ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δυνατό φιλικό στη Λάρισα για τη Νίκη

δυνατό-φιλικό-στη-λάρισα-για-τη-νίκη-454752

Το δεύτερο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι της καλοκαιρινής της προετοιμασίας θα δώσει στις 18:30 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης η Νίκη Βόλου, φιλοξενούμενη από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά την επιστροφή των κυανόλευκων από την Πορταριά, όπου και πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας, οι κυανόλευκοι πήγαν μέχρι την Ευξεινούπολη, όπου και τέθηκαν αντιμέτωποι της τοπικής Δήμητρας, κερδίζοντας με 1-0 χάρις σε τέρμα του Χρήστου Τζιώρα στο β’ μέρος.

Πλέον σήμερα και στις 18:30 οι κυανόλευκοι θα ταξιδέψουν μέχρι τη γειτονική Λάρισα και το γήπεδο της Φιλιππούπολης, το οποίο πρόπερσι είχαν και ως προσωρινή έδρα, αντιμετωπίζοντας ξανά τον τοπικό Απόλλωνα.

Στη διάθεση του τεχνικού Αλέκου Βοσνιάδη δεν θα βρίσκεται ο Γιώργος Μπάλλας, που «κουβαλά» ενοχλήσεις στο γόνατο από την Πορταριά, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Θάνος Κυρίτσης, Σάββας Σιατραβάνης, με τον τελευταίο να τραυματίζεται στο παιχνίδι με τη Δήμητρα στην Ευξεινούπολη, όπου έγινε και αλλαγή.

Την αποστολή θα ακολουθήσει στη Λάρισα και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Σταύρος Τσουκαλάς, αλλά πολύ δύσκολα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Τα… αποκαλυπτήρια

την 1η Σεπτεμβρίου

Στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση παρουσίασης των μεταγραφικών αποκτημάτων και των εμφανίσεων της Νίκης Βόλου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Τα αποκαλυπτήρια θα ξεκινήσουν στις 9 μ.μ. και στο ρόλο των παρουσιαστών θα είναι οι Techitserious. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου προσκαλεί τους φίλους της, την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, στις 9 μ.μ., στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας, στο πρώτο «κυανόλευκο» event της προσεχούς αγωνιστικής σεζόν!

Όλοι μαζί, ύστερα από αρκετό καιρό, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να καλωσορίσουμε, για πρώτη φορά, το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας, ενώ παράλληλα, θα παρουσιαστεί και η πρώτη αγωνιστική εμφάνιση. Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι Techitserious!

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους. Εκτός της εγκατάστασης, θα υπάρχει σημείο αγοράς εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2021-2022 και μετοχών για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Κατά την παρακολούθηση της εκδήλωσης, εντός του θεάτρου, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων.

Το βράδυ της 1ης Σεπτεμβρίου, «ντύνουμε στα μπλε» την πόλη! Μην το χάσεις».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου