ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με διπλές προπονήσεις η Νίκη Βόλου

με-διπλές-προπονήσεις-η-νίκη-βόλου-475080

Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της Νίκης Βόλου, που από το περασμένο Σάββατο έχει στρατοπεδεύσει στην Πορταριά, όπου και πραγματοποιεί το πιο σκληρό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Οι κυανόλευκοι από την Κυριακή έχουν ξεκινήσει πρόγραμμα διπλών προπονήσεων, υπό τις οδηγίες του Αλέκου Βοσνιάδη και των συνεργατών του, ενώ σύντομα αναμένεται να γίνουν γνωστά και τα πρώτα φιλικά της ομάδας, είτε εντός, είτε εκτός Μαγνησίας.

Εξάλλου, το μοναδικό φιλικό που είχε κανονιστεί, αυτό απέναντι στη Δήμητρα Ευξεινούπολης αναβλήθηκε.

Τελευταία προσθήκη στις προπονήσεις, ήταν αυτή του 31χρονου Τρικαλινού στόπερ, Βαγγέλη Ανδρέου, ο οποίος μαζί με τους Κάσσο και Γρομητσάρη, άφησαν τα Χανιά, αλλά παραμένουν στα κυανόλευκα, αυτή τη φορά της Νίκης Βόλου.

Ο έμπειρος στόπερ, μαζί με τον Γρομητσάρη και τον Κάσσο, ήταν και πάλι υπό τις οδηγίες του Αλέκου Βοσνιάδη στην ομάδα των Χανίων και το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρόνο προσαρμογής. Όσον αφορά τον Γιάννη Σωτηράκο, η Νίκη Βόλου δεν δείχνει τη δεδομένη στιγμή να θέλει τον αριστεροπόδαρο μπακ, ο οποίος είχε αγωνιστεί και πάλι με την ομάδα της Μαγνησίας στη Super League, με τον ποδοσφαιριστή να έχει μείνει ελεύθερος από τα Χανιά και να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στην Πορταριά, η Νίκη Βόλου θα παραμείνει μέχρι και τις 22 Αυγούστου, ενώ με την επιστροφή της στον Βόλο θα ξεκινήσουν και τα φιλικά παιχνίδια. Στις προπονήσεις των κυανόλευκων μετέχουν πλέον οι: Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Μάνος Αποστολίδης, Δημήτρης Γρηγοριάδης, Δημήτρης Κοντοστάθης, Βαγγέλης Ανδρέου, Γιάννης Κυρίτσης, Θάνος Κυρίτσης, Μάνος Αλιατίδης, Θωμάς Τσιμπούκας, Ανδρέας Βλαχομήτρος, Χρήστος Γρομητσάρης, Θωμάς Βασιλείου, Παύλος Κυριακίδης, Νέτι Μέτσε, Λούκας Μπόσιο, Παναγιώτης Παναγιωτίδης, Ξενοφών Πάνος, Αντόνιο Ροχάνο, Σάββας Σιατραβάνης, Χρήστος Τζιώρας, Γιώργος Τζοβάρας, Γιώργος Μπάλλας, Πασχάλης Κάσσος και Λούκας Γκαρσία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου