ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ενίσχυση με Ματέα για Νίκη Βόλου

ενίσχυση-με-ματέα-για-νίκη-βόλου-659671

Η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού Χουάν Ματέα, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες προπονείται με τους κυανόλευκους, που σήμερα στις 14:00 στο κανάλι τους στο Youtube θα παρουσιάσουν τις νέες τους εμφανίσεις, που θα κάνουν πρεμιέρα το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό με τον Αιγάλεω.

Ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League, οι κυανόλευκοι ανεβάζουν στροφές τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά, τρέχοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν κάνουν σέντρα, πιθανότατα το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό στις 12μ. κόντρα στο Αιγάλεω.

Χθες η βολιώτικη ΠΑΕ έκανε κι επίσημα γνωστή την απόκτηση του 25χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Χουάν Ματέα. Επίσης, το πρώτο εξάμηνο του 2020 ανήκε στο έμψυχο δυναμικό της Μονς Κάλπε, ομάδας του Γιβραλτάρ και από εκεί το περασμένο καλοκαίρι ανακοινώθηκε από τον Πανσερραϊκό, αλλά δεν έμελλε να παίξει με την ομάδα των «λιονταριών» στον Βόρειο Όμιλο της Football League, μετακομίζοντας στον Νότιο και τη Νίκη Βόλου.

Γεννημένος στο Ρίο Κουάρτο της Κόρδοβα ο Χουάν Ιγκνάσιο Ματέα, είναι κάτοχος και ιταλικού διαβατηρίου. Ο «Χουάνι» ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του

πορεία στις ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ και της Μπελγκράνο Κόρντομπα και αγωνίστηκε με επιτυχία στην Β’ Εθνική και τις μικρές κατηγορίες της πατρίδας του. Ξεχώρισε, φορώντας την φανέλα της Ταγιέρες, της Εστουδιάντες και της Αξιόν Γιουνεβίλ. Την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη 2020, ήρθε στην Ευρώπη και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Γιβραλτάρ, με την ομάδα της Μονς Κάλπε, σκοράροντας 3 τέρματα.

Η ανακοίνωση των κυανόλευκων: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Juan Ignacio Mattea.

Ο Mattea γεννήθηκε στην πόλη Ρίο Κουάρτο της Αργεντινής, είναι 25 ετών κι αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Στη χώρα του, την Αργεντινή, αγωνίστηκε στις Ταγιέρες Κόρδοβα και Εστουδιάντες Ρίο Κουάρτο, στη δεύτερη και τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία. Το πρώτο εξάμηνο του 2020 αγωνίστηκε στο Γιβραλτάρ, με τη φανέλα της Μονς Κάλπε.

Καλωσορίζουμε τον Juan στην κυανόλευκη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες».

Ο Ματέα βρισκόμενος στον Βόλο, μεγαλώνει την λάτιν παροικία, στην οποία βρίσκονται ήδη οι Ροχάνο, Γκονζάλες, Μπόσιο και Γκαρσία.

Παρουσιάζει τις νέες εμφανίσεις

Η έναρξη της Football League είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (27-28/3) και η Νίκη Βόλου είναι έτοιμη να παρουσιάσει τις φετινές εμφανίσεις στους φιλάθλους της κυανόλευκης ομάδας. Λόγω της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί εξαιτίας της πανδημίας, αλλά και της αυστηρής τήρησης των υγειονομικών μέτρων, η παρουσίαση θα γίνει διαδικτυακά στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube.

Αναλυτικά: «Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League ξεκίνησε κι η Νίκη Βόλου… φορά τα καλά της!

Παρακολούθησε σήμερα Τρίτη το μεσημέρι (14:00), στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο YouTube (Niki Volou FC – Official YouTube channel) την παρουσίαση των αγωνιστικών εμφανίσεων της ομάδας μας, για τη σεζόν που ξεκινά».

Μεσημέρι Σαββάτου η πρεμιέρα

Αν και η διοργανώτρια Αρχή δεν ανακοίνωσε επίσημα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αναμέτρηση της πρεμιέρας ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και το Αιγάλεω, όλα δείχνουν πως η κυανόλευκη ομάδα της Μαγνησίας θα υποδεχθεί το «Σίτι» το ερχόμενο Σάββατο (27/3) στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3, με την έναρξη να είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι!

Φυσικά απομένει και η επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος από την Λίγκα σήμερα. Όμως αυτή η είδηση είναι ευχάριστη για τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν έστω και τηλεοπτικά την αγαπημένη τους ομάδα, λόγω των αυστηρών υγειονομικών μέτρων που επιβάλλονται και οι επίσημοι αγώνες διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Πετράκης μέσω Ομόνοιας

Παίκτης της Νίκης Βόλου είναι και ο Νίκος Πετράκης, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ομόνοια Σίνδου και θα ενισχύσει την φετινή προσπάθεια των κυανόλευκων στο πρωτάθλημα της Football League. Αν και οι Βολιώτες δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη την απόκτηση του, την αρχή έκανε η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναφέροντας: «Ευχόμαστε στον Νικόλα να είναι υγιής και να επιδείξει την ανάλογη στοχοπροσήλωση για να καθιερωθεί στο ποδόσφαιρο. Η συνεργασία με την ομάδα της Νίκης Βόλου σε επίπεδο των Ακαδημιών ξεκίνησε πριν 5 χρόνια και συνεχίζεται με επιτυχία. Να σημειωθεί ότι στην ομάδα της Νίκης είχε αγωνιστεί και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή και νυν προπονητής της ομάδας μας ο κ. Πετράκης Ιωάννης».

Δύο προσθήκες για το Αιγάλεω

Το Αιγάλεω που θα αποτελέσει τον πρώτο αντίπαλο της Νίκης Βόλου στην πρεμιέρα της Football League, έκλεισε δύο μεταγραφικές προσθήκες που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα του «Σίτι» και οι άνθρωποι του συνεχίζουν τις επαφές τους για περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, την φανέλα του Αιγάλεω θα φορούν πλέον ο 21χρονος μέσος Οκάν Σουλειμάν και ο 23χρονος αμυντικός Κώστας Βαλμάς. Οι δύο προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της Ξάνθης και θα αποκτηθούν με τη μορφή δανεισμού.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις

Δύο συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσε η Νίκη Βόλου, σχετικά με την απώλεια της μητέρας της συζύγου του προέδρου Στέργιου Φάτση, αλλά και με αυτή του Δημήτρη Μπιλιούρη, πατέρα του πρώην αναπληρωτή γενικού γραμματέα και έφορου ποδοσφαίρου, Κωνσταντίνου.

Η πρώτη ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο Σύλλογος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣΒ «Η Νίκη» εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Στέργιο Φάτση για τον θάνατο της μητέρας της συζύγου του Αλέκας, Μαρίας που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών. Η κηδεία της εκλιπούσας, θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα της το Μεσολόγγι. Καλό παράδεισο…».

Στην έτερη ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: «Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣΒ «Η Νίκης» εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια, στον Κωνσταντίνο Μπιλιούρη για τον θάνατο του πατέρα του Δημήτρη Μπιλιούρη.

Ο Κωνσταντίνος Μπιλιούρης διετέλεσε Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας κι Έφορος ποδοσφαίρου της Νίκης και η οικογένεια βρίσκονταν πάντα στο πλευρό του Συλλόγου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Το πρόγραμμα…

Στον Νότιο Ομιλο της Football League βάσει του καταρτισμού από το αγωνιστικό τμήμα της λίγκας, φαίνεται πως θα διεξαχθούν και επτά εμβόλιμες αγωνιστικές (Τετάρτες 7/4, 14/4, 28/4, 5/5,12/5, 19/5 και 2/6) με τη Νίκη στον αρχικό σχεδιασμό να τυχαίνει να παίζει στον Βόλο όλες τις αγωνιστικές αυτές.

Η αγωνιστική περίοδος αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από τρεις μήνες και στο σχέδιο αυτό υπάρχουν ματς όλες τις Κυριακές πλην της πρώτης του Μαΐου που είναι το Πάσχα ώστε η λήξη του πρωταθλήματος να είναι 13/6.

Με βάση το προσχέδιο αυτό οι αγώνες της Νίκης στο πρωτάθλημα θα είναι:

1η (28/3): Νίκη-Αιγάλεω

2η (4/4): Ρόδος-Νίκη

3η (7/4): Νίκη-Ιάλυσος

4η (11/4): Αστέρας Βλαχιώτη-Νίκη

5η (14/4): Νίκη Βόλου-Σαντορίνη

6η (18/4): Καλαμάτα-Νίκη

7η (25/4): Ασπρόπυργος-Νίκη

8η (28/4): Νίκη Βόλου-Καλλιθέα

9η (5/5): Νίκη Βόλου-Επισκοπή

10η (9/5):Αιγάλεω-Νίκη

11η (12/5): Νίκη Βόλου-Ρόδος

12η (16/5): Ιάλυσος-Νίκη

13η (19/5): Νίκη-Αστέρας Βλαχιώτη

14η (23/5): Σαντορίνη-Νίκη

15η (3/5): Νίκη-Καλαμάτα

16η (2/6): Νίκη-Ασπρόπυργος

17η (6/6): Καλλιθέα-Νίκη

18η (13/6): Επισκοπή-Νίκη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου