ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ξεκίνησαν τα… βάσανα για τη Νίκη Βόλου (photos)

ξεκίνησαν-τα-βάσανα-για-τη-νίκη-βόλο-491271

Χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες περασμένων ετών, ελέω κορονοϊού, η Νίκη Βόλου πραγματοποίησε χθες την πρώτη της συνάντηση – προπόνηση, ξεκινώντας επί της ουσίας την προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Οι κυανόλευκοι, παλιοί και νέοι έδωσαν το παρών στο Πανθεσσαλικό κι από κει αναχώρησαν για το γήπεδο της Νεάπολης, που αποτέλεσε και την περσινή τους έδρα. Υπό τις οδηγίες του τεχνικού Αλέκου Βοσνιάδη, το παρών έδωσαν οι νέοι:Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Χρήστος Γρομητσάρης, Ξενοφών Πάνος, Παύλος Κυριακίδης, Θωμάς Βασιλείου, Σάββας Σιατραβάνης, Πασχάλης Κάσσος, Χρήστος Τζιώρας και Παναγιώτης Παναγιωτίδης.

Από κει και πέρα από τους περσινούς ποδοσφαιριστές το παρών έδωσαν οι: Τάσος Καραγκιόζης, Αγγελος Αργύρης (των οποίων η επίσημη ανανέωση εκκρεμεί), Νέτι Μέτσε, Αντόνιο Ροχάνο, Γιώργος Τζοβάρας, Μανώλης Αλιατίδης, Θωμάς Τσιμπούκας, Λούκας Γκαρσία, Αντόνιο Ροχάνο και Λούκας Μπόσιο.

Επίσης παρόντες ήταν και τα αδέλφια Κυρίτση, Θάνος και Γιάννης, οι οποίοι όπως και οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν την προετοιμασία, αλλά και ο 25χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Γρηγοριάδης, που πέρυσι αγωνίιζόταν στον Μακεδονικό.

Σημειώνεται πως τα τυπικά απομένουν και για την απόκτηση των Βλαχομήτρου, Μπάλλα.

Οι προπονήσεις μέχρι και το Σάββατο θα είναι μεταβατικές και μόνο μία την ημέρα, ενώ οι κυανόλευκοι θα ανηφορίσουν για την Πορταριά το ερχόμενο Σάββατο, όπου και θα παραμείνουν για δύο εβδομάδες, δίνοντας εκεί και τα πρώτα τους φιλικά.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης

Ο Χρήστος Γρομητσάρης

Ο Σάββας Σιατραβάνης

Ο Θωμάς Βασιλείου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου