ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη Βόλου: Νέα φανέλα για νέες επιτυχίες

νίκη-βόλου-νέα-φανέλα-για-νέες-επιτυχί-658621

Πραγματοποιήθηκε χθες η παρουσίαση των επίσημων εμφανίσεων της Νίκης Βόλου για τη φετινή αγωνιστική περίοδο της Football League, με τους κυανόλευκους να κάνουν πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο στις 12μ. με αντίπαλο το Αιγάλεω στο Πανθεσσαλικό.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν με εντυπωσιακό βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και 17 δευτερολέπτων, που προβλήθηκε στο επίσημο κανάλι της κυανόλευκης ΠΑΕ στο Youtube.

Την αρχή έκανε ο Άλεξ Κρουθ, ο οποίος παρουσιάστηκε με λευκή εμφάνιση και μπλε ρίγες, ενώ ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος πρόβαρε την σκουρόχρωμη εμφάνιση, σχεδόν μαύρη. Σειρά είχε ο Βολιώτης Άγγελος Αργύρης, που επέστρεψε στη γενέτειρα του το περασμένο καλοκαίρι για την ομάδα της καρδιάς του, και παρουσιάστηκε με λευκή εμφάνιση και μπλε ρίγες και ακολούθως οι νεοαποκτηθέντες τερματοφύλακες Κώστας Περιστερίδης και Τάσος Καραγκιόζης έκαναν τα αποκαλυπτήρια τους με τις προσωπικές τους εμφανίσεις.

Φυσικά το εντυπωσιακό αυτό βίντεο έδωσε μία ξεχωριστή νότα, καθώς συνοδεύτηκε με το μουσικό κομμάτι «How the end shall come» (Πως θα έρθει το τέλος), του Reynard Seidel, με την επιμέλεια του βίντεο να ανήκει στην ομάδα των TechItSerious.

Την Νίκη Βόλου ντύνει και φέτος η ιταλική εταιρεία αθλητικής ένδυσης Macron.

Προσηλωμένη στην πρεμιέρα

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα για την ομάδα της Νίκης Βόλου, καθώς το ερχόμενο Σάββατο (27/3) και ώρα 12μ. οι κυανόλευκοι υποδέχονται το Αιγάλεω στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League. Ο Στάικος Βεργέτης δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος από την ανυπέρβλητη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στο καθημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων, ενώ τόσο ο Αρκάς προπονητής όσο και οι συνεργάτες του βλέπουν την προετοιμασία της ομάδας να κυλά σε εντατικούς και ομαλούς ρυθμούς.

Σίγουρα μπορεί να μην υπήρξαν φιλικές αναμετρήσεις στο διάστημα αυτό, αλλά τα συχνά οικογενειακά διπλά προετοιμάζουν τους ποδοσφαιριστές του Στάικου Βεργέτη ενόψει των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Από την άλλη το άριστο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις κυανόλευκης ομάδας, αλλά και η οργάνωση που παρατηρείται σε όλους τους τομείς προϋποθέτουν πως η φετινή χρονιά να αποδειχθεί ορόσημο για την Νίκη Βόλου, καθώς οι ποδοσφαιριστές «διψούν» να μπουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να εκπληρώσουν τους φετινούς πρωταγωνιστικούς στόχους της ομάδας.

Σίγουρα μεγάλο μείον είναι η μη προσέλευση των φιλάθλων της Νίκης Βόλου λόγω των αυστηρών υγειονομικών μέτρων που έχουν επιβληθεί εξαιτίας της πανδημίας, αλλά η αναμέτρηση της πρεμιέρας θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 και θα δοθεί η δυνατότητα στον κόσμο της Νίκης Βόλου να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Χθες μάλιστα η διοργανώτρια αρχή επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλανε

Το παιχνίδι του Πανθεσσαλικού Σταδίου να ξεκινά στις 12μ. και να έχει και τηλεοπτική κάλυψη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Νοτίου Ομίλου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχει ως εξής:

1η αγωνιστική-Νότιος Ομιλος

Σάββατο 27/3

Πανθεσσαλικό – 12:00 ΕΡΤ 3

Νίκη Βόλου-Αιγάλεω

Κυριακή 28/3 – 15:00

Ρόδου, Ρόδος-Επισκοπή

Οικονομίδειο, Ιάλυσος-Καλλιθέα

Σπάρτης, Αστέρας Βλαχιώτη-Ασπρόπυργος

Δ.Α.Κ. Νάξου, Σαντορίνη-Καλαμάτα.

Το πρόγραμμα…

Στον Νότιο Ομιλο της Football League βάσει του καταρτισμού από το αγωνιστικό τμήμα της λίγκας, φαίνεται πως θα διεξαχθούν και επτά εμβόλιμες αγωνιστικές (Τετάρτες 7/4, 14/4, 28/4, 5/5,12/5, 19/5 και 2/6) με τη Νίκη στον αρχικό σχεδιασμό να τυχαίνει να παίζει στον Βόλο όλες τις αγωνιστικές αυτές.

Η αγωνιστική περίοδος αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από τρεις μήνες και στο σχέδιο αυτό υπάρχουν ματς όλες τις Κυριακές πλην της πρώτης του Μαΐου που είναι το Πάσχα ώστε η λήξη του πρωταθλήματος να είναι 13/6.

Με βάση το προσχέδιο αυτό οι αγώνες της Νίκης στο πρωτάθλημα θα είναι:

1η (27/3): Νίκη-Αιγάλεω

2η (4/4): Ρόδος-Νίκη

3η (7/4): Νίκη-Ιάλυσος

4η (11/4): Αστέρας Βλαχιώτη-Νίκη

5η (14/4): Νίκη Βόλου-Σαντορίνη

6η (18/4): Καλαμάτα-Νίκη

7η (25/4): Ασπρόπυργος-Νίκη

8η (28/4): Νίκη Βόλου-Καλλιθέα

9η (5/5): Νίκη Βόλου-Επισκοπή

10η (9/5):Αιγάλεω-Νίκη

11η (12/5): Νίκη Βόλου-Ρόδος

12η (16/5): Ιάλυσος-Νίκη

13η (19/5): Νίκη-Αστέρας Βλαχιώτη

14η (23/5): Σαντορίνη-Νίκη

15η (3/5): Νίκη-Καλαμάτα

16η (2/6): Νίκη-Ασπρόπυργος

17η (6/6): Καλλιθέα-Νίκη

18η (13/6): Επισκοπή-Νίκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου