Με επιτυχία ο χορός του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-15, 17:36:22
Με επιτυχία ο χορός του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο κέντρο διασκέδασης See You. Σύσσωμη η κυανόλευκη οικογένεια από το σύνολο των αθλημάτων που δραστηριοποιείται η Νίκη Βόλου, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, κολύμβηση και στίβο, έδωσε δυναμικό παρών στον ετήσιο χορό που αποτελεί θεσμό για τον σύλλογο.

Αρχικά απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό στους παραβρισκόμενους τόσο ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» κ. Κωνσταντίνος Λάζος, όσο και ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτριος Καραγιάννης. Στις ομιλίες τους τόνισαν την συμβολή της Ερασιτεχνικής Νίκης στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής και τις προοπτικές για μεγαλύτερες διακρίσεις σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Τόνισαν πως η μεγάλη αυτή προσπάθεια των χιλίων και πλέον αθλητών πρέπει να έχει συνέχεια και η συμμετοχή του κόσμου είναι καθοριστική, ακόμη περισσότερο στις μέρες μας που δεν υπάρχει καμία στήριξη από την Πολιτεία προς τα αθλητικά σωματεία.

Ακολούθησε το μουσικό πρόγραμμα του καταστήματος με πολύ κέφι και χορό που συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν ήταν λίγες οι φορές που ακούστηκαν συνθήματα από τους οργανωμένους φίλους της Νίκης, ενώ ευχή όλων ήταν η ανδρική ομάδα μπάσκετ να πετύχει τον μεγάλο στόχο της ανόδου στην Α2 κατηγορία, όπως και όλα τα τμήματα του συλλόγου να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού, ο κ. Κωνσταντίνος Χαλέβας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Απόστολος Παπατόλιας και ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου κ. Μαργαρίτης Πατσιαντάς.

Επίσης, η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου ευχαριστεί για την παρουσία τους, την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, την Λέσχη Φίλων Νίκης Βόλου, το Blue Club «Π. Ντοκούζης», τον Blue Star FM, το Επιμελητήριο Μαγνησίας, τους αθλητές, γονείς, προπονητές, όπως και όλο τον κόσμο που ενισχύει και αγκαλιάζει κάθε προσπάθεια της Νίκης Βόλου.

Τέλος, η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου θέλει να ευχαριστήσει τα καταστήματα που προσέφεραν αφιλοκερδώς τα δώρα τους για την λαχειοφόρο, Black and Decker ηλεκτρικά εργαλεία Συρβανίδης Κοσμάς, Μονωτική Βόλου Αφοί Γιαλίδη, Κοσμηματοπωλείο “Αδαμάντινο”, Φαρμακείο Κωνσταντίνος Τσαρνάς, καθώς και την διεύθυνση του κέντρου διασκέδασης See You για την άψογη συνεργασία.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
4
=