μπουσκολίτη. Η ανακοίνωση: «Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας, με μορφή δανεισμού, για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Βασίλη Μπουσκολίτη (24, 1.95, SF). Με χαρακτηριστικά του το καλό σουτ και την μεγάλη προσήλωση στα αμυντικά του καθήκοντα, ο Βασίλης θα ενισχύσει για 2η συνεχόμενη χρονιά την περιφερειακή γραμμή της ομάδας μας. Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά! Ευχαριστούμε την διοίκηση του Σπάρτακου Λάρισας για την παραχώρηση του παίκτη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου