ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρώτο τεστ για Νίκη με Δήμητρα

πρώτο-τεστ-για-νίκη-με-δήμητρα-471950

Την ομάδα της Δήμητρας Ευξεινούπολης, εκτός έδρας, θα αντιμετωπίσει η Νίκη Βόλου στο πρώτο της φιλικό τεστ της νέας περιόδου, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να αναμένεται να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα κόντρα στην ομάδα του Στέλιου Αρσένου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί οι δύο ομάδες να παίξουν στην Πορταριά, και στη συνέχεια ακυρώθηκε, Νίκη Βόλου και Δήμητρα θα συναντηθούν εν τέλει στο γήπεδο της Ευξεινούπολης την Παρασκευή 20 Αυγούστου, δύο μέρες, πριν ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πορταριά.

Εδώ και μία εβδομάδα, οι κυανόλευκοι έχουν ανηφορίσει για το βουνό των Κενταύρων, όπου ο Αλέκος Βοσνιάδης με τους συνεργάτες του, καλείται να «παντρέψει» παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές, κάνοντας ένα σύνολο ικανό για το καλύτερο.

Η αξία των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν εξάλλου είναι αδιαμφησβήτητη με τους περισσότερους να έχουν παραστάσεις όχι μόνο από τη Super League 2, που θα αγωνιστεί φέτος η Νίκη Βόλου, αλλά και από τη Super League 1, στην οποία θέλει να βρεθεί και πάλι η ομάδα της Μαγνησίας.

Αν το όνειρο μιας νέας ανόδου δεν επιτευχθεί βέβαια φέτος, στη Νίκη Βόλου δεν θα τα βάψουν και μαύρα, θέλοντας να βάλουν τις βάσεις για μια νέα δυναμική παρουσία στις επαγγελματικές κατηγορίες, αποφεύγοντας σκοπέλους, που παραλίγο πέρυσι να αποβούν μοιραίοι και να ρίξουν την ομάδα στη Γ’ Εθνική.

Το πρόγραμμα της Νίκης Βόλου συνεχίζεται με διπλές προπονήσεις και χθες ο Αλέκος Βοσνιάδης είχε την ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές του στο πρώτο οικογενειακό δίτερμα, πάνω στο οποίο θα δουλέψει τις επόμενες ημέρες, από τα συμπεράσματα που θα διεξαγάγει.

Στην Πορταριά, η Νίκη Βόλου θα παραμείνει μέχρι και τις 22 Αυγούστου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμη δύο προσθήκες ποδοσφαιριστών, ανάλογα με την εικόνα που θα υπάρξει και από την ερχόμενη εβδομάδα.

Σήμερα, το παρών στην προετοιμασία δίνουν οι: Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Μάνος Αποστολίδης, Δημήτρης Γρηγοριάδης, Δημήτρης Κοντοστάθης, Βαγγέλης Ανδρέου, Γιάννης Κυρίτσης, Θάνος Κυρίτσης, Μάνος Αλιατίδης, Θωμάς Τσιμπούκας, Ανδρέας Βλαχομήτρος, Χρήστος Γρομητσάρης, Θωμάς Βασιλείου, Παύλος Κυριακίδης, Νέτι Μέτσε, Λούκας Μπόσιο, Παναγιώτης Παναγιωτίδης, Ξενοφών Πάνος, Αντόνιο Ροχάνο, Σάββας Σιατραβάνης, Χρήστος Τζιώρας, Γιώργος Τζοβάρας, Γιώργος Μπάλλας, Πασχάλης Κάσσος και Λούκας Γκαρσία.

«Η Νίκη είναι ο κόσμος της»

Με σύνθημα «Η Νίκη είναι ο κόσμος της» από την κυανόλευκη ΠΑΕ συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά:

Κατηγορίες εισιτήριων

BLUE (100€): Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από την ανατολική κερκίδα του Πανθεσσαλικού σταδίου. Για τους άνεργους και τους φοιτητές, υπάρχει έκπτωση 20% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου. Απαραίτητα δικαιολογητικά για το εκπτωτικό πακέτο: Κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα. Η έκπτωση 20% θα ισχύει και για τα μέλη των συνδέσμων φίλων της ομάδας για τους οποίους θα λειτουργήσει το νότιο πέταλο του Σταδίου.

BASIC (150€): Παρακολούθηση των αγώνων από την σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

GOLD (200€): Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από τον χώρο των επισήμων, στην σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

VIP (500€): Παρακολούθηση των αγώνων από τον χώρο των επισήμων του γηπέδου του Πανθεσσαλικού σταδίου. Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν μια σειρά από προνόμια/υπηρεσίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

FAMILY (120€): Σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Αποκλειστικά για οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους, μέχρι 17 ετών.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

Διάθεση εισιτηρίων

Γραφεία ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Δευτέρα-Παρασκευή (9:30-14:30).

Γραφεία Ερασιτεχνικής, «Παντελής Μαγουλάς» (18:30-20:30).

Από τα δύο παραπάνω σημεία οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται και μετοχές της ΠΑΕ.

Επικοινωνία: Τηλέφωνο: 2421062644, e-mail: [email protected]

Σχετικές πληροφορίες

  • Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν το σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας για την φετινή αγωνιστική περίοδο (Πρωτάθλημα SL2, Κύπελλο Ελλάδος και όλα τα φιλικά).
  • Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κάρτα για την χρήση 3 ή 6 δόσεων.
  • Οι φίλοι της ομάδας που έχουν κάνει κράτηση εισιτηρίου διαρκείας (προκαταβολή ή εξόφληση) για την περσινή αγωνιστική περίοδο 2020-21 μπορούν άμεσα να μεταφέρουν το ποσό τους για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.
  • Τα εισιτήρια διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο του κατόχου, διεύθυνση email, αριθμός κινητού τηλεφώνου και το ΑΜΚΑ του. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου διαχειρίζεται με απόλυτα εχεμύθεια τα προσωπικά δεδομένα των φίλων της ομάδας μας και πάντα σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR).
  • Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας δεν απαιτείται κάποιο πιστοποιητικό υγειονομικού χαρακτήρα (πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου). Η χρήση του, όμως, θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με την εκάστοτε ΚΥΑ η οποία θα είναι σε ισχύ. Οι κάτοχοι διαρκείας δεσμεύονται για την τήρηση των όρων χρήσης τους και ιδιαίτερα των εκάστοτε οδηγιών των σχετικών με την υγειονομική ασφάλεια λόγω πανδημίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου