ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Εχουμε το πάνω χέρι»

εχουμε-το-πάνω-χέρι-553086

Δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης, αναφορικά με τα σενάρια παραμονής για τη Νίκη Βόλου

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ανοιχτή παραμένει η υπόθεση παραμονή στη Football League και στον Νότιο Ομιλο, με τη Νίκη Βόλου να κάνει το καθήκον της απέναντι στον Ασπρόπυργο την περασμένη Κυριακή, αλλά να χρειάζεται ακόμη δύο βαθμούς για να τελειώσει και μαθηματικά με την υπόθεση παραμονή.

Το Αιγάλεω δεν έκανε την χάρη στους κυανόλευκους, χάνοντας από τον Αστέρα Βλαχιώτη για την 16η αγωνιστική και έτσι τα πάντα παραμένουν ρευστά αναφορικά με την παραμονή και της Νίκης Βόλου στην κατηγορία, μια παραμονή που μπορεί να δώσει ταυτόχρονα και άνοδο στη νέα Super League 2, με την κατάργηση ταυτόχρονα της Football League.

Ο τεχνικός της Βολιώτικης ομάδας, Αλέκος Βοσνιάδης, είδε την ομάδα του να ξεπερνά με το ευρύ 6-1 το εμπόδιο του Ασπρόπυργου, υποχρεώνοντας παράλληλα την ομάδα της Αττικής και σε μαθηματικό υποβιβασμό, αλλά είδε και «σημάδια», τονίζοντας πως η υπόθεση παραμονή είναι στο χέρι της ομάδας του, που στη συνέχεια και στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, έχει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τόσο την Καλλιθέα όσο και την Επισκοπή.

Με μία νίκη σε δύο αγώνες, η Νίκη μπορεί να «τελειώσει» με σενάρια και φήμες και να εστιάσει την προσοχή της στο χτίσιμο της νέας περιόδου.

Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να δώσει απαντήσεις μέσα στο γήπεδο, όπως έκανε και με τον Ασπρόπυργο, αποδεικνύοντας πως άδικα βρίσκεται σήμερα σε επικίνδυνο σημείο.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου σχολίασε αναλυτικά μετά το 6-1 επί του Ασπροπύργου: «Τρεις πολύτιμοι βαθμοί σ’ ένα παιχνίδι που πετύχαμε και σκορ. Πέρα από τις νίκες και τα γκολ είναι σημαντικά γιατί δεν ξέρουμε τι θα μας συμβεί, να έχουμε την κάλυψη. Είμαστε μια ομάδα που θα δώσει μέχρι το τελευταίο λεπτό τη μάχη της για να σώσει την κατηγορία. Πιστεύω πως θα πάρουμε και τα δύο επόμενα παιχνίδια. Έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε τις νίκες μας και ήρεμα να τελειώσουμε τη χρονιά.

Δεν ασχολούμαστε με τους αντιπάλους μας, οι αντίπαλοι πρέπει να ασχολούνται μαζί μας. Έχουμε το πάνω χέρι, τις νίκες μας και ήρεμα ας βρουν αυτοί μεταξύ τους τι θα κάνουν. Είναι μια κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα που βαδίζει όπως ακούγαμε από τις φήμες. Ότι ακούμε βγαίνει στο γήπεδο. Άρα εμείς έχουμε να παλέψουμε μόνοι μας για την κατάσταση αυτή. Να κοιτάξουμε να κάνουμε τις νίκες μας ήρεμα κι από εκεί και μετά το πρόβλημα ας το αποκτήσουν οι άλλοι.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν. Έχουν αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει τίποτα εύκολο. Πρέπει να δίνουμε τη μάχη μας σε κάθε παιχνίδι. Κοιτάμε τα άλλα δυο παιχνίδια να έχουμε τη συγκομιδή βαθμών και να κλείσουμε ήρεμα τη χρονιά».

Ο Άλεξ Κρουθ, που πέρασε ως αλλαγή και σκόραρε κόντρα στον Ασπρόπυργο στο δεύτερο μέρος, μίλησε επίσης για το φινάλε της σεζόν που πλησιάζει. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν έδειξε να επηρεάζεται από τον παραγκωνισμό του, και μαζί με τον Ντομίνγκεθ, που πέρασε επίσης ως αλλαγή συνεισέφεραν για το τελικό 6-1. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κρουθ: «Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, πλέον είμαστε πολύ κοντά στο στόχο μας και κοντά στο τέλος της σεζόν. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα, διότι στο παρελθόν δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Δεν σταματήσαμε ποτέ να δουλεύουμε και πλέον παίρνουμε τα αποτελέσματα. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

  • Η Νίκη πλέον έφτασε τους 20 βαθμούς, το Αιγάλεω έχει 19 και παιχνίδια με Καλαμάτα και Καλλιθέα εντός, και ο Αστέρας Βλαχιώτη 13, με παιχνίδι εκτός έδρας κόντρα στον Ιάλυσο και εντός με τη Σαντορίνη. Για να μην μπλέξει πλέον η Νίκη ακόμη κι αν Αιγάλεω και Αστέρας κάνουν το δύο στα δύο, τότε θα πρέπει να φτάσει τους 22 βαθμούς, γιατί είναι το ανώτερο που μπορεί να φτάσει η ομάδα της Λακωνίας, με δεδομένο ότι θα πάρει τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά από το ματς με την Καλλιθέα, το οποίο έχασε στο γήπεδο.

Παρών και ο Ανιέτε

Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε ο Αντόνιο Ανιέτε σε όσους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο γήπεδο της Νεάπολης. Ο Ισπανός άσος που έχει συνδυάσει το όνομα του με τη μεγαλύτερη στιγμή των κυανόλευκων στη νεότερη ιστορία, παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον Ασπρόπυργο από κοντά, με μικρούς και μεγάλους να μην χάνουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του. Ο Ανιέτε βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα στον Βόλο και έγινε δεκτός με ηχητικό σύνθημα, γνέφοντας σε όσους τον χειροκρότησαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Πλάι στον Θοδωρή Παπαδόπουλο, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στην ομάδα της ανόδου του 2014, είχε την ευκαιρία να ξαναδεί αγαπημένα πρόσωπα και να απολαύσει το 6-1, που είχε και Ισπανικό χρώμα με τα γκολ των συμπατριωτών του Κρουθ και Ντομίνγκεθ.

Συγχαρητήρια στον Χρήστο Γκαρά

Με ανακοίνωση της η Ερασιτεχνική Νίκη συγχαίρει τον αθλητή του τμήματος Στίβου, Χρήστο Γκαρά, ο οποίος αγωνίστηκε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου, κάνοντας μάλιστα και ατομικό ρεκόρ στα 400μ. εμπόδια. Αναλυτικά: «Ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» εκφράζει τα συγχαρητήρια στον Χρήστο Γκαρά για την επιτυχία που κατέγραψε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

Πολλά συγχαρητήρια και στον προπονητή του αθλητή Αποστόλη Βλαχάβα και σε όλο το τμήμα για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από προπονητές και διοίκηση».

Συγχαρητήρια της ΠΑΕ για τις επιτυχίες στο τένις

Με ανακοίνωση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ΠΑΕ Νίκη Βόλου συνεχάρη τους δύο έλληνες τενίστες Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη για τις πρόσφατες επιδόσεις τους στο Rolland Garros του Παρισιού, αναφέροντας: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου συγχαίρει τους Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη για τη φανταστική τους πορεία στο τελευταίο Roland Garros! Έκαναν όλη τη χώρα περήφανη με τις σπουδαίες εμφανίσεις τους κι είμαστε σίγουροι πως το μέλλον τους ανήκει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου