ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στη Ρόδο για νέα αρχή με Βοσνιάδη

στη-ρόδο-για-νέα-αρχή-με-βοσνιάδη-592745

Μια νέα αρχή, μια αρχή διάρκειας οκτώ τελικών, έχει μπροστά της από σήμερα η Νίκη Βόλου, φιλοξενούμενη του Ιάλυσου στη Ρόδο για τη 12η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Football League.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Λίγα 24ωρα μετά την ήττα από την Ρόδο, η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει τη δεύτερη ομάδα από το Νησί των Ιπποτών, έχοντας στον πάγκο τον δικό της «Ιππότη», Αλέκο Βοσνιάδη, ο οποίος αν και είχε αποφασίσει να μην επιστρέψει μεσούσης της σεζόν στους πάγκους, δεν μπόρεσε να πει «όχι» στο κάλεσμα της διοίκησης των κυανόλευκων, θέλοντας να καταφέρει αυτό που δεν μπόρεσε η ομάδα επί ημερών Στάικου Βεργέτη. Να βρει δηλαδή τον δρόμο προς τις επιτυχίες και τις νίκες, φέρνοντας και πάλι την ηρεμία στα κυανόλευκα αποδυτήρια.

Ο 60χρονος σήμερα Αλέκος Βοσνιάδης επιστρέφει στον πάγκο της Νίκης Βόλου μετά την 1η Ιουνίου του 2014 και τον αγώνα φιέστα απέναντι στον Ηρακλή.

Με διαφορετικές συνθήκες πλέον ο αγαπημένος τεχνικός των κυανόλευκων καλείται να οδηγήσει τη Νίκη Βόλου στις οκτώ εναπομείνασες αναμετρήσεις όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Οπως παρατήρησε και ο ίδιος, η σημερινή Νίκη δεν στερεί σε τίποτα, πέρα από την ψυχολογία και ευελπιστεί να περάσει στην ομάδα ό,τι δεν μπόρεσε ο προκάτοχός του και φίλος του, Στάικος Βεργέτης.

Με 20άδα στη Ρόδο

Η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ενόψει της αναμέτρησής της κόντρα στον Ιάλυσο σήμερα Κυριακή το απόγευμα (17:00) ολοκληρώθηκε χθες με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης. Την κυανόλευκη αποστολή, που ταξίδεψε χθες για τη Ρόδο, αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Περιστερίδης, Καραγκιόζης, Πολίμος, Μπαλάφας, Αργύρης, Τσιμπούκας, Αλιατίδης, Καλουτσικίδης, Θεοδωρόπουλος, Μπόσιο, Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ, Μέτσε, Σαλαμούρας, Γκαρσία, Κρουθ, Τσιώλης, Τζοβάρας, Ροχάνο και Γκονζάλες.

Ροχάνο: «Οκτώ «τελικοί» ακόμη»

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Νότιου Ομίλου της Football League, ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Ιάλυσο, στο Οικονομίδειο Στάδιο Ρόδου, σήμερα το απόγευμα στις 17:00, έκανε ο ποδοσφαιριστής, Αντόνιο Ροχάνο. Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντινός επιθετικός:

«Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη, αλλά όχι μη αναστρέψιμη κατάσταση. Έχουμε την υποχρέωση να οδηγήσουμε την ομάδα στην παραπάνω κατηγορία και κανένας δεν μπορεί να μας εμποδίσει, παρά μόνο οι ίδιοι μας οι εαυτοί. Υπάρχουν ακόμα οκτώ παιχνίδια μπροστά μας, οκτώ «τελικοί», σήμερα οφείλουμε να αρχίσουμε να «πολεμάμε» για κάθε αποτέλεσμα. Έχουμε προσπαθήσει πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά φάνηκε πως δεν ήταν αρκετό. Πρέπει, όλοι μας, από τους παίκτες ενδεκάδας μέχρι τους παίκτες του πάγκου, να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Προσωπικά, νιώθω ότι μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα στην ομάδα, δεν είμαι ικανοποιημένος με αυτά που έχω κάνει, μέχρι στιγμής, αισθάνομαι την ανάγκη να προσφέρω ακόμα παραπάνω.

Λόγω μικρών σφαλμάτων και λεπτομερειών, έχουμε χάσει πόντους, δεν πρέπει να επιτρέψουμε ξανά τέτοιες καταστάσεις στα εναπομείναντα παιχνίδια. Εμείς οι παίκτες, το νέο προπονητικό προσωπικό, η διοίκηση, οι οπαδοί μας, η πόλη μας, όλοι μαζί, οφείλουμε να υποστηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται και να δώσουμε όλη τη θετική μας ενέργεια, προκειμένου να αναστραφεί η όλη κατάσταση».

Ο Ιάλυσος

O Ιάλυσος νίκησε στον Βόλο στον πρώτο γύρο με γκολ στο 86’ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του, μετά από τέσσερις στα έξι πρώτα και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Στο παιχνίδι της περσινής σεζόν αν και με 10 παίκτες από το 20’, λόγω αποβολής του Διονύση Μακροδημήτρη, ο Ιάλυσος επικράτησε 1-0 της Νίκης Βόλου με πέναλτι του Σερτζίνιο στο 32’.

Το «ευχαριστώ» στον Βεργέτη

από τη Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου για τον Στάικο Βεργέτη, ευχαριστώντας τον για τα όσα προσέφερε στην ομάδα. Αναλυτικά:

«Ενα αντίο γεμάτο αγάπη και ευχαριστίες από έναν μεγάλο άνθρωπο, τον Στάικο Βεργέτη, που το μόνο μέλημά του που είχε όταν ήρθε στον Βόλο τον Νοέμβρη του 2019 να κάνει μεγάλη την ομάδα μας. Δυστυχώς όμως αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα, που αντί να φύγουν άλλοι από την ομάδα, το μάρμαρο το πληρώνει ο εκάστοτε προπονητής. Εδώ είναι η διαφορά ότι ο Στάικος που με τη συνέπεια και τη μετριοφροσύνη, που τον διέκριναν, εισέπραξε την αγάπη όλου του κόσμου της ΝΙΚΗΣ, προσπάθησε για το καλύτερο για την ομάδα μας.

Δεν είναι τυχαία η δήλωση που έκανε: «Φεύγω σωματικά, γιατί το μυαλό μου και η καρδιά μου θα είναι στην πόλη αυτή και στην ομάδα μας». Η Λέσχη Ο.Φ. ΝΙΚΗΣ θεωρεί λίγο το ευχαριστώ προς τον άνθρωπο Στάικο και ελπίζει ότι η ζωή κάνει κύκλους και θα τον δούμε και πάλι στην αγαπημένη μας ομάδα. Αντίο φίλε.

Για τη Λέσχη Ο.Φ. ΝΙΚΗΣ

ο πρόεδρος

Παναγιώτης Αθανασίου».

Η υποδοχή Βοσνιάδη

από την Ερασιτεχνική

Με ανακοίνωσή της η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου καλωσορίζει τον Αλέκο Βοσνιάδη με ανακοίνωσή της στην οποία αναφέρει: «Ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου τον Αλέκο Βοσνιάδη. Ο άνθρωπος, που οδήγησε την ομάδα μας στην άνοδο το 2014, επιστρέφει μετά από επτά χρόνια στην κυανόλευκη οικογένεια της Νίκης.

Ενας άνθρωπος με πλούσια ποδοσφαιρική και προπονητική εμπειρία, έχει καταγράψει στο ενεργητικό του σημαντικές επιτυχίες κι έχει πανηγυρίσει ανόδους με αρκετές ομάδες.

Η εργατικότητα και η αφοσίωση είναι στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν.

Καλωσορίζουμε τόσο τον ίδιο, όσο και το τεχνικό τιμ και τους ευχόμαστε να πετύχουν τους στόχους τους».

Σημειώνεται πως στο τεχνικό τιμ εντάσσονται, επίσης, οι Ηλίας Παπαθανασίου, Γιάννης Κεσόγλου, Γιάννης Ζαλαώρας και Αποστόλης Κουφογεώργος.

Ο Πολυχρόνης διαιτητής στη Ρόδο

Την αναμέτρηση Ιάλυσος – Νίκη Βόλου, σήμερα στις 17:00, θα διευθύνει ο Φώτης Πολυχρόνης από την ΕΠΣ Πιερίας. Ο Πολυχρόνης είχε σφυρίξει φέτος την άτυχη πρεμιέρα (27/3) της Νίκης στην ήττα από το Αιγάλεω (1-2) και στο περσινό πρωτάθλημα της Football League ήταν διαιτητής στις 13/10/19 στο ματς Νίκη-Καλαμάτα 1-1 που είχε γίνει στη Φιλιππούπολη Λάρισας! Πιο παλιά στη Γ’ Εθνική ο Πολυχρόνης σφύριξε τα ματς 17/2/18: Νίκη-Αμβρυσσέας Διστόμου 0-0 και 5/2/17 Νίκη-Ρήγας Φεραίος 2-1.

Βοηθοί του στο ματς στη Ρόδο θα είναι οι Νίκος Τοροσιάδης (Μακεδονίας) και Χρήστος Πλακάς (Δυτικής Αττικής) και τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Βασίλης Στάμος (Αθηνών).

Αναλυτικά, όλοι οι αγώνες και οι ορισμοί των διαιτητών στη 12η αγωνιστική στον Νότιο Ομίλο της Football League:

16.00 Επισκοπή-Καλαμάτα

Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)

Βοηθοί: Αρμάκολας (Κυκλάδων), Καλλής (Ανατ. Αττικής)

4ος: Κρασαγάκης (Ηρακλείου)

17.00 Ιάλυσος-Νίκη Βόλου

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Βοηθοί: Τοροσιάδης (Μακεδονίας), Πλακάς (Δυτ. Αττικής)

4ος: Στάμος (Αθηνών)

17.00 Αιγάλεω-Σαντορίνη

Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Γουρνιάς, Καραθανάσης (Ανατ. Αττικής)

4ος: Λάμπρου (Εύβοιας)

17.00 Καλλιθέα-Ασπρόπυργος

Διαιτητής: Αντωνίου (Ανατ. Αττικής)

Βοηθοί: Χρηστάκος, Παγουρτζής (Πειραιά)

4ος: Τσαμούρης (Πειραιά)

Δευτέρα (17/5)

17.00 Ρόδος-Αστέρας Βλαχιώτη

Διαιτητής: Δραγάτης (Ανατ. Αττικής)

Βοηθοί: Αραβίδης (Αθηνών), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)

4ος: Κακουλίδης (Θράκης)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου