ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τρεις φορές Τετάρτη στον Βόλο

τρεις-φορές-τετάρτη-στον-βόλο-620815

Μετά την αναβολή του αρχικά προγραμματισμένου για αύριο λόγω κορονοϊού στο ματς Ασπρόπυργος – Νίκη Βόλου για την 7η αγωνιστική της Football League, στη βολιώτικη ομάδα κοιτούν μπροστά περιμένοντας την αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη, αφού στη συνέχεια και σε διάστημα 15 ημερών θα έχει τρεις από τους τέσσερις αγώνες στον Βόλο και ημέρα Τετάρτη.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Για αύριο πάντως δεν υπάρχει αγωνιστική δράση για τη βολιώτικη ομάδα, αφού ο κορωνοϊός… χτύπησε την πόρτα του αντιπάλου Ασπροπύργου και το παιχνίδι του Σαββάτου (24/4) με τη Νίκη Βόλου αναβλήθηκε, όπως ενημέρωσε η Ένωση Σούπερ Λίγκας 2-Football League. Η ομάδα της Δυτικής Αττικής ενημέρωσε ότι επτά παίκτες κι ένα μέλος του τεχνικού τιμ βγήκαν θετικοί στην covid-19 και ως εκ τούτου ενημερώθηκαν όλα τα αρμόδια όργανα (ΓΓΑ, Υγειονομική Επιτροπή της διοργανώτριας SL2 – FL) και έχουν ακολουθηθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου από πλευράς ΠΑΕ.

Στη συνέχεια υπήρξε προχθές η ανακοίνωση της διοργανώτριας που ανέφερε: «Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Ένωση Πανασπροπυργιακού – ΠΑΕ Νίκη Βόλου για την 7η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Football League 2020-21, που είχε οριστεί να διεξαχθεί το Σάββατο 24/4/21 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Ασπροπύργου, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω covid19».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι βάσει πρωτοκόλλου αναστέλλονται οι ομαδικές προπονήσεις για 7 ημέρες και επιστρέφουν οι αθλητές στις ομαδικές προπονήσεις μετά από αρνητικό μοριακό τεστ την 7η μέρα από την ημερομηνία του τελευταίου κρούσματος. Στη συνέχεια, η διαδικασία συνεχίζεται όπως πριν από την εμφάνιση κρουσμάτων, με τον εβδομαδιαίο έλεγχο.

Στη Νίκη Βόλου τώρα κοιτούν την συνέχεια και μέσα στον Απρίλιο αφού δεν θα παίξει στην 7η αγωνιστική στον Ασπρόπυργο )που πέρσι τον κέρδισε 3-0 στη Νεάπολη και δεν πρόλαβε να παίξει το δεύτερο ματς), υπάρχει η 8η αγωνιστική (Τετάρτη 28/4) που η βολιώτικη αμάδα θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό την Καλλιθέα την οποία αντιμετώπισε τελευταία φορά το 2013. Μετά και το επόμενο ματς είναι Τετάρτη μετά το Πάσχα, με τον β΄γύρο να αρχίζει Κυριακή 9 Μαΐου στο Αιγάλεω, ενώ θα υπάρξει αμέσως μετά κι άλλη Τετάρτη με ματς στον Βόλο κι όλα αυτά σε διάστημα 15 ημερών.

Αναλυτικά η επόμενη αγωνιστική τετράδα για τη Νίκη έχει ως εξής:

8η αγωνιστική (Τετάρτη 28/4): Νίκη Βόλου – Καλλιθέα

9η αγωνιστική (Τετάρτη 5/5): Νίκη Βόλου – Επισκοπή

10η αγωνιστική (Κυριακή 9/5): Αιγάλεω-Νίκη Βόλου

11η αγωνιστική (Τετάρτη 12/5): Νίκη Βόλου-Ρόδος

Μετά από την 12η αγωνιστική και με το ματς Ιάλυσος-Νίκη Βόλου(Κυριακή 16/5) το πρόγραμμα εξομαλύνεται και δεν υπάρχουν Τετάρτες αν και για τη Νίκη σίγουρα θα υπάρξει μια Τετάρτη για να παίξει το εξ αναβολής ματς στον Ασπρόπυργο μετά τις 16 Μαΐου και πριν την 16η αγωνιστική που είναι το ματς του β΄γύρου.

Μάλιστα όταν οριστεί το ματς στον Ασπρόπυργο για τη Νίκη θα απουσιάσει ο Ισπανός μέσος Τζόρνταν Ντομίνγκεθ που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και «δηλώθηκε» να λείψει από αυτό το ματς (που θα γίνονταν φυσιολογικά αύριο) και έτσι θα περιμένει καιρό να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής παίζοντας στα υπόλοιπα κανονικά.

Κινήσεις του ΟΦ Νίκης

Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο σε κάθε ευκαιρία εδώ και αρκετά χρόνια. Τις άγιες ημέρες Χριστουγέννων και Πάσχα τα μέλη της συλλέγουν τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και τα μοιράζουν σε οικογένειες με οικονομική δυσχέρεια. Το ίδιο θα συμβεί και για το φετινό Πάσχα, με τα γραφεία της Λέσχης να είναι κάθε μέρα ανοιχτά για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: «Πάσχα των Ελλήνων-Πάσχα της αγάπης. Η μεγάλη γιορτή του Πάσχα πλησιάζει, μαζί της το μήνυμα της Ανάστασης. Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη (εξάλλου η προσφυγική καταγωγή μας το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές). Η φιλανθρωπία, η γενναιοδωρία και αλληλεγγύη γνώρισμα από όλους.

Καλούμε όλους εσάς να βοηθήσουμε εκείνους που κινδυνεύουν με κοινωνικό αφανισμό, συλλέγοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας για να δοθούν σε συνανθρώπους και οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη για τις άγιες ημέρες του Πάσχα. Η συγκέντρωση γίνεται καθημερινά από τις 09.00 έως 18.00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 6976206981 Κοτρώτσιο Δημήτριο . Υ.Γ. Η συγκέντρωση τροφίμων διαρκεί μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη 27/4».

Ερχεται Κατσουράνης για Νίκη

Ρόλο στη Νίκη Βόλου θα έχει πλέον ο Κώστας Κατσουράνης, με τον πρώην διεθνή να αναλαμβάνει το πόστο του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ. Ο Κώστας Κατσουράνης είχε πριν από το παιχνίδι στην Καλαμάτα συζητήσει και συμφωνήσει με τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου και από Δευτέρα θα πιάσει δουλειά στη βολιώτικη ΠΑΕ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου