Αναστολή μέχρι νεωτέρας

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-10, 17:49:11
Αναστολή μέχρι νεωτέρας

Η διοργανώτρια αρχή της Football League και Football league 2 αποφάσισε τη συνέχιση της αναστολής των πρωταθλημάτων μετά την χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που ολοκληρώθηκε με αρκετή ένταση έπειτα από περίπου τρεις ώρες.

Τα προβλήματα στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες είναι πάρα πολλά και δεν έχει βρεθεί ακόμη λύση, τόσο με τον ΟΠΑΠ, όσο και με την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να συνεχιστεί, μέχρι να βρεθεί μια ουσιαστική λύση η αναστολή των πρωταθλημάτων.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει: «Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ αποφάσισε όπως συνεχιστεί η αναστολή των πρωταθλημάτων της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ μέχρι να λυθούν τα προβλήματα».

Όπως έγινε γνωστό, θα αναζητηθούν λύσεις στο θέμα του ΟΠΑΠ και της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών, αλλά μόνο με θαύμα θα γίνουν αγώνες την Τετάρτη (15/02). Από αρκετά μέλη του ΔΣ εκφράστηκε η άποψη ότι ως πιθανότερη ημερομηνίας επανέναρξης των πρωταθλημάτων είναι η Κυριακή (19/02).

Οι εντάσεις δεν έλειψαν από το ΔΣ της Football League και από την μεριά του ο πρόεδρος της ΑΕΛ Καλλονής, Νίκος Μιχαλάκης τόνισε: «Προσωπικά έχω πληρώσει τους ποδοσφαιριστές της Καλλονής και για τον Φεβρουάριο και μπορώ να δώσω άλλες 300 χιλιάδες ευρώ για να βγει η χρονιά. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βγάλει τη σεζόν χωρίς τη βοήθεια του ΟΠΑΠ;» ρώτησε τα υπόλοιπα μέλη και απάντηση δεν πήρε από κανέναν.

Συμφωνία με τον ΟΠΑΠ, δεν υπήρξε και ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Οργανισμός τελικά είναι πολύ πιθανό να μην δώσει χορηγήσει το πρωτάθλημα. Καμία εξέλιξη, όμως δεν έχει δρομολογηθεί και στο θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών.

Παράνομη η αποχή των ομάδων

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή με την οποία τονίζει πως είναι παράνομη η αποχή των ομάδων της Football League και Football League 2 και ζητά να ξεκινήσουν άμεσα τα πρωταθλήματα. Μάλιστα επισημαίνει πως εφόσον δεν ξαναρχίσει άμεσα το πρωτάθλημα θα προσβάλει με κάθε νόμιμο μέσο την εγκυρότητα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι θα προσβάλει ως παράνομη και καταχρηστική την αποχή των ομάδων της Football League και Football League 2 με την αιτιολογία ότι οι ποδοσφαιριστές είναι ανασφάλιστοι.

Η αιτιολογία αυτή είναι ψευδής και η ΠΑΕ Παναχαϊκή τουλάχιστον τα 3 τελευταία χρόνια πληρώνει ανελλιπώς στο ΙΚΑ όλες τις ασφαλιστικές εισφορές όλων των ποδοσφαιριστών και δεν επιδέχεται αυτήν την αιτιολογία.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δηλώνει ότι με εξώδικη πρόσκληση της αύριο το πρωί θα ζητήσει την άμεση έναρξη του πρωταθλήματος αφού η εξαγγελθείσα αποχή είναι παράνομη.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εφόσον δεν ξαναρχίσει άμεσα το πρωτάθλημα δηλώνει ότι θα προσβάλει με κάθε νόμιμο μέσο την εγκυρότητα του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
3
=