ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Απεβίωσε στα 50 του ο παλαίμαχος της Νίκης Βόλου Χρήστος Χατζηδάκης

απεβίωσε-στα-50-του-ο-παλαίμαχος-της-νίκ-634559

Θλίψη έχει προκαλέσει στον ποδοσφαιρικό χώρο η είδηση του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Χρήστου Χατζηδάκη, με σημαντική καριέρα στη Νάουσα, ενώ είχε φορέσει και τη φανέλα της Νίκης Βόλου.

Ο Χρήστος Χατζηδάκης, μεγαλούργησε με τη «μεγάλη» ομάδα της Νάουσας τη δεκαετία του 1990 στα σαλόνια της πρώτης εθνικής και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ανακοπή καρδιάς.

Υπήρξε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, με μεγάλη καριέρα στον ΦΑΣ Νάουσα και τα τελευταία χρόνια, εργαζόταν ως προπονητής τόσο σε ανδρικές ομάδες (τελευταίος του σταθμός ο ΓΑΣ Κοπανού) όσο και στις ακαδημίες.

Ο εκλιπών δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ωστόσο σήμερα το μεσημέρι, αισθάνθηκε έναν πόνο στο στήθος και πριν προλάβουν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, σχετικά γρήγορα εξέπνευσε. Έτσι, άφησε πίσω, τη σύζυγό του και δύο παιδιά.

Γεννημένος στις 18/12/1971 στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης ο Χατζηδάκης είχε αγωνιστεί σε 27 παιχνίδια με τη Νίκη Βόλου στη Β’ Εθνική, ενώ είχε πετύχει και ένα τέρμα στο πρωτάθλημα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας της Νάουσας στη δεκαετία του ’90 με τους Τσιάρτα, Μάρκο, Κυζερίδη, Τρούπκο και Αλεξιάδη. Είχε αγωνιστεί επίσης και στον Πιερικό.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Χρήστου Χατζηδάκη, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή, σε ηλικία 50 ετών. Υπήρξε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, με συμμετοχές στην Α’ Εθνική, έχοντας θητεύσει, μεταξύ άλλων, και στην ομάδα μας, τη σεζόν 1997-98. Αφού κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, παρέμεινε υπηρέτης του αθλήματος, ως προπονητής. Καλό παράδεισο Χρήστο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τη Λέσχη Ο.Φ. ΝΙΚΗΣ: «Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου Χατζηδάκη που υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Καλό ταξίδι κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου