ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρώτο διπλό η Νίκη Βόλου

πρώτο-διπλό-η-νίκη-βόλου-574922

Στο Α’ ΔΑΚ Νάξου η Νίκη Βόλου πανηγύρισε το πρώτο φετινό εκτός έδρας τρίποντο για την 14η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Football League, κερδίζοντας με 1-0 την τυπικά γηπεδούχο ομάδα της Σαντορίνης, η οποία έχοντας ως έδρα το γειτονικό νησί ήταν μέχρι σήμερα αήττητη σε πέντε αγώνες, χωρίς να έχει δεχτεί γκολ.

Το παρθενικό τέρμα για φιλοξενούμενη ομάδα, πέτυχε ο Ροχάνο, όταν από ολέθριο σφάλμα του τερματοφύλακα Δερμητζάκη, κατάφερε να σημειώσει το 0-1 σε κενή εστία, για να χαρίσει έτσι ένα σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, που το ερχόμενο Σάββατο υποδέχεται την Καλαμάτα, και στη συνέχεια τον Ασπρόπυργο, για να πέσει η αυλαία με εκτός έδρας αναμετρήσεις με Καλλιθέα και Επισκοπή.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: (Παντέλης) Δερμιτζάκης, Κουρέλλας, Ερρίκος (86’ Λάμπρου), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Σιμιτσής (63’ Μπουντόπουλος), Ιβανίδης (86’ Μηνάς), Πολύζος (68’ Μαλάι), Γιουκούδης, Περογαμβράκης (46’ λ.τρ. Ντινιωτάκης), Κανούλας.

Πάγκος: Ντούνης, Μπιρμπίλι, Καράμπελας, Σκαθαρούδης

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: (Βοσνιάδης) Καραγκιόζης, Αργύρης, Μπαλάφας, Τζοβάρας (91’ Μπιτσάκος), Καλουτσικίδης, Τσιμπούκας, Μέτσε, Λούκας Γκαρσία (91’ Ντομίνγκεθ), Μπόσιο, Γκονζάλες, Ροχάνο (70’ λ.τρ. Κρουθ).

Πάγκος: Περιστερίδης, Θεοδωρόπουλος, Κωστίκος, Τσιώλης, Ματέα, Σαλαμούρας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου