ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δοκιμάζει παίκτη η Νίκη Βόλου

δοκιμάζει-παίκτη-η-νίκη-βόλου-691400

Μπορεί η Νίκη Βόλου να μην έχει προχωρήσει ακόμη σε κάποια μεταγραφική κίνηση ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες δοκιμάζεται στο Παντελής Μαγουλάς ο Αμπιμπόλα Ομπασότο!

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Γεννημένος στις 7 Ιουνίου 2002 στην Ιρλανδία από Νιγηριανούς γονείς, ο Αμπι βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στον Βόλο, πραγματοποιώντας προπονήσεις με την ομάδα του Στάικου Βεργέτη, η οποία προετοιμάζεται για την έναρξη της φετινής Football League.

Ο Ομπασότο, που έχει κερδίσει άπαντες με τον χαρακτήρα του, καλείται να κερδίσει και την τεχνική ηγεσία με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και όπως λένε στη Νίκη Βόλου, ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στις τάξεις της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι, θέλοντας να αποδείξει την αξία του κι εφόσον εναρμονιστεί με τα θέλω της ομάδας να προχωρήσει σε μεταγραφή.

Κάτοχος Ιρλανδικού διαβατηρίου ο «Αμπι» αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, είτε δεξιά είτε αριστερά χρησιμοποιώντας περισσότερο το δεξί για να τελειώσει τις φάσεις.

Στους τελευταίους σταθμούς της καριέρας του ήταν η Κ18 Μόρκαμπ, ομάδας 4ης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου (League Two).

Προπόνηση στην «Κλούβα»

Σε ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν και πάλι οι κυανόλευκοι από τη Δευτέρα, όταν και προπονήθηκαν στο γήπεδο της Νεάπολης. Χθες, μετά τις ασκήσεις στο γυμναστήριο η ομάδα προπονήθηκε στο Παντελής Μαγουλάς, με την τεχνική ηγεσία να δίνει έμφαση στην

στην κατοχή, και στο πάσινγκ γκέιμ, ενώ υπήρξε και διπλό 7 εναντίον 7 σε χώρο μικρότερο από τον μισό του γηπέδου. Εκτός παραμένει ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος, ενώ ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει να ακολουθεί ο Λούκας Γκαρσία. Ο πρώτος αναμένεται να επιστρέψει στη δράση από βδομάδα, ενώ ο Αργεντινός πιθανότατα να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο σύνολο αν όχι σήμερα, αύριο.

ΔΣ με φόντο την αναδιάρθρωση

Σήμερα Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2-Football League μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερησίας διάταξης: Ενημέρωση σχετικά με το αθλητικό νομοσχέδιο / προτάσεις Ένωσης, Αγωνιστικά θέματα / Playoffs-playout και πρόταση χορηγίας αθλητικού υλικού.

Η ενημέρωση της Λίγκας: «Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου (σ.σ. σήμερα) και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2-Football League μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερησίας διάταξης:

  1. Ενημέρωση σχετικά με το αθλητικό νομοσχέδιο / προτάσεις Ένωσης
  2. Αγωνιστικά θέματα / Playoffs-playout
  3. Πρόταση χορηγίας αθλητικού υλικού
  4. Διάφορα θέματα».

Η Νίκη στηρίζει Ντερτιλή

Τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του καλείται να κερδίσει ο νεαρός ποδοσφαιριστής, Αλέξανδρος Ντερτιλής, ο οποίος την περσινή σεζόν πέρασε για λίγο διάστημα από τη Νίκη Βόλου. Στη μάχη του με την επάρατη νόσο ο Αλέξανδρος έχει στο πλάι του, την οικογένεια της Νίκης Βόλου.

Αναλυτικά: «Ο Αλέξανδρος Ντερτιλής, νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος, την περσινή αγωνιστική σεζόν, πέρασε και από τον Βόλο, συμμετέχοντας σε κάποιες προπονήσεις της ομάδας μας, δίνει ένα ματς ζωής, με αντίπαλο την επάρατη νόσο.

Πραγματοποίησε ήδη το πρώτο του χειρουργείο, αλλά δυστυχώς εμφανίστηκε μετάσταση, πράγμα το οποίο σημαίνει πως σύντομα θα πρέπει να ξεκινήσει χημειοθεραπείες.

Στον αγώνα του απέναντι στον δύσκολο και ύπουλο αντίπαλό του, μπορούμε να τον στηρίξουμε, προσφέροντάς του μια οικονομική βοήθεια. Κάθε συνεισφορά, μικρή ή μεγάλη, είναι σημαντική.

Αλέξανδρε, θα κερδίσεις, είμαστε μαζί σου!

IBAN: Eurobank – GR4402601120000790200711450».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου