ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανακοίνωσε Αποστολίδη, θέλει Τσουκαλά η Νίκη

ανακοίνωσε-αποστολίδη-θέλει-τσουκαλ-463221

Την τρίτη του θητεία στα κυανόλευκα της Νίκης Βόλου άρχισε εδώ και λίγες ημέρες ο τερματοφύλακας Μάνος Αποστολίδης, που επιστρέφει υπό τις οδηγίες του Αλέκου Βοσνιάδη μετά το 2014.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Αποστολίδης αποχώρησε πέρυσι από τους κυανόλευκους, με περιπετειώδη τρόπο, και αφού ήρθε σε ρήξη με τη διοίκηση των κυανόλευκων, φόρεσε τα γάντια του Διαγόρα Στεφανοβικείου, με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Μετά τους Βλάντιμιρ Μπάγιτς και Δημήτρη Γρηγοριάδη, ο Αποστολίδης είναι ο τρίτος τερματοφύλακας που ανακοινώνεται, ενώ με συμβόλαιο δεσμεύεται για ακόμη έναν χρόνο και ο Περιστερίδης, δίχως ωστόσο να βρίσκεται στα πλάνα του Αλέκου Βοσνιάδη και να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Αποστολίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Α.Ο Καβάλα το 2003, το 2009 δόθηκε δανεικός στον Θερμαϊκό για μια σεζόν. Το 2011 αποχώρησε για πρώτη φορά από τον σύλλογο, καθώς με τον υποβιβασμό των «Αργοναυτών» στη Δ’ Εθνική, αποφάσισε να πάρει μεταγραφή στον Πανθρακικό. Τον Ιανουάριο του 2012 επέστρεψε στην γενέτειρα του όπου και παρέμεινε μέχρι και το καλοκαίρι του 2013. Στη συνέχεια μετακινήθηκε στη Νίκη Βόλου, ενώ μια σεζόν αργότερα μετακόμισε στην ΑΕΛ. Το καλοκαίρι του 2015 αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου και παρέμεινε για μια σεζόν. Το καλοκαίρι του 2016 μετακινήθηκε στον Αχαρναϊκό, όπου αγωνίστηκε για μισή σεζόν και τον Ιανουάριο του 2017 πήρε μεταγραφή για τον Α.Ο Τρίκαλα. Το καλοκαίρι του 2018 πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη Νίκη και στον Βόλο.

Αναφορικά με την ανακοίνωση επιστροφής του Αποστολίδη στη Νίκη Βόλου, η κυανόλευκη ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Αποστολίδη. Ο Αποστολίδης κατάγεται από την Καβάλα κι αγωνίζεται ως τερματοφύλακας.

Ο πολύπειρος πορτιέρο έχει αγωνιστεί σε Καβάλα, Θερμαϊκό, Πανθρακικό, Α.Ε.Λ., Απόλλων Σμύρνης, Αχαρναϊκό, Τρίκαλα, Διαγόρα Στεφανοβικείου και, φυσικά, στην ομάδα μας, τις αγωνιστικές σεζόν 2013-14, 2018-19 και 2019-20.

Κατά την πρώτη του σεζόν στον Βόλο, μάλιστα, ως τερματοφύλακας της Νίκης, κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, καταγράφοντας συνολικά 44 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις.

Συνολικά, στην καριέρα του, έχει αγωνιστεί σε 171 αναμετρήσεις της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, σε 119 αγώνες της Γ’ Εθνικής και σε 24 παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την περσινή αγωνιστική σεζόν, αγωνίστηκε στον Διαγόρα, με τον οποίο, ως βασικός τερματοφύλακας, κατέκτησε το πρωτάθλημα του ομίλου του στη Γ’ Εθνική.

Καλωσορίζουμε τον Μάνο στην κυανόλευκη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες!».

Πρόταση στον Τσουκαλά

Τον Σταύρο Τσουκαλά θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η Νίκη Βόλου, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime. Οι κυανόλευκοι έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον 33χρονο μέσο, ο οποίος βρίσκεται στη Κύπρο, όπου διαμένει μόνιμα η οικογένεια του και αναμένουν την απάντηση του.

Ο Τσουκαλάς την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ουγγαρία με την Κισβάρντα και στην Κύπρο με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ξεκίνησε από τους μικρούς του ΠΑΟΚ, έχοντας περάσει ακόμα από την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου του βορρά, Δόξα Δράμας, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλωνα Σμύρνης και Αστέρα Τρίπολης.

Στην Κύπρο είχε πέρυσι 11 συμμετοχές και δύο τέρματα, ενώ στο Ουγγρικό πρωτάθλημα κατέγραψε 59 συμμετοχές με 8 τέρματα. Στην Ελλάδα είχε 199 συμμετοχές στην Super League 1 και 17 στη Football League.

Χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα ποιοτικός παίκτης, απίστευτα αθλητικός τύπος, αθόρυβος πολλές φορές στο γήπεδο, αλλά με πολλή δουλειά στη μεσαία γραμμή. Χαρακτηρίστηκε «βιονικός», αφού δεν έβγαινε εύκολα από την ενδεκάδα ούτε καν σε φιλικά.

Μάλιστα κατέγραψε το απίστευτο σερί 82 συνεχόμενων αγώνων πρωταθλήματος, ρεκόρ που του έσπασε το 2019 ένας τερματοφύλακας, ο Ζίβκοβιτς, όταν αγωνιζόταν στην Ξάνθη.

Εναρξη εγγραφών

για την κολύμβηση

Αρχισαν οι εγγραφές για το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου, ενώ νέο ξεκίνημα και για το νεοσύστατο τμήμα τεχνικής κολύμβησης που θα λειτουργήσει από φέτος, παράλληλα με το καταξιωμένο αγωνιστικά τμήμα κλασικής κολύμβησης του συλλόγου.

Θα λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα: baby swimming, εκμάθησης μικρής πισίνας,

αΑκαδημιών, προαγωνιστικής, αγωνιστικής και ενηλίκων.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα:

Γραμματεία τμήματος: 6985789645, 6907970769 (Ειρήνη)

Εφορος κολύμβησης: Χατζηεφραιμίδης Ιορδάνης 6937250375

Εφορος τεχνικής κολύμβησης: Θεοδοσόπουλος Χριστόφορος 6984633250

Εφορος κολύμβησης: Πασσαλίδου Έφη 6973363462

Γραφεία Συλλόγου (Πανθεσσαλλικό Στάδιο): 2421085221.

«Η Νίκη είναι ο κόσμος της»

Με σύνθημα «Η Νίκη είναι ο κόσμος της» από την κυανόλευκη ΠΑΕ συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά:

Κατηγορίες εισιτήριων

BLUE (100€): Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από την ανατολική κερκίδα του Πανθεσσαλικού σταδίου. Για τους άνεργους και τους φοιτητές, υπάρχει έκπτωση 20% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου. Απαραίτητα δικαιολογητικά για το εκπτωτικό πακέτο: Κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα. Η έκπτωση 20% θα ισχύει και για τα μέλη των συνδέσμων φίλων της ομάδας για τους οποίους θα λειτουργήσει το νότιο πέταλο του Σταδίου.

BASIC (150€): Παρακολούθηση των αγώνων από την σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

GOLD (200€): Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από τον χώρο των επισήμων, στην σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

VIP (500€): Παρακολούθηση των αγώνων από τον χώρο των επισήμων του γηπέδου του Πανθεσσαλικού σταδίου. Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν μια σειρά από προνόμια/υπηρεσίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

FAMILY (120€): Σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Αποκλειστικά για οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους, μέχρι 17 ετών.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

Διάθεση εισιτηρίων

Γραφεία ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Δευτέρα-Παρασκευή (9:30-14:30).

Γραφεία Ερασιτεχνικής, «Παντελής Μαγουλάς» (18:30-20:30).

Από τα δύο παραπάνω σημεία οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται και μετοχές της ΠΑΕ.

Επικοινωνία: Τηλέφωνο: 2421062644, e-mail: [email protected].

Σχετικές πληροφορίες

  • Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν το σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας για την φετινή αγωνιστική περίοδο (Πρωτάθλημα SL2, Κύπελλο Ελλάδος και όλα τα φιλικά).
  • Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κάρτα για την χρήση 3 ή 6 δόσεων.
  • Οι φίλοι της ομάδας που έχουν κάνει κράτηση εισιτηρίου διαρκείας (προκαταβολή ή εξόφληση) για την περσινή αγωνιστική περίοδο 2020-21 μπορούν άμεσα να μεταφέρουν το ποσό τους για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.
  • Τα εισιτήρια διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο του κατόχου, διεύθυνση email, αριθμός κινητού τηλεφώνου και το ΑΜΚΑ του. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου διαχειρίζεται με απόλυτα εχεμύθεια τα προσωπικά δεδομένα των φίλων της ομάδας μας και πάντα σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR).
  • Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας δεν απαιτείται κάποιο πιστοποιητικό υγειονομικού χαρακτήρα (πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου). Η χρήση του, όμως, θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με την εκάστοτε ΚΥΑ η οποία θα είναι σε ισχύ. Οι κάτοχοι διαρκείας δεσμεύονται για την τήρηση των όρων χρήσης τους και ιδιαίτερα των εκάστοτε οδηγιών των σχετικών με την υγειονομική ασφάλεια λόγω πανδημίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου