ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη Βόλου: Συνεχίζονται οι δοκιμές

νίκη-βόλου-συνεχίζονται-οι-δοκιμές-674986

Μπορεί η Νίκη Βόλου να έχει ένα ολοκληρωμένο ρόστερ, κατά τα λεγόμενα και των κυανόλευκων ακόμη και για επίπεδο Super League 2, αλλά δεν σταματά να εξετάζει νέες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών ευκαιρίας δοθείσης.

Με την μεταγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται μετά την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, οι κυανόλευκοι συνεχίζουν πλέον στην τέταρτη εβδομάδα προπονήσεων, όπως έκαναν και χθες στο γήπεδο της Νεάπολης.

Χωρίς απόντες, ο Στάικος Βεργέτης και οι συνεργάτες του προσπαθούν καθημερινά να φέρουν… σε συνθήκες αγώνων τους ποδοσφαιριστές τους, οι οποίοι μετά από ένα τρίμηνο και πλέον αποχής έχουν ξεκινήσει να δένουν και πάλι ομαδικά.

Στη Νίκη δεν παύουν να ψάχνουν ποδοσφαιριστές, και εξαιρετικές περιπτώσεις, όχι μόνο για το πρωτάθλημα που πιθανότατα θα κάνει εκκίνηση το διήμερο 27-28 Μαρτίου, αλλά και για το επόμενο, πιστεύοντας στην απ’ ευθείας άνοδο, πριν δοθεί το εισιτήριο μέσω αναδιάρθρωσης. Στους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις της ομάδας είναι φυσικά ο τερματοφύλακας Τάσος Καραγκιόζης, που μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί η απόκτηση του, αλλά κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να γίνει πριν από την επίσημη έναρξη των αγώνων.

Μετά τη φυγή του Κώστα Παπαδόπουλου δημιουργήθηκε κενό στη θέση του τερματοφύλακα και έπρεπε να συμπληρωθεί άμεσα η τριάδα. Θυμίζουμε ότι εκτός από τον Περιστερίδη στη Νίκη ανήκει και ο νεαρός Δημήτρης Κοντοστάθης.

Ο Τάσος Καραγκιόζης γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου του 1997 στην Κατερίνη, αλλά ποτέ δεν έπαιξε στον τοπικό Πιερικό. Αντιθέτως τα πρώτα του ποδοσφαιρική βήματα τα έκανε στον Λεβαδειακό όταν αγωνιζόταν στη Super League.

Για τον λόγο αυτό εγκατέλειψε την ομάδα της Βοιωτίας και μεταπήδησε στον Αιγινιακό. Εκεί πήρε τον χρόνο που ήθελε κυρίως στην τρίτη του χρονιά. Την πρώτη σεζόν στο συγκρότημα του Αιγινίου αγωνίστηκε πέντε φορές στο πρωτάθλημα και τη δεύτερη έπαιξε σε πέντε ματς πρωταθλήματος και σε τρία του Κυπέλλου Ελλάδας. Πάντως το 2018-2019 ήταν καλύτερή του σεζόν με 24 συμμετοχές στη Football League.

Από εκεί τον εντόπισε η ΠΑΕ Βόλος NΠΣ, η οποία τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2019. Μάλιστα κατάφερε να κάνει τρεις συμμετοχές στην κορυφαία τη τάξει κατηγορία με τους κυανέρυθρους, στους οποίους άρχισε και τη φετινή περίοδο.

Ανάμεσα σε άλλους ποδοσφαιριστές που παίρνουν μέρος στις προπονήσεις και ο 19χρονος επιθετικός που αγωνιζόταν στην Ομόνοια Σίνδου Θεσσαλονίκης, Νικόλας Πετράκης. Ο νεαρός που έχει πείσει μάλιστα και θα παραμείνει στις τάξεις της ομάδας είναι γιός του Γιάννη Πετράκη που έχει περάσει από τις τάξεις της Νίκης.

Το διήμερο 27-28 Μαρτίου καλώς εχόντων των πραγμάτων θα δοθεί, μετά από πολύ μεγάλη αναμονή και αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους, η σέντρα στο πολύπαθο πρωτάθλημα της τρίτης τη τάξει κατηγορίας, στην οποία η ομάδα της Νίκης Βόλου θα κάνουν πρεμιέρα με αντίπαλο το Αιγάλεω.

Μέχρι τότε όμως απομένουν ακόμη τρεις εβδομάδες προετοιμασίας για τους κυανόλευκους, οι οποίοι βρίσκονται στην τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας, απ’ όταν και σήμανε το καμπανάκι της επανεκκίνησης.

Εκκίνηση με Αιγάλεω

Με την 28η Μαρτίου να αποτελεί ημερομηνία έναρξης βάσει των δεδομένων μέχρι τώρα, η Νίκη Βόλου θα κάνει εκκίνηση εντός έδρας και από το Πανθεσσαλικό Στάδιο με φιλοξενούμενη την ομάδα του Αιγάλεω. Χωρίς playoffs και playout το πρόγραμμα για τον Νότιο Oμιλο της Football League έχει ως εξής των κυανόλευκων έχει ως εξής:

1η αγωνιστική και 10η

Νίκη Βόλου-Αιγάλεω

2η αγωνιστική και 11η

Ρόδος-Νίκη Βόλου

3η αγωνιστική και 12η

Νίκη Βόλου-Ιάλυσος

4η αγωνιστική και 13η

Αστέρας Βλαχιώτη-Νίκη

5η αγωνιστική και 14η

Νίκη Βόλου-Σαντορίνη

6η αγωνιστική και 15η

Καλαμάτα-Νίκη Βόλου

7η αγωνιστική και 16η

Ασπρόπυργος-Νίκη Βόλου

8η αγωνιστική και 17η

Νίκη Βόλου-Καλλιθέα

9η αγωνιστική και 18η

Νίκη Βόλου-Επισκοπή

Στο πλευρό των σεισμόπληκτων

Για ακόμη μία φορά η κυανόλευκη ομάδα της Μαγνησίας αποδεικνύει το ευαίσθητο κοινωνικό της πρόσωπο και βάζει «γκολ» εκτός γηπέδων. Τόσο η διοίκηση της ΠΑΕ όσο και η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης ξεκίνησαν συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από τους καταστροφικούς σεισμούς των προηγούμενων ημερών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν από κοινού Ερασιτέχνης και ΠΑΕ: «Η οικογένεια της Νίκης Βόλου, στηρίζει εμπράκτως τους σεισμόπληκτους κατοίκους των περιοχών της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τους ισχυρούς σεισμούς των προηγούμενων ημερών και διοργανώνει συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, και όχι μόνο, να ανταποκριθεί στην προσπάθειά μας για συλλογή ειδών κι αγαθών, τα οποία θα παραδοθούν στους σεισμόπληκτους του Νομού Λάρισας.

Είμαστε στο πλευρό των ανθρώπων που δοκιμάζονται, δίνοντάς κουράγιο και δύναμη αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουν.

Συγκεκριμένα, κατόπιν επικοινωνίας μας με τους αρμόδιους φορείς, αποτελεί επιτακτική ανάγκη να συγκεντρωθούν κυρίως εμφιαλωμένα νερά και κλινοσκεπάσματα.

Επίσης, σημαντικά είναι τα εξής:

  1. Κουβέρτες
  2. Διάφορα τρόφιμα
  3. Ξηρά τροφή
  4. Υπνόσακοι
  5. Μπουφάν
  6. Γάλατα μακράς διάρκειας
  7. Πάνες
  8. Είδη ατομικής υγιεινής

Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιείται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, δίπλα από το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 3 μ.μ. έως και τις 7 μ.μ.

Η μεγάλη κυανόλευκη οικογένεια της πόλης του Βόλου θα κάνει ξανά το καθήκον της, σεβόμενη τις αξίες και τα ιδανικά της.

Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ»

ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου