ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Καίγεται» για νίκη

καίγεται-για-νίκη-646208

Η Νίκη Βόλου θέλει πάση θυσία το πρώτο τρίποντο κόντρα στον Ιάλυσο, ο οποίος είναι αήττητος και οδηγεί την κούρσα μέχρι στιγμής, έχοντας μία ισοπαλία κόντρα στην Καλλιθέα και μία νίκη απέναντι στο Αιγάλεω.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Για την 3η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Football League οι κυανόλευκοι θέλουν το πρώτο τρίποντο, μετά την ήττα από το Αιγάλεω στην πρεμιέρα και την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Ρόδο, αντιμετωπίζοντας σήμερα την δεύτερη ομάδα από το νησί των «Ιπποτών».

Με μόλις έναν βαθμό σε δύο παιχνίδια σίγουρα οι Βολιώτες δεν μπορούν να αισθάνονται ικανοποιημένοι, όταν μάλιστα βάσει εμφάνισης άξιζαν κάτι παραπάνω στα προηγούμενα παιχνίδια που έδωσαν.

Σήμερα στις 15:00 η Νίκη Βόλου καλείται να πάρει ότι άφησε πίσω της και να πανηγυρίσει για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα – εξπρές, που θα ολοκληρωθεί καλώς εχόντων των πραγμάτων στα τέλη Ιουνίου.

Βεργέτης: «Στη διάθεσή μας όλο το ρόστερ»

Δηλώσεις, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ιάλυσο, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, έκαναν ο προπονητής της Νίκης Βόλου Στάικος Βεργέτης και ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Μπιτσάκος, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού σε χρόνο ρεκόρ και δηλώνει «παρών».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σ. Βεργέτη: «Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της κατάστασης κι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κρατάμε τα θετικά μηνύματα της εμφάνισης στη Ρόδο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, και θέλουμε να τα ενισχύσουμε. Παράλληλα, επιθυμούμε να βελτιώσουμε όσα δεν κάναμε καλά. Έχουμε την ευτυχή συγκυρία να έχουμε στη διάθεσή μας όλο το ρόστερ, κάποια παιδιά θα μείνουν στον πάγκο, προκειμένου να προφυλαχθούν και θα χρησιμοποιηθούν, μόνο αν χρειαστεί. Ανυπομονούμε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη και να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας, που δε θα είναι στο πλευρό μας, παρά το γεγονός ότι θα το ήθελε και θα το θέλαμε πολύ».

Από τη μεριά του, ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος ανέφερε τα εξής: «Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε το παιχνίδι και να πάρουμε την νίκη, την οποία χρειαζόμαστε πολύ βαθμολογικά και ψυχολογικά. Στο μυαλό μας είναι μόνο οι τρεις βαθμοί. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, στο πλάνο που μας έχει δώσει ο προπονητής μας, και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, ανυπομονούμε να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας φετινή νίκη. Εγώ, μέσα στην εβδομάδα, άρχισα να νιώθω το πόδι μου καλύτερα. Σε συνεννόηση με τον γιατρό και τους γυμναστές, έκανα όλα αυτά που χρειάζονταν και νιώθω έτοιμος. Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του προπονητή, με στόχο, όλοι μαζί, να καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Ιάλυσο».

O Ιάλυσος

Το πρώτο του εκτός έδρας «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα της Football League κατέκτησε ο Ιάλυσος, καθώς επικράτησε στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» του Αιγάλεω με σκορ 2-0 για την 2η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου, όπου και έκανε την έκπληξη την περασμένη Τετάρτη.

Ο τεχνικός Βαγγέλης Χαντές δεν θα έχει στη διάθεσή του τον ακραίο αμυντικό Γκεντιάν Μπουσάι που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση της Τετάρτης με το Αιγάλεω.

Στην 20μελή αποστολή βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές: Ανδρούτσος, Τσιγάρος, Γιώργου, Ευθυμιάδης, Καντούτσης, Χριστόπουλος, Ρούσσος, Γκέζος, Μανιώτης, Ζουνίνιο, Σταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Καρπαθάκης, Μαστραντωνάκης, Σκεντεράι, Παπουτσογιαννόπουλος, Χατζησάββας, Τερζίου, Ρεκλείτης και Πατσίλης.

Μετά τον Ιάλυσο

Μέσα στον Απρίλιο η Νίκη έχει έξι αγώνες, τρεις στον Βόλο και τρεις εκτός έδρας. Μετά το σημερινό παιχνίδι η Νίκη για την 4η αγωνιστική (Κυριακή 11/4) θα αγωνιστεί στην Πελοπόννησο και στη Λακωνία με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Στη συνέχεια και μέσα στον Απρίλιο στην 5η αγωνιστική την Τετάρτη (14/4) η Νίκη θα υποδεχθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της, την Σαντορίνη, στην 6η (18/4) θα αγωνιστεί στην Καλαμάτα όπου πέρσι πήρε «διπλό» (0-2) με δυο γκολ του Ροχάνο, στην 7η (25/4) θα παίξει συνεχόμενο εκτός έδρας ματς στον Ασπρόπυργο που πέρσι τον κέρδισε 3-0 στη Νεάπολη και δεν πρόλαβε να παίξει το δεύτερο ματς, ενώ αγωνιστικά ο μήνας θα κλείσει με την 8η αγωνιστική (Τετάρτη 28/4) που η Βολιώτικη αμάδα θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό την Καλλιθέα την οποία αντιμετώπισε τελευταία φορά το 2013.

Ισοπαλία στη Σπάρτη

Στο εναρκτήριο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Football League χθες Σάββατο

Αστέρας Βλαχιώτη και Ρόδος αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα, όπου οι φιλοξενούμενοι αντί να παραδώσουν λάβαρο μέσω του αρχηγού τους έδωσαν πιάτο με το σήμα των «ελαφιών».

Τα γκολ έλειψαν, ωστόσο η αναμέτρηση με την οποία «άνοιξε» η 3η αγωνιστική της Football League, χάρισε δυο απίστευτες φάσεις.

Αρχικά, στο 83’ αμυντικός της Ρόδου, Βασίλης Μπαξεβάνος, έχασε το μαρκάρισμα του αντιπάλου του μετά από κακό υπολογισμό της μπάλας και στην συνέχεια τον πήρε… αγκαλιά για να ανακόψει την φάση, με αποτέλεσμα να δεχτεί κόκκινη κάρτα.

Στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού έγινε πραγματικά χαμός, αφού ο διαιτητής δεν έδωσε δύο φάουλ στους παίκτες του Βλαχιώτη και στην συνέχεια σφύριξε την λήξη στο ματς ενώ τα «ελάφια» ήταν σε πλεονεκτική θέση.

Το πρόγραμμα του Νοτίου Ομίλου έχει ως εξής:

Χθες

Αστέρας Βλ.-Ρόδος 0-0

Σήμερα

14:00 Σαντορίνη-Αιγάλεω

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)

Βοηθοί: Τσιλίκας (Αιτωλοακαρνανίας), Παγουρτζής (Πειραιά)

4ος: Πουλόπουλος (Πειραιά)

14:00 Καλαμάτα-Επισκοπή

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Βοηθοί: Κακαφώνης (Αχαΐας), Καραλής (Ηλείας)

4ος: Καδδάς (Αχαΐας)

15:00 Νίκη Βόλου-Ιάλυσος

Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας)

Βοηθοί: Καλύβας (Φθιώτιδας), Δελής (Βοιωτίας)

4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

15:00 Ασπρόπυργος-Καλλιθέα

Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου)

Βοηθοί: Κωνστάντιος (Εύβοιας), Βιτσεντζάτος (Ανατολικής Αττικής)

4ος: Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής)

Βαθμολογία – Νότιος Όμιλος

Θ. Ομάδα Β. Ν-Ι-Η Γκολ

  1. Ιάλυσος 4 1-1-0 3-1
  2. Καλαμάτα 4 1-1-0 2-0
  3. Επισκοπή 4 1-1-0 1-0
  4. Αστέρας 4 1-1-1 1-1
  5. Ρόδος 3 0-3-0 1-1
  6. Αιγάλεω 3 1-0-1 2-3
  7. Καλλιθέα 2 0-2-0 2-2
  8. Σαντορίνη 2 0-2-0 1-1
  9. Νίκη Βόλου 1 0-1-1 2-3
  10. Ασπρόπυργος 0 0-0-2 0-3

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου