Ανακοίνωση των Blue Angels

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-07, 11:52:43
Ανακοίνωση των Blue Angels

Τη στήριξή τους στις ομάδες της Νίκης Βόλου σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο κάνουν γνωστή με ανακοίνωσή τους οι Blue Angels ζητώντας παράλληλα από όλους να είναι μια γροθιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων αναφέρει:

«Ακόμα μια Κυριακή που η «Πριγκηπέσα» της Μαγνησίας μας έκανε περήφανους. Μεγάλες νίκες σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Αυτές οι νίκες είναι αφιερωμένες σε όσους πολεμάνε εδώ και χρόνια τη Νίκη Βόλου, την ομάδα ολόκληρης της Μαγνησίας που υπάρχει από το 1924 και πρωτόπαιξε-δίδαξε ποδόσφαιρο στις αλάνες του Αγίου Κωνσταντίνου Βόλου. Περαστικά τους λοιπόν και θέλουμε από την πλευρά μας σαν σύνδεσμος να καλέσουμε τον κόσμο της Νίκης Βόλου σε γενική συσπείρωση γύρω από τις ομάδες μας του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, καθώς και όλων των υπόλοιπων τμημάτων που φοράνε το έμβλημα της Νίκης στο στήθος.

Το μπάσκετ φέτος είναι πολύ κοντά στο να μας χαρίσει μεγάλες στιγμές με την άνοδο στην Α2 που διεκδικεί, άσχετα αν δεν αρέσει σε πολλούς και κυρίως στα τοπικά μέσα που το περνάνε σε δεύτερη μοίρα.

Μάλλον φαίνεται η Α1 ΕΣΚΑΘ με τις τοπικές ομάδες είναι πιο σημαντική. Όπως επίσης και το ποδόσφαιρο κάνει τεράστιες προσπάθειες για μια νέα αλλαγή σελίδας, με μπροστάρη τον Γιώργο Δαλούκα που και εκεί κάποιους δεν τους αρέσει αυτό.

Τους πληροφορούμε λοιπόν όλους αυτούς που ξέρουν καλά ποιοι είναι, ότι θα είμαστε ασπίδα εμείς για τη Νίκη Βόλου σε ότι και αν γίνει και δεν θα την αφήσουμε μόνη ποτέ και πουθενά.

Σήμερα Τετάρτη 7/3 καλούμε όλο των φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου στο πάρτι που διοργανώνουμε σαν σύνδεσμος στα γραφεία μας με HIP HOP μουσική με διάφορα συγκροτήματα της πόλης μας στης 20:00 το βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Επίσης το Σάββατο 10/3 καλούμε όλα τα μέλη μας να παραβρεθούν στο χορό του Blue Club.

Είμαστε πλέον μια γροθιά όλοι μαζί για το καλό της Νίκης Βόλου, για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα. Τέλος την Κυριακή θα στήσουμε ακόμα ένα πάρτι στην κερκίδα της θύρας 3 με τραγούδια και συνθήματα, με σημαίες, κασκόλ και τύμπανα για να σπρώξουμε την ομάδα μας σε ακόμα μια νίκη για την άνοδο». BLUE ANGELS - NEVER GIVE UP.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
3
=