Δαλούκας για όλα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-08, 11:25:27
Δαλούκας για όλα

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιώργος Δαλούκας στη ραδιοφωνική εκπομπή των οργανωμένων φιλάθλων του Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης. Ο ισχυρός άνδρας της Κυανόλευκης ΠΑΕ μίλησε για τον Στράτο Γιδόπουλο, για το αν έχει κάνει λάθη, τον κ. Ιωαννίδη αλλά και το ερχόμενο παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Αναλυτικά κάποια αποσπάσματα της συνέντευξης του.

Για τις σχέσεις του με τον κ. Γιδόπουλο: «Δεν έχω τίποτα να χωρίσω με τον κ. Γιδόπουλο. Είχα αρχίσει από πέρσι τις συζητήσεις μαζί του να έρθω στη Νίκη. Από ότι κατάλαβα είναι τελείως λάθος πληροφορημένος για όλα τα θέματα. Επειδή ο άνθρωπος δε δραστηριοποιείται στον Βόλο, η ενημέρωση που έχει είναι από μία πλευρά, στοχευμένη και σε αντίθεση με το πώς είναι τα πράγματα. Τον κ. Γιδόπουλο τον εκτιμώ, έχει χρόνια παρουσίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θεωρώ ότι όταν ήρθε στη Νίκη, μπορεί να βρήκε πολύ περισσότερα προβλήματα από εμένα. Είναι δεδομένη η εμπειρία του στο ποδόσφαιρο και η γνώση του σε θέματα διοικητικά. Δεν υπάρχει κάποια διατάραξη σχέσεων με τον κ. Γιδόπουλο. Οι γνώσεις του κ. Γιδόπουλου είναι πολύ μεγαλύτερες από τις δικές μου».

Για το αν έχει κάνει λάθη: «Φυσικά και έχω κάνει λάθη, αλλά δεν ήταν αυτά τα λάθη που έδωσαν τροφή στην αντιπολίτευση. Είτε έκανα λάθος είτε όχι, η αντιπολίτευση ήταν δεδομένη και δεν πιστεύω ότι θα σταματήσει ποτέ. Το γεγονός να θέλει ο κόσμος να γίνουν γρήγορα τα πράγματα είναι επιπόλαιο. Τα πράγματα που γίνονται γρήγορα, χαλάνε και γρήγορα. Από έλλειψη ικανών συνεργατών δίπλα μου, θα γίνουν και λάθη. Από τη στιγμή που άρχισα να διοικώ τη Νίκη, η ομάδα έχει μόνο έξοδα και καθόλου έσοδα και το κυριότερο είναι ότι βρισκόμαστε εν μέσω αγωνιστικής περιόδου, πράγμα που κάνει το εγχείρημα ακόμη πιο δύσκολο. Και εγώ θέλω να βγει η ομάδα στη Β’ Εθνική. Πεθαίνω γι’ αυτό. Είμαι ο πρώτος που λέω ότι ο Γιώργος Δαλούκας δεν είναι αλάνθαστος. Φυσικά και έγιναν λάθη και θα γίνουν λάθη. Αλλά είμαι εδώ για καλό».

Για τον πρώην πρόεδρο Δημήτρη Ιωαννίδη: «Με τον κ. Ιωαννίδη έχουμε άριστες σχέσεις. Θα συζητήσουμε αν στην τακτική διοίκηση θέλει να λάβει μέρος ή όχι. Όταν θα είναι να συσταθεί η αιρετή διοίκηση, θα κάνω πρόταση στον κ. Ιωαννίδη να συμμετάσχει. Δεν έχω κάτι να χωρίσω μαζί του».

Για το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Οικονόμο: «Περιμένω όλον τον κόσμο στο γήπεδο την Κυριακή, για να πάρει η ομάδα αυτό το παιχνίδι. Δε θέλω να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Αυτό το ματς είναι για μας ακόμη ένας τελικός. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσουμε ένα σερί. Στόχος είναι η πρώτη θέση. - Θέλω να παρακαλέσω τους φιλάθλους να είναι κάτι παραπάνω από προσεκτικοί. Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει την Κυριακή. Έστω κι αν προκληθούμε, δεν πρέπει ν’ αντιδράσουμε».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
1
=