ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η Νίκη Βόλου θρηνεί για τον χαμό του «βράχου» Κώστα Παπαδόπουλου

η-νίκη-βόλου-θρηνεί-για-τον-χαμό-του-β-686762

Λίγα 24ωρα μετά τον χαμό του προπονητή της την περίοδο 1995-96, Οράσιο Μοράλες, η Νίκη Βόλου «έχασε» και τον «βράχο» Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Σε ηλικία 74 ετών, ο Κώστας Παπαδόπουλος υπηρέτησε τους κυανόλευκους για μία επταετία, τη δεκαετία του ’70, όντας μέλος και της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών την περίοδο 1975-76 στον αξέχαστο τελικό με τον ΠΑΟ Ρουφ στη Λαμία, που είχε λήξει με 2-1 υπέρ της ομάδας της Μαγνησίας, αρχηγός της οποίας ήταν τότε ο εκλιπών, γράφοντας μία από τις χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου, σε μια χρονιά που οι κυανόλευκοι είχαν πανηγυρίσει πρωτάθλημα και κύπελλο ΕΠΣΘ, αλλά και άνοδο στη Β΄ Εθνική.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο και η οικογένεια του τον αποχαιρέτησε χθες Κυριακή στην εξόδιο ακολουθία, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στα Καλά Νερά.

Τον Κώστα Παπαδόπουλο αποχαιρετά ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου αναφέροντας σε ανακοίνωση του: «Βαθιά θλίψη επικρατεί στην οικογένεια των Βετεράνων για την απώλεια του Κώστα Παπαδόπουλου. Παρόλη την σκληρή μάχη που έδινε εδώ και καιρό με την επάρατη νόσο, δυστυχώς έφυγε για το μεγάλο του ταξίδι. Ο Κώστας έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Μαγνησιακό, και το 1970 μεταγράφηκε στην Νίκη.

Για επτά συναπτά χρόνια αγωνιζόταν με τα χρώματα της ομάδας μας. Οι φίλοι της Νίκης θα τον θυμούνται για το απαράμιλλο πάθος του που έδειχνε σε κάθε παιχνίδι. Πριν δύο χρόνια ο Σύνδεσμός μας τον τίμησε για την πολύτιμη συμμετοχή του, όπου το 1975 συνέβαλε και αυτός στην άνοδο της ομάδας μας στην Β΄ Εθνική. Κώστα καλό σου ταξίδι, και τους αδελφικούς μας χαιρετισμούς στους συμπαίχτες μας που μας βλέπουν από εκεί ψηλά».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, αναφέροντας: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Ο Κώστας Παπαδόπουλος αγωνίστηκε, ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα μας τη δεκαετία του ’70, έχοντας διατελέσει και αρχηγός της.

Καλό ταξίδι Κώστα, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου».

Τέλος, το δικό της αντίο είπε και η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου: «Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Κώστα Παπαδόπουλου. Ο αείμνηστος Κώστας Παπαδόπουλος έδινε μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο και δυστυχώς προχθές έφυγε για το μεγάλο του ταξίδι. Αγωνίστηκε με την κυανόλευκη φανέλα για εφτά χρόνια την δεκαετία του ’70 και συνέβαλε τα μέγιστα στην ομάδα μας με την έντονη μαχητικότητα και αξιέπαινη προσπάθεια του. Καλό σου ταξίδι Κώστα και θα παρακολουθείς πλέον την αγαπημένη μας ομάδα από την κερκίδα των ουρανών», επίσης η Λέσχη τονίζει για τον χαμό του Οράσιο Μοράλες: «Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Οράσιο Μοράλες, ο οποίος καθοδήγησε το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας, την αγωνιστική περίοδο 1995-1996, και μας χάρισε όμορφες στιγμές με την άνοδο της Νίκης Βόλου στη Β’ Εθνική κατηγορία. Η διορατικότητα και εργατικότητα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του και λειτουργούσε πάνω απ’ όλα με σύνεση και σεβασμό τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Θα σε θυμόμαστε για πάντα και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Καλό ταξίδι Οράσιο, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου