ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη Βόλου: Ετοιμάζεται στο γήπεδο περιμένοντας την άνοδο

νίκη-βόλου-ετοιμάζεται-στο-γήπεδο-περ-672354

Ετοιμότητα σε όλους τους τομείς δείχνει να έχει η Νίκη Βόλου που προετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League που σύμφωνα με όσα έχουν ειπωθεί θα κάνει σέντρα 27 και 28 Μαρτίου, περιμένοντας ώς τότε να έχουν διευκρινιστεί και οι όροι διεξαγωγής του και κυρίως με το τι θα ισχύσει με όλα όσα συνδέονται με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο σχετικά με την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών και τον αριθμό των ομάδων που θα λάβουν μέρος, την επόμενη αγωνιστική περίοδο, στην ενοποιημένη Σούπερ Λιγκ 2.

Αγωνιστικά η Νίκη μέρα με τη μέρα είναι και πιο έτοιμη για τη σέντρα και για το στόχο της ανόδου και βλέποντας πως καλό είναι να μην περιμένει την αναδιάρθρωση για να κερδίσει κατηγορία, έχει περάσει το μήνυμα πως η σιγουριά της μεγαλύτερης κατηγορίας μπορεί να έρθει μόνο από τις δυο πρώτες θέσεις και μετά τους αγώνες στο γήπεδο.

Αλλωστε τελευταία λόγω του καθεστώτος στο ΔΣ της Ένωσης ΣΛ2/ΦΛ διαρρέεται πως οι ήδη ομάδες της παραπάνω κατηγορίας δεν θα δεχτούν νέα κατηγορία με όλες από την μικρότερη των δυο ομίλων , επίσης θεωρούν εξαιρετικά απίθανο να πέσει ομάδα τους, από την στιγμή που θα ενοποιηθούν οι κατηγορίες… υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ο υποβιβασμός σε μία τέτοια περίπτωση είναι «αφανισμός»… και φυσικά για ό,τι υποστηρίζουν στηρίζονται στο γεγονός ότι οι ομάδες της ΣΛ 2 έχουν την μεγάλη πλειοψηφία στην Ένωση.

Στη Νίκη -και σε άλλες ομάδες- περιμένουν διευκρινήσεις αλλά και ετοιμάζονται για όλα… την ώρα που στη ΦΛ φτιάχνουν το πρόγραμμα των αγωνιστικών και ένα πρώτο σχέδιο που έχει διαρρεύσει και έχει γίνει με την εκκίνηση στις 27 και 28/3προβλέπει αγωνιστική κίνηση για 7 Τετάρτες (7/4, 14/4, 28/4, 5/5,12/5, 19/5 και 2/6) υπολογίζοντας να χωρέσουν και οι τυχόν αναβολές! Στο σχέδιο αυτό υπάρχουν ματς όλες τις Κυριακές πλην της πρώτης του Μαΐου που είναι το Πάσχα και η λήξη του πρωταθλήματος θα είναι 13/6.

Η προετοιμασία στη Νίκη Βόλου συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με τη χθεσινή να γίνεται στο γήπεδο της Νεάπολης, με τον προπονητή Στάικο Βεργέτη να βλέπει πάντα καλή διάθεση από τους παίκτες . Μάλιστα χθες το πρόγραμμα περιλάμβανε εκτός από ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια κατοχής και ένα τύπου δίτερμα, με έμφαση στις γρήγορες επιθέσεις.

Η Νίκη που είχε θέσει από το καλοκαίρι ως στόχο την άνοδο δεν αποπροσανατολίζεται από την επικείμενη αναδιάρθρωση και αγωνιστικά στοχεύει πάλι στην κατάκτηση μιας από τις δυο πρώτες θέσεις, που δίνουν έτσι κι αλλιώς την άνοδο.

Ετσι η Νίκη Βόλου αν και έδειχνε να έχει ένα ολοκληρωμένο ρόστερ, δεν σταματά να εξετάζει νέες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με τις μεταγραφές να επιτρέπονται ώς το τέλος του Μαρτίου.

Χωρίς να ανακοινώνεται κάτι, ο Στάικος Βεργέτης βλέπει την πληρότητα και από παίκτες που βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις της ομάδας όπως ο 19χρονος επιθετικός που αγωνιζόταν στην Ομόνοια Σίνδου Θεσσαλονίκης, Νικόλας Πετράκης αλλά και άλλους που σύντομα θα ανακοινωθούν.

Εκκίνηση με Αιγάλεω

Με την 28η Μαρτίου να αποτελεί ημερομηνία έναρξης βάσει των δεδομένων μέχρι τώρα, η Νίκη Βόλου θα κάνει εκκίνηση εντός έδρας και από το Πανθεσσαλικό Στάδιο με φιλοξενούμενη την ομάδα του Αιγάλεω. Χωρίς playoffs και playout το πρόγραμμα για τον της Νίκης στο Νότιο Oμιλο της Football League έχει ως εξής:

1η αγωνιστική και 10η

Νίκη Βόλου-Αιγάλεω

2η αγωνιστική και 11η

Ρόδος-Νίκη Βόλου

3η αγωνιστική και 12η

Νίκη Βόλου-Ιάλυσος

4η αγωνιστική και 13η

Αστέρας Βλαχιώτη-Νίκη

5η αγωνιστική και 14η

Νίκη Βόλου-Σαντορίνη

6η αγωνιστική και 15η

Καλαμάτα-Νίκη Βόλου

7η αγωνιστική και 16η

Ασπρόπυργος-Νίκη Βόλου

8η αγωνιστική και 17η

Νίκη Βόλου-Καλλιθέα

9η αγωνιστική και 18η

Νίκη Βόλου-Επισκοπή

Στο πλευρό των σεισμόπληκτων

Για ακόμη μία φορά η Νίκη Βόλου αποδεικνύει το ευαίσθητο κοινωνικό της πρόσωπο και βάζει «γκολ» εκτός γηπέδων. Τόσο η διοίκηση της ΠΑΕ όσο και η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης ξεκίνησαν και συνεχίζουν συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από τους καταστροφικούς σεισμούς των προηγούμενων ημερών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν από κοινού Ερασιτέχνης και ΠΑΕ: «Η οικογένεια της Νίκης Βόλου, στηρίζει εμπράκτως τους σεισμόπληκτους κατοίκους των περιοχών της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τους ισχυρούς σεισμούς των προηγούμενων ημερών και διοργανώνει συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, και όχι μόνο, να ανταποκριθεί στην προσπάθειά μας για συλλογή ειδών κι αγαθών, τα οποία θα παραδοθούν στους σεισμόπληκτους του Νομού Λάρισας.

Είμαστε στο πλευρό των ανθρώπων που δοκιμάζονται, δίνοντάς κουράγιο και δύναμη αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουν.

Συγκεκριμένα, κατόπιν επικοινωνίας μας με τους αρμόδιους φορείς, αποτελεί επιτακτική ανάγκη να συγκεντρωθούν κυρίως εμφιαλωμένα νερά και κλινοσκεπάσματα.

Επίσης, σημαντικά είναι τα εξής:

Κουβέρτες, Διάφορα τρόφιμα, Ξηρά τροφή, Υπνόσακοι, Μπουφάν, Γάλατα μακράς διάρκειας, Πάνες, Είδη ατομικής υγιεινής

Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιείται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, δίπλα από το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 3 μ.μ. έως και τις 7 μ.μ.

Η μεγάλη κυανόλευκη οικογένεια της πόλης του Βόλου θα κάνει ξανά το καθήκον της, σεβόμενη τις αξίες και τα ιδανικά της.

Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ»

ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924».

Συγχαρητήρια

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου «συγχαίρει τον Βολιώτη ταξίαρχο Δημήτρη Δρόσο για την ανάληψη καθηκόντων του ως διοικητής της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, τον καλωσορίζει πίσω στην πόλη του και του εύχεται καλή επιτυχία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου