ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μετά την ανάσα νίκη εκτός

μετά-την-ανάσα-νίκη-εκτός-576105

Στη Νάξο θα αγωνιστεί αύριο και μετά από 21 χρόνια η Νίκη Βόλου έχοντας στόχο να πάρει μια νίκη εκτός έδρας που είναι αυτό που της λείπει στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Νίκη παίζοντας αύριο Σάββατο στη Νάξο με την ομάδα της Σαντορίνης στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής για τον Νότιο όμιλο στο πρωτάθλημα της Football League, θέλει και μπορεί μετά την βαθμολογική ανάσα που πήρε κερδίζοντας τον Αστέρα Βλαχιώτη στη Νεάπολη και επαναφέροντας την ηρεμία θέλει και το πρώτο φετινό «διπλό» για να «σβήσει» και το κακό αποτέλεσμα που είχε στην προηγούμενη έξοδο στον Ασπρόπυργο.

Η Νίκη μέχρι να ηττηθεί με 3-2 στον Ασπρόπυργο ήταν η μοναδική ομάδα στον Νότιο Όμιλο που δεν είχε χάσει στα εκτός έδρας παιχνίδια παρ ότι είχε πετύχει μόνο δυο γκολ δυο φορές στη Ρόδο και είχε δεχτεί και δύο και στα άλλα ματς μακριά από το Βόλο είχε τις άλλες 3 ισοπαλίες της με Αστέρα Βλαχιώτη Καλαμάτα και στο Αιγάλεω με 0-0.

Μετά τον Ακρόπυργο όλα άλλαξαν αφού η Νίκη βρέθηκε να δέχεται πρώτη φορά φέτος τρία γκολ από μια ομάδα που είχε σκοράρει άλλες τρεις φορές σε όλο το πρωτάθλημα (!) και σε σχέση με το γεγονός ότι στα πέντε προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια η Βολιώτικη ομάδα είχε δεχτεί μόλις δύο, αλλά και για πρώτη φορά φέτος η Νίκη σκόραρε δυο φορές σε ένα ματς, ενώ έδειξε να έχει την καλή φυσική κατάσταση δημιουργώντας και πετυχαίνοντας τα γκολ στο τέλος.

Η Νίκη ώς το τέλος του πρωταθλήματος έχει 5 ακόμη αγώνες και οι τρεις είναι εκτός έδρας ένας στη Νάξο, ένας στην Κρήτη κι ένας στην Αττική.

Αναλυτικά για την 14η αγωνιστική, αύριο η Νίκη θα βρεθεί στη Νάξο για να παίξει με την Σαντορίνη που δεν έχει ήττα και δεν έχει δεχθεί γκολ στην έδρα της και στον πρώτο γύρο πήρε ισοπαλία 1-1 (22’Κρουθ-64’ πεν. Ερρίκος) στον Βόλο.

Η Σαντορίνη ως γηπεδούχος έχει δεχτεί ένα γκολ στο 1-1 με τον Ιάλυσο Ρόδου αλλά σε αυτό το ματς είχε για έδρα το γήπεδο του Αιγάλεω. Στη Νάξο ήρθε 0-0 με την Καλαμάτα κέρδισε 1-0 το Αιγάλεω, ήρθε 0-0 με Ασπρόπυργο ενώ κέρδισε με 1-0 και τη Ρόδο και τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Η Νίκη έχει να παίξει στη Νάξο από τον Μάιο του 2000 όταν έπαιξε εκεί με το Αγερσανί και με προπονητή τον Διονύση Μπεσλίκα είχε χάσει 1-0 (35’ Παντελής), ενώ η παραμονή στο νησί είχε «παραταθεί» λόγω απαγορευτικού απόπλου.

Τώρα πάντως θα υπάρξει πτήση τσάρτερ… αλλά η Νίκη θέλει περισσότερο το διπλό για να «πετάξει» ψηλότερα στη βαθμολογία μια μέρα πριν τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Μετά και στην τελική ευθεία του Ιουνίου η Νίκη θα έχει δυο συνεχόμενα ματς στο Βόλο αλλά και δυο συνεχόμενα εκτός έδρας. Στην 15η αγωνιστική (6/6) θα περιμένει στο Βόλο την Καλαμάτα από την οποία στον α΄ γύρο πήρε βαθμό (0-0) και στην 16η αγωνιστική 25 μέρες μετά την ήττα «καμπανάκι» θα υποδεχθεί στη Νεάπολη (13/6) τον Ασπρόπυργο που ως τότε θα έχει παίξει όλα ματς που «χρωστάει» από τον πρώτο γύρο (2/6 στη Ρόδο και 9/6 με Αστέρα Βλαχιώτη).

Προτελευταία 17η αγωνιστική (20/6) η Νίκη θα αγωνιστεί στην Καλλιθέα την οποία κέρδισε στο Βόλο 1-0 (με γκολ Ροχάνο που θα λείψει από αυτό το ματς λόγω καρτών)και θα κάνει φινάλε στην Κρήτη παίζοντας για την 18η αγωνιστική (27/6) στο Ρέθυμνο με την Επισκοπή που είχε πάρει 0-0 στο Βόλο! Στην Βολιώτικη ομάδα από τη μια θέλουν παντού θετικά αποτελεσμένα κι από την άλλη βλέπουν κάθε ματς ξεχωριστά ενώ σε αυτή τη χρονική στιγμή μόνο νίκη αύριο στο γήπεδο της Νάξου επί της Σαντορίνης.

Αγωνιστικά ενόψει του αγώνα με αντίπαλο την Σαντορίνη, στη Νάξο ο Μανώλης Αλιατίδης ξαναμπήκε σε ρυθμούς προπονήσεων και σήμερα θα κριθεί αν θα συμμετάσχει στην αποστολή που θα ταξιδέψει για το νησί των Κυκλάδων κάτι που δεν θα κάνει ο Ηλίας Πολίμος που ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία ώστε να διαπιστωθεί η πορεία της ανάρρωσης από τον τραυματισμό του.

Ο Αργεντινός Ροχάνο που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη, όπως αναφέραμε θα δώσει κανονικά το παρών στα παιχνίδια με Σαντορίνη (εκτός), Καλαμάτα (εντός) και Ασπρόπυργο (εντός), απουσιάζοντας απ’ αυτό με την Καλλιθέα την προτελευταία αγωνιστική.

Ευχαρίστησε Αλμυρό

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί τον Δήμο Αλμυρού και τον τοπικό ΓΣΑ για την παραχώρηση του γηπέδου της περιοχής, το απόγευμα προχθές Τετάρτη για την προπόνηση της ομάδας.

Ντάουλας διαιτητής

Την αναμέτρηση στη Νάξο ανάμεσα στη Σαντορίνη και τη Νίκη Βόλου αύριο Σάββατο 29/5 στις 16:00 θα διευθύνει ο Φώτης Ντάουλας από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Ο Ντάουλας φέτος ήταν στο ματς Βέροια – Ολυμπιακός Βόλου 3-0 και πέρσι 16/2/20 στο Νίκη Βόλου – Διαγόρας Ρόδου 2-1. Αύριο βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Πλακάς από την ίδια ΕΠΣ και ο Νίκος Τριαντάφυλλος από την ΕΠΣ Κορινθίας.

Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Άγγελος Μπακογιάννης (Αθηνών) και παρατηρητής ο Ιωάννης Μπλούνας (Φθιώτιδας).

Στο μεταξύ όλους τους διαιτητές της 14ης αγωνιστικής της Football League ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ και στον Νότιο όμιλο είναι:

Σάββατο (29/5)

16.00 Σαντορίνη – Νίκη Βόλου

Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Πλακάς (Δυτ. Αττικής), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)

4ος: Μπακογιάννης (Αθηνών)

Κυριακή (30/5)

16.00 Επισκοπή – Αιγάλεω

Διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Λασιθίου), Γαρεφαλλάκης (Ηρακλείου)

4ος: Κρασαγάκης (Ηρακλείου)

Παρατηρητής: Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής)

17.00 Αστέρας Βλαχιώτη – Καλαμάτα

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Τσιλίκας (Αιτ/νίας)

4ος: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

17.00 Ιάλυσος – Ασπρόπυργος

Διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης)

Βοηθοί: Μπαλιάκας (Κοζάνης), Δέτση (ΑΘηνών)

4ος: Αλάμπεης (Αθηνών)

17.00 Ρόδος – Καλλιθέα

Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Κάλλης, Γουρνιάς (Ανατ. Αττικής)

4ος:Τσαμούρης (Πειραιά).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου