ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη Βόλου: Ενισχύεται εξωαγωνιστικά

νίκη-βόλου-ενισχύεται-εξωαγωνιστικά-763776

Τη στιγμή που αγωνιστική δράση δεν υπάρχει και δύσκολα θα υπάρξει για την τρέχουσα χρονιά, όπως πιστεύουν στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου, οι κυανόλευκοι ενισχύονται εξωαγωνιστικά, κάνοντας χθες γνωστή την προσθήκη του Γιώργου Τσιοπρά.

Ο Γιώργος Τσιοπράς επί σειρά ετών φίλαθλος της Νίκης Βόλου και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου φιλάθλων Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιάννη Καζεπίδη, ο οποίος έχει τον ξεχωριστό ρόλο του Υπεύθυνου Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης της κυανόλευκης ΠΑΕ, προσφέροντας πολλά σε συνανθρώπους μας εκ μέρους της ΠΑΕ καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Στην ανακοίνωση της η κυανόλευκη ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει πως ο Υπεύθυνος Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης, Γιάννης Καζεπίδης, θα πλαισιωθεί από ακόμα ένα άτομο, ιδιαιτέρως γνωστό για τα κυανόλευκά του αισθήματα, τον Γιώργο Τσιοπρά. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες στο πόστο του».

Αναμονής συνέχεια

Την ίδια στιγμή όπως όλες οι ομάδες της Football League έτσι και στη Νίκη Βόλου συνεχίζουν χωρίς ομαδικές προπονήσεις, αλλά με ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι ποδοσφαιριστές, μιας και όλοι βρίσκονται στον Βόλο, συνεχίζουν να γυμνάζονται ανά δυάδες τις περισσότερες φορές, όταν βρίσκονται μακριά από το σπίτι, προσπαθώντας να κρατηθούν σε φόρμα.

Στη Νίκη Βόλου θεωρούν πως η ομάδα μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις αγωνιστικά, με τον μεγαλομέτοχο των κυανόλευκων Αλέξη Παπακωνσταντίνου να σχολιάζει εξάλλου σε πρόσφατη τοποθέτηση του πως: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας είναι στο Βόλο, είναι πληρωμένοι, κινούμαστε στη μεταγραφική αγορά. Αυτή δεν είναι εικόνα ομάδας που δε θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Αν όμως αποδειχθεί, βάσει του νομοσχεδίου, πως η φετινή χρονιά είναι άνευ αντικειμένου, θα με προβληματίσει, αν ο συνεταιρισμός, τελικώς, θα επιθυμεί να παίξουμε. Για ποιον λόγο θα παίξουμε; Το μυαλό μου πάει ξεκάθαρα αλλού μετά. Πουθενά στα χρονικά δεν έχει διεξαχθεί πρωτάθλημα, άνευ ουσίας. Αν απλά παίξουμε ένα τουρνουά άνευ ουσίας, ξέρουμε όλοι τι θα γίνει. Και ο νόμος που επιχειρεί να «περάσει» ο υπουργός, είναι εντελώς αντίθετος από αυτήν τη φιλοσοφία. Είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να παίξουμε, το τονίζω».

Όσον αφορά στο σχέδιο νόμου του υφυπουργείο αθλητισμού, φυσικά και βρίσκει σύμφωνα την κυανόλευκη ΠΑΕ, η οποία θα πραγματοποιήσει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, εκτινάσσοντας το στις 700.000 ευρώ, όταν το απαιτούμενο από τις ΠΑΕ της νέας Super League 2 ή Β’ Εθνικής για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι στις 250.000 ευρώ.

Σχετικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε επισημάνει: «Είναι ένα προσχέδιο νόμου αρκετά σφαιρικό. Νομίζω ότι θίγει πολλά ζητήματα του ποδοσφαίρου. Εμείς λέμε εδώ και δύο χρόνια το τι πρεσβεύουμε και θεωρούμε ότι μία τέτοια κίνηση είναι σαφώς προς τη σωστή κατεύθυνση. Αν περάσει αυτός ο νόμος, που θεωρώ ότι θα περάσει και θα εφαρμοστεί, είναι ένα σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για πολλά προβλήματα που ταλαιπωρούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, ιδίως στις μικρότερες κατηγορίες για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο προϊόν για όλους. Και αναφέρομαι σε ποδοσφαιριστές, φιλάθλους και σε ομάδες βιώσιμες. Χαιρετίσαμε την προσπάθεια του κ. Αυγενάκη και δημοσιεύσαμε σχετική ανακοίνωση, στην οποία είμαστε υπέρ. Δεν νομίζω κάποια ομάδα να είναι αντίθετη σε αυτή την πρόταση».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου