ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανηφόρισε στην Πορταριά η Νίκη με νέο πρόσωπο τον Αποστολίδη

ανηφόρισε-στην-πορταριά-η-νίκη-με-νέο-π-479952

Στην Πορταριά Πηλίου έχει “στρατοπεδεύσει” από το περασμένο Σάββατο η ομάδα της Νίκης Βόλου, όπου και συνεχίζει την προετοιμασία της, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα την βρει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι μετά τις απογευματινές προπονήσεις στο γήπεδο της Νεάπολης, που ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα, ανέβηκαν πλέον επίπεδο και υψόμετρο, προκειμένου να έχει καλύτερες κλιματολογικά συνθήκες, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν από το Πανθεσσαλικό το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι και ανάμεσα σε αυτούς βρισκόταν και ο Μάνος Αποστολίδης.

Ο 37χρονος πλέον τερματοφύλακας όπως όλα δείχνουν θα φορέσει τα κυανόλευκα σε τρίτη θητεία, έχοντας αποχωρήσει πέρυσι για να υπερασπιστεί την εστία του Διαγόρα Στεφανοβικείου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο Ομιλο.

Στις προπονήσεις των κυανόλευκων μετέχουν οι: Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Μάνος Αποστολίδης, Δημήτρης Γρηγοριάδης, Δημήτρης Κοντοστάθης, Γιάννης Κυρίτσης, Θάνος Κυρίτσης, Μάνος Αλιατίδης, Θωμάς Τσιμπούκας, Ανδρέας Βλαχομήτρος, Χρήστος Γρομητσάρης, Θωμάς Βασιλείου, Παύλος Κυριακίδης, Νέτι Μέτσε, Λούκας Μπόσιο, Παναγιώτης Παναγιωτίδης, Ξενοφών Πάνος, Αντόνιο Ροχάνο, Σάββας Σιατραβάνης, Χρήστος Τζιώρας, Γιώργος Τζοβάρας, Γιώργος Μπάλλας, Πασχάλης Κάσσος και Λούκας Γκαρσία.

Ενδιαφέρον για ενίσχυση στην άμυνα

Με τον Αγγελο Αργύρη να μην συνεχίζει στα κυανόλευκα μετά από απόφαση της διοίκησης των κυανόλευκων, η ενίσχυση στην άμυνα είναι πλέον επιβεβλημένη. Ετσι η Νίκη έχει αναθερμάνει τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον της για τον Βαγγέλη Ανδρέου, που έπαιζε στα Χανιά και τον γνωρίζει από τη συνεργασία τους ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο παίκτης ήταν από τη αρχή στη λίστα της Νίκης, κάποια στιγμή η περίπτωσή του απομακρύνθηκε, αλλά πλέον οι κυανόλευκοι είναι δεδομένο ότι προσπαθούν να τον κάνουν δικό τους.

Ο Ανδρέου έχει γεννηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου 1990 και μετά την ομάδα του τόπου του, το Μεγαλοχώρι Τρικάλων, πήγε ως ταλέντο στην ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ. Πριν βρεθεί στα Χανιά το 2014-15, που ήταν η πρώτη του επαγγελματική ομάδα, θήτευσε σε Θύελλα Πετρωτού, Μετέωρα και Αχιλλέα Τριανδρίας.

Η πρώτη του σεζόν στα Χανιά δεν ήταν τόσο επιτυχημένη, αφού κατέγραψε συνολικά έξι συμμετοχές, ωστόσο τις επόμενες με Πιερικό και Απόλλωνα Λάρισας στη Γ’ Εθνική έκανε γεμάτες χρονιές. Μάλιστα με την ομάδα της Φιλιππούπολης έμεινε και στη Football League και είχε εξαιρετική παρουσία με 34 συμμετοχές και δύο γκολ. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Δόξα Δράμας, έχοντας κι εκεί βασικό ρόλο, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στα Χανιά με 44 συνολικά συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Επιπλέον, μια άλλη περίπτωση είναι αυτή του Γιάννη Σωτηράκου, ο οποίος είναι ένας ακόμη πρώην ποδοσφαιριστής των Χανίων και ο οποίος αγωνίστηκε παλαιότερα και στη Νίκη Βόλου και μάλιστα στο πρωτάθλημα της Super League 1. Ο 26χρονος αμυντικός, που μπορεί να παίξει τόσο ως στόπερ όσο και ως αριστερός οπισθοφύλακας, την τελευταία διετία ήταν στα Χανιά (40 συμμετοχές) υπό τις οδηγίες του Αλέκου Βοσνιάδη, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Παναχαϊκή, Αχαρναϊκό, Λαμία και Ολυμπιακό Κ19. Ο Σωτηράκος είχε αγωνιστεί στη Νίκη (έξι συμμετοχές) και το 2014, όταν η ομάδα έπαιζε στην Α’ Εθνική.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου