ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αυλαία και για τους μικρούς της Νίκης

αυλαία-και-για-τους-μικρούς-της-νίκης-532553

Το περασμένο Σάββατο έπεσε επιτυχημένα η αυλαία για την πρώτη ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία παρά το καρδιοχτύπι, πήρε το βαθμό που χρειάζονταν κόντρα στην Επισκοπή, για να την ακολουθήσει την περασμένη Τετάρτη και η ακαδημία των κυανόλευκων.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά από μία χρονιά που πέρασε από χίλια κύματα, οι μικροί ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων, μπήκαν και πάλι στο γήπεδο, μετά τα απαραίτητα μέτρα που έλαβε η Πολιτεία πριν από λίγους μήνες, αλλά πλέον είναι καιρός για ξεκούραση για μικρούς και μεγάλους, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Όπως αναφέρουν οι κυανόλευκοι: «Με μία όμορφη, ποδοσφαιρική γιορτή, το απόγευμα της Τετάρτης (30/6), στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» ολοκληρώθηκε η αγωνιστική σεζόν για την Ακαδημία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Οι νεαροί αθλητές των «κυανόλευκων» είχαν την ευκαιρία, με την καθοδήγηση των προπονητών τους, να παίξουν και να διασκεδάσουν, ανανεώνοντας, έτσι, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το ποδοσφαιρικό τους ραντεβού, για τη νέα χρονιά.

Στο τέλος, μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά χυμοί και σνακ, ενώ τέσσερα από αυτά κέρδισαν, ύστερα από κλήρωση, συλλεκτικά δώρα της ομάδας».

Στις 10/7 η ΓΣ της Ερασιτεχνικής

Για τις 10 Ιουλίου μετατέθηκαν οι αρχαιρεσίες στην Ερασιτεχνική Νίκη, για την ανάδειξη του νέου προεδρείου και διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, για τα επόμενα δύο χρόνια. Σημειώνεται πως η θητεία του τρέχοντος Δ.Σ. έληξε την περασμένη Τετάρτη.

Στην πρόσκληση του ΓΣΒ «Η Νίκη» αναφέρονται μεταξύ άλλων: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. «Η Νίκη» με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 16/06/2021 καλεί τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη του να συμμετέχουν στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10-7-2021 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και ώρα 9:00 τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

  1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης
  2. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  3. Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου , τακτικών και αναπληρωματικών μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  4. Τροποποίηση του καταστατικού για την εναρμόνισή του με διατάξεις του ν.4726/2020 και για να καταστεί αυτό αρτιότερο, πληρέστερο και λειτουργικότερο.

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα ½ πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Γ.Σ.Β «Η Νίκη».

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μια ώρα αργότερο στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 10:00 π.μ. Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου