ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μπλε εξομολόγηση από Θεοδωρόπουλο

μπλε-εξομολόγηση-από-θεοδωρόπουλο-764923

Οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους ποδοσφαιριστές της κυανόλευκης ομάδας, μέσα από μια νέα σειρά συνεντεύξεων τους στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο Youtube, με τίτλο «Μπλε-εξομολογήσεις». Αυτή τη φορά ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος απάντησε σε ερωτήσεις τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων.

Με τη στασιμότητα στο πρωτάθλημα της Football League να παραμένει και αφού το πράσινο φως δεν άναψε ούτε την περασμένη Παρασκευή από τους λοιμωξιολόγους, η κυανόλευκη ΠΑΕ προσπαθεί να κρατά «ζεστούς» τους φίλους της ομάδας, δίνοντάς τους την ευκαιρία μέσω των social media.

Μετά τους Περιστερίδη και Πολίμο, σειρά πήρε ο 19χρονος Αντώνης Θεοδωρόπουλος, που εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι, προερχόμενος από την ομάδα Νέων του ΝΠΣ Βόλος και έδειξε… έτοιμος να διεκδικήσει φανέλα βασικά στο αριστερό άκρο της άμυνας σε ένα πρωτάθλημα που ακόμη και σήμερα δεν έχει ξεκινήσει.

Ο Θεοδωρόπουλος είναι 19 ετών, κατάγεται από τον Βόλο και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έγιναν στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου. Στην πορεία, μεταπήδησε στον Ιάσονα Αλλης Μεριάς, αποκομίζοντας, σε πολύ μικρή ηλικία, σημαντικές ποδοσφαιρικές παραστάσεις από τα τοπικά πρωταθλήματα του Νομού μας. Τα προηγούμενα δύο αγωνιστικά έτη ήταν ποδοσφαιριστής του ΝΠΣ Βόλος, καταγράφοντας αρκετές συμμετοχές στην Κ19, στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League 2 και Super League 1.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Τυχερός αριθμός: 3

Αγαπημένος προορισμός: Λονδίνο

Χόμπι εκτός ποδοσφαίρου: Τένις

Τι έχεις πάντα μαζί σου; Κινητό, πορτοφόλι και κλειδιά

Τι έχεις πάντα στο ψυγείο σου; Γάλα και σοκολάτα

Αγαπημένο φαγητό: Παστίτσιο

Χειρότερο φαγητό: Μπάμιες

Αγαπημένος ήρωας κόμικ: Μπάτμαν.

Αγαπημένη ταινία/σειρά: Rocky IIII.

Αγαπημένος ηθοποιός: Σιλβέστερ Σταλόνε.

Αγαπημένο τραγούδι: Eye of the tiger.

Αγαπημένος τραγουδιστής: Κων/νος Αργυρός.

Πρότυπο/ίνδαλμα των παιδικών σου χρόνων: Ρονάλντο

Αγαπημένος συμπαίκτης: Κανελλάκης

Δυσκολότερος αντίπαλος: Πλατέλλας που τον αντιμετώπισα σε φετινό φιλικό.

Καλύτερη στιγμή στην καριέρα σου: Πριν τέσσερα χρόνια πέτυχα το πρώτο μου χατ-τρικ σε τοπικό πρωτάθλημα και ένα γκολ το αφιέρωσα στον παππού μου, ανέβηκα στην κερκίδα και τον αγκάλιασα

Το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν ξυπνάς: Να ετοιμάσω πρωινό

Το τελευταίο πράγμα που κάνεις πριν κοιμηθείς: Παρακολουθώ μια ταινία

Διστακτική… για σέντρα

Μπορεί το πράσινο φως από τους λοιμωξιολόγους να μην έχει ανάψει προς το παρόν, αλλά ακόμη και να έρθει αυτή η στιγμή στη Νίκη Βόλου επιφυλάσσονται για σέντρα σε ένα πρωτάθλημα χωρίς ουσία, εφόσον περάσει και το προσχέδιο νόμου και η διαφαινόμενη αναδιάρθρωση Αυγενάκη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, σε πρόσφατη συνέντευξη του αναφέρθηκε στο ζήτημα των τελευταίων ημερών λέγοντας πως:

«Είναι ένα προσχέδιο νόμου αρκετά σφαιρικό. Νομίζω ότι θίγει πολλά ζητήματα του ποδοσφαίρου. Εμείς λέμε εδώ και δύο χρόνια το τι πρεσβεύουμε και θεωρούμε ότι μία τέτοια κίνηση είναι σαφώς προς τη σωστή κατεύθυνση. Αν περάσει αυτός ο νόμος, που θεωρώ ότι θα περάσει και θα εφαρμοστεί, είναι ένα σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για πολλά προβλήματα που ταλαιπωρούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, ιδίως στις μικρότερες κατηγορίες για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο προϊόν για όλους. Και αναφέρομαι σε ποδοσφαιριστές, φιλάθλους και σε ομάδες βιώσιμες. Χαιρετίσαμε την προσπάθεια του κ. Αυγενάκη και δημοσιεύσαμε σχετική ανακοίνωση, στην οποία είμαστε υπέρ. Δεν νομίζω κάποια ομάδα να είναι αντίθετη σε αυτή την πρόταση», ενώ για το αν θα μπορούσε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τα νέα δεδομένα της αναδιάρθρωσης και όχι μόνο πρόσθεσε: «Καθίσταται δύσκολο γενικά. Αρχικά, λόγω των υγειονομικών δεδομένων. Είναι λάθος να δώσουν το «πράσινο φως» για έναρξη προπονήσεων, όσο η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος δε δύναται να συγκεκριμενοποιηθεί. Εμείς, ως ΠΑΕ Νίκη Βόλου, παρατηρούμε προσεκτικά τις εξελίξεις κι επιθυμούμε να πάρουμε θέση, βάσει της λογικής, κι όχι εν βρασμώ. Αυτήν τη στιγμή, δε γνωρίζουμε ποια θα είναι η μορφή της αναδιάρθρωσης, ποιες θα είναι οι επιπτώσεις της στη φετινή σεζόν. Μπορεί η φετινή σεζόν να είναι άνευ αντικειμένου. Σε δύο εβδομάδες θα γνωρίζουμε. Πρέπει να κάνουμε υπομονή. Εδώ περιμένουμε να δούμε, αν θα παίξουμε, από τον περασμένο Μάρτιο, οι 14 μέρες μας πείραξαν; Η πλειοψηφία αποφασίζει. Πέρσι, οι περισσότεροι δεν ήθελαν να παίξουμε τρεις αγωνιστικές, για να τελειώσει το πρωτάθλημα, με μικρότερο επιδημιολογικό φορτίο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου