ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνει από σήμερα η Νίκη

σε-ρυθμούς-προετοιμασίας-μπαίνει-από-493062

Στις επάλξεις θα βρίσκεται από σήμερα η Νίκη Βόλου, ξεκινώντας την καλοκαιρινή της προετοιμασία, ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα την βρει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αφήνοντας πίσω την περσινή περιπέτεια στο πρωτάθλημα της Football League, και με μπροστάρη τον τεχνικό Αλέκο Βοσνιάδη, οι κυανόλευκοι βάζουν τις βάσεις από σήμερα σε μία νέα χρονιά, θέλοντας να αποφύγουν τα περσινά μπλεξίματα και τα σενάρια, που παραλίγο να τους έστελναν σε χαμηλότερη κατηγορία.

Με τη γνώση πλέον να είναι σύμμαχος, η Νίκη Βόλου προχώρησε σε μεταγραφές ηχηρών ονομάτων για την κατηγορία και αυτό που απομένει πλέον είναι να «δέσουν» παλιοί και νέοι, δημιουργώντας πρωτίστως μια «οικογένεια» κι από κει και πέρα ένα αξιόμαχο σύνολο.

Σήμερα το πρωί οι κυανόλευκοι θα περάσουν από αιματολογικές και λοιπές εξετάσεις, και εν συνεχεία το απόγευμα θα μπουν και στο γήπεδο, όπου θα βρίσκονται από την Τρίτη σε καθημερινές διπλές προπονήσεις.

Στα… πεδινά οι κυανόλευκοι θα παραμείνουν μέχρι το ερχόμενο Σάββατο κι από κει θα ανηφορίσουν για την Πορταριά, όπου και θα έχουν το πιο δύσκολο κομμάτι της προετοιμασίας, επιστρέφοντας μετά από δύο εβδομάδες στον Βόλο.

Οι ανανεώσεις

Με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ να έχουν ανανεώσει τη συμφωνία τους ή να έχουν αποχωρήσει για άλλες πατρίδες, οι ποδοσφαιριστές που παραμένουν σε εκκρεμότητα είναι για την ώρα οι Αγγελος Αργύρης και Τάσος Καραγκιόζης, που είναι πιθανό ακόμη και σήμερα να ανακοινωθεί και τυπικά η παραμονή τους, πάνω σε δύο ποδοσφαιριστές, που στηρίχθηκε ιδιαίτερα με την άφιξη – επιστροφή του στον Βόλο ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Η Νίκη μέχρι στιγμής διαθέτει στο ρόστερ της νέας περιόδου 16 παίκτες βάσει επίσημων ανακοινώσεων, επτά που ανανέωσαν και εννιά που αποκτήθηκαν και δεδομένη είναι η απόκτηση των Βλαχομήτρου, Μπάλλα και αδερφών Κυρίτση. Με αυτούς η Νίκη θα ανέβει στην Πορταριά, και εκεί θα κριθεί αν η ενίσχυση συνεχιστεί και σε ποιο βαθμό.

Για την ώρα στη θέση του τερματοφύλακα αποκτήθηκε ο Μπάγιτς, και στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Γρομητσάρης και Αργύρης.

Στα άκρα της άμυνας ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει τις λύσεις των Πάνου, Κυριακίδη, Γιάννη Κυρίτση, Κάσσου για τα δεξιά και στα αριστερά τους Τζοβάρα και Παναγιωτίδη.

Στη θέση του αμυντικού μέσου χρησιμοποιούνται οι Κυριακίδης, Μπόσιο, Μέτσε, Θάνος Κυρίτσης, ενώ για τις πτέρυγες της μεσοεπιθετικής γραμμής αποκτήθηκαν οι Σιατραβάνης, Βασιλείου. Εκεί έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν και οι Τζοβάρας, Κάσσος αλλά και οι Βλαχομήτρος, Μπάλλας.

Κλασικό δεκάρι είναι ο Λούκας Γκαρσία, ενώ κλασικούς φορ αποτελούν οι Ροχάνο και Τζιώρας.

Συνεχίζεται η ΑΜΚ

Με σύνθημα «Πάρε τη Νίκη στα χέρια σου» η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 προχώρησε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της και έκανε γνωστό τον τρόπο απόκτησης των μετοχών. Συγκεκριμένα: «Το Μετοχικό Κεφάλαιο της ΠΑΕ ανέρχεται σε 500.000 ευρώ κι αποτελείται από 50.000 ονομαστικές μετοχές, με ονομαστική αξία 10 ευρώ η κάθε μία. Από αυτές, 45.000 ανήκουν στους μετόχους και το 10%, ήτοι 5.000, ανήκουν, βάσει νόμου, στην Ερασιτεχνική Νίκη, για τη χρήση του ονόματος και του σήματος.

Αποφασίστηκε ότι το Μετοχικό Κεφάλαιο της ΠΑΕ θα αυξηθεί κατά 400.000, με την έκδοση 40.000 μετοχών, με ονομαστική αξία 10 ευρώ η κάθε μία. Έτσι, το συνολικό κεφάλαιο της ΠΑΕ θα ανέλθει σε 900.000 ευρώ.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου των μετόχων, η διάθεση των μετοχών προς τους ενδιαφερόμενους ξεκίνησε στις 28 Ιουλίου 2021, ενώ τελευταία ημερομηνία κατάθεσης στο λογαριασμό για την αγορά νέων μετοχών ορίζεται η 30η Σεπτεμβρίου 2021.

Ο λογαριασμός που μπορεί ο καθένας να καταθέσει χρήματα και να αγοράσει μετοχές είναι ο 311002002011699 και Iban GR3201403110311002002011699 της Alpha Bank.

Στο πλαίσιο των υγειονομικών δεδομένων στη χώρα μας, η διαδικασία κατάθεσης συνιστάται να πραγματοποιηθεί, είτε διαδικτυακά, μέσω web-banking (απαραίτητη η αναγραφή του πλήρους ονοματεπώνυμου και του ΑΦΜ, κατά τη συναλλαγή), είτε διά ζώσης, με την καταβολή του ποσού της αρεσκείας σας, κατά τις πρωινές ώρες, στα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου (απαραίτητη η προσκόμιση ΑΦΜ), στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με στόχο την αποφυγή συνωστισμού στα τραπεζικά ιδρύματα της πόλης.

Η συμμετοχή του κόσμου της ομάδας μας στην ανωτέρω διαδικασία κρίνεται ιδιαίτερα ωφέλιμη. Πέρα από την οικονομική ενίσχυση της ΠΑΕ, ιδιαίτερα σημαντική, επίσης, λογίζεται η αύξηση της δυναμικής της, με τον πολλαπλασιασμό των μετόχων της, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις Γενικές Συνελεύσεις της ΠΑΕ και να ασχολούνται ενεργά με τα δρώμενα της ομάδας μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου