ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στα «γήπεδα του ουρανού» ο 37χρονος Παύλος Βανγκέλι

στα-γήπεδα-του-ουρανού-ο-37χρονος-παύλ-761859

Είχε περάσει από Νίκη Βόλου, ΓΣΑ και Ρήγα και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός

Θλίψη έχει προκαλέσει στον Βόλο ο θάνατος του Παύλου Βανγκέλι από την επάρατη νόσο σε ηλικία μόλις 37 χρόνων. Ο άτυχος 37χρονος, πατέρας δύο παιδιών, παλαιότερα διατέλεσε ποδοσφαιριστής στην ομάδα της Νίκης Βόλου, του ΓΣΑ και του Ρήγα, και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον φίλαθλο κόσμο.

Στη Νίκη ήρθε το 2011 αλλά αγωνίστηκε μόνο σε φιλικά, στον Αλμυρό αγωνίστηκε το 2018 και από τον Γενάρη του 19 έπαιξε στον Ρήγα Φεραίο, τελευταία του ομάδα στην Ελλάδα. Έπαιξε ανελλιπώς από το 2003 ως το 2019 σε Β’ και Γ’ Εθνική με 15 διαφορετικές ομάδες και κατέγραψε 261 αγώνες και 20 γκολ.

Είχε παντρευτεί με Βολιώτισσα και είχε δύο παιδιά. Ο γάμος του διαλύθηκε, ο ίδιος όμως δεν έκοψε ποτέ επαφές με τη Μαγνησία. Όσοι τον γνώριζαν μιλούν για ένα καλοσυνάτο παιδί, ιδιαίτερα πρόσχαρο και φιλότιμο.

Πριν από λίγα χρόνια έφυγε για την Αυστραλία όπου ασχολήθηκε με την προπονητική. Για μεγάλο διάστημα είχε μάλιστα αναλάβει το κοουτσάρισμα ομάδας ποδοσφαίρου στην Αδελαΐδα. Όλα κυλούσαν όμορφα για αυτόν καθώς του δόθηκε η ευκαιρία να ανελιχθεί. Δυστυχώς όμως στάθηκε άτυχος αφού διαγνώστηκε με καρκίνο.

Το άγγελμα του θανάτου του δημοσιοποίησε στα social media ο Νίκος Μακρίδης, τονίζοντας: Καλό ταξίδι Παυλάρα. 37 χρόνων μόνο βιάστηκες και συ !!!!! Ραντεβού στα γήπεδα του Παραδείσου φίλε μου», ενώ φίλαθλοι της Νίκης Βόλου από κάτω εξέφρασαν την ανείπωτη θλίψη τους για την πρόωρη απώλεια.

Ο αθλητικός σύλλογος του Ρήγα Φεραίου σε συλλυπητήρια ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο και ολόκληρη η αθλητική οικογένεια του Α.Σ. Βελεστίνου «Ρήγας Φεραίος» εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Παύλο Βαγγέλη (Πάβλι Βανγκέλι)που αγωνίστηκε στην ομάδα μας την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019. Είχε αποκτηθεί από τον σύλλογό μας τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2019. Το βιογραφικό του πλούσιο, αφού είχε περάσει από πάρα πολλές ομάδες με την εμπειρία του και την ποιότητά του να είναι δεδομένη. Αιωνία του η μνήμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου